Beklenen indirim ilk TTNET'ten geldi
- daddy_cool
- Megabyte3
Fakat adamlar 256 ile 30 GB - 40 GB Yaparken ben 1024 ile anca 3 GB yapabiliyodum.Yaaa.Sizde TTNet'e uyup Hıza aldanmayın arkadslar.Her zaman söylerim önemli olan kota'dır. :!: :!: :!:
İsterse biz 100 Mbit ile girelim.Ama 4 GB kota olduktan sonra neye yarar sizce?TTNet hız arttırımı yaparak milletin gözünü boyamaktan vazgeçmedi ve Vazgeçmeyecektir de!!! :evil: :evil: :evil: :evil:
serefsiz TTNet :!: :!: :!:
Böyle serefsiz Telekom hiçbir ülkede yoktur arkadaslar :!: :!: :!: :!: :!: :evil: :evil: :evil: :evil:
İsterse biz 100 Mbit ile girelim.Ama 4 GB kota olduktan sonra neye yarar sizce?TTNet hız arttırımı yaparak milletin gözünü boyamaktan vazgeçmedi ve Vazgeçmeyecektir de!!! :evil: :evil: :evil: :evil:
serefsiz TTNet :!: :!: :!:
Böyle serefsiz Telekom hiçbir ülkede yoktur arkadaslar :!: :!: :!: :!: :!: :evil: :evil: :evil: :evil:
- ultrailker
- Megabyte2
arkadasar tarifelere iyice baktınız umarım. 1024/256 baglantı sınırlı ve sınırsız ile arasında 20ytl fark var.20 ytl daha fazla verip sınırsız yapmayı düsünmüyormusunuz? adamlar burdan söyle bir mesaj vermisler zaten; herkez kotasız olsun ve kotayı kaldıralım. yakında kota diye bisiy kalmıcak.
hani ben 1024 sınırlı olsam suanda gidip hemen sınırsız yaptırırdım. ama benim zatenn eski tarifeye göre 256 baglantım vardı. suanda pasalar gibi 1mb kullanıcam. herkeze hayırlı olsun.
hani ben 1024 sınırlı olsam suanda gidip hemen sınırsız yaptırırdım. ama benim zatenn eski tarifeye göre 256 baglantım vardı. suanda pasalar gibi 1mb kullanıcam. herkeze hayırlı olsun.
- Kripteks®
- Terabyte1
- İletişim:
- Kripteks®
- Terabyte1
- İletişim:
- daddy_cool
- Megabyte3
- ultrailker
- Megabyte2
- Kripteks®
- Terabyte1
- İletişim:
- scknylmz35
- Byte4
- İletişim:
- Kripteks®
- Terabyte1
- İletişim:
Bu geçis acaba neden yapıldı. Biz tüketicilerin ısrarları sonucu mu? yoksa ttnetin hadi buda bizden olsun demesiyle mi? bence 4 kat hız artısı buda bizden, eyvallah demeyle olmaz. Bir baskı olmalı mutlaka ilgililerin üstünde. abonesini kaybetme kaygısını her zaman hissetmeli, rekabet olmalı; maalesef ülkemizde iletisim hizmetlerini ttnetten farklı bir yerden almak imkansız. Bu yüzden yapılan adsl indiriminin su sekilde olduguna inanıyorum. Tüketicilerin istekleri sonucu devletin ttnete yaptıgı baskılar ve avrupadan hız konusunda çok geride kalmıs olmamız.
Birde dikkatimi çeken bir arkadasımızın sözü varki "bu ttnet 4 mb hızı destekeleyecek alt yapıya sahip mi?" gibilerinden söz etmis. Galiba artık her yerde bu soru sorulacak. bekleyip görecez. ben çok sıkıntı çekecegiz diye düsünüyorum ama neyse.
ve iste bir kullanıcı yorumu
sizce ne kadar dogru ben inanıyorum
son aldıgım bilgiye gore telekomda çalısan tekniker arkdastan orda konusulan soylenti bu basbakanın istegi emri üzerine olmus mayıs ayında bir an once tekloniji üreten internet kullanımı yuksek ülkeler arasına girmeliyiz emri verilmis telekoma yani biraz gazlaa olmuss duydugum bu arkdaslar yoksa telekomun kafasına tas düsse sınırsızları bu kadar indirmez..
Birde dikkatimi çeken bir arkadasımızın sözü varki "bu ttnet 4 mb hızı destekeleyecek alt yapıya sahip mi?" gibilerinden söz etmis. Galiba artık her yerde bu soru sorulacak. bekleyip görecez. ben çok sıkıntı çekecegiz diye düsünüyorum ama neyse.
ve iste bir kullanıcı yorumu
sizce ne kadar dogru ben inanıyorum
son aldıgım bilgiye gore telekomda çalısan tekniker arkdastan orda konusulan soylenti bu basbakanın istegi emri üzerine olmus mayıs ayında bir an once tekloniji üreten internet kullanımı yuksek ülkeler arasına girmeliyiz emri verilmis telekoma yani biraz gazlaa olmuss duydugum bu arkdaslar yoksa telekomun kafasına tas düsse sınırsızları bu kadar indirmez..