winrar ile exe yapmak istiyorum
- saba
- Byte2

winrar ile exe yapmak istiyorum
Winrar programı ile exe oluyormuş nasıl olduğunu anlata biliriz misiniz.Ben bir kaç deneme yaptım ama istediğim gibi olmadı.Bat dosyasını winrar ile exe sfx yapıyorum ama tıkladığımda bat dosyası işlem yapmıyor nasıl yapıcaz bunu ?
- saba
- Byte2

Re: winrar ile exe yapmak istiyorum
Orada ki konu portable programa hazırlanışı değil mi ? Benim istediğim bat dosyasın veya regedit dosyalarında bu işlemleri uygulamak.
Farketmez. Burdaki amaç winrarla exe dosyası yaparken çalıştıracağın dosyayının exe, bat , reg yada ne istersen resimlerdeki gibi programa tanıtmak. Sen bat lı bişey hazırlamak istiyorsan. Gerekli dosyalarını bir klasöre koy ordaki adımları takip et, hazırladığın bat dosyasını göster...
bat ve reg uzantılı dosyalardan oluşan bir exe dosyası...
bat ve reg uzantılı dosyalardan oluşan bir exe dosyası...
- saba
- Byte2

sen önce bat uzantılı dosya yapabilmen için programlama dilinden anlaman lazım, yada Eskiden kullanılan ms-dos komutlarını iyi kullanabiliyor olman lazım. Senin yapmak istediğin işlem ne ise söyle, ne yapacaksın?
- saba
- Byte2

Benim yapmak istediğim bir işlem yok sadece nasıl yapıldığını öğrenmek istedim. Sende gaeyet güzel açıkladın teşekkürler :)
- saba
- Byte2

Peki winrar programından başka exe yapmamıza yardımcı olabilecek başka programlar var mı ?