Beklenen indirim ilk TTNET'ten geldi

PC ve Teknoloji dünyasından son haberlere buradan ulaşabilirsiniz.
Kullanıcı avatarı
daddy_cool
Megabyte3
Megabyte3

Mesaj gönderen daddy_cool »

Fakat adamlar 256 ile 30 GB - 40 GB Yaparken ben 1024 ile anca 3 GB yapabiliyodum.Yaaa.Sizde TTNet'e uyup Hıza aldanmayın arkadslar.Her zaman söylerim önemli olan kota'dır. :!: :!: :!:

İsterse biz 100 Mbit ile girelim.Ama 4 GB kota olduktan sonra neye yarar sizce?TTNet hız arttırımı yaparak milletin gözünü boyamaktan vazgeçmedi ve Vazgeçmeyecektir de!!! :evil: :evil: :evil: :evil:

serefsiz TTNet :!: :!: :!:
Böyle serefsiz Telekom hiçbir ülkede yoktur arkadaslar :!: :!: :!: :!: :!: :evil: :evil: :evil: :evil:

Kullanıcı avatarı
ultrailker
Megabyte2
Megabyte2

Mesaj gönderen ultrailker »

arkadasar tarifelere iyice baktınız umarım. 1024/256 baglantı sınırlı ve sınırsız ile arasında 20ytl fark var.20 ytl daha fazla verip sınırsız yapmayı düsünmüyormusunuz? adamlar burdan söyle bir mesaj vermisler zaten; herkez kotasız olsun ve kotayı kaldıralım. yakında kota diye bisiy kalmıcak.

hani ben 1024 sınırlı olsam suanda gidip hemen sınırsız yaptırırdım. ama benim zatenn eski tarifeye göre 256 baglantım vardı. suanda pasalar gibi 1mb kullanıcam. herkeze hayırlı olsun.
Kullanıcı avatarı
Ensatech
Megabyte2
Megabyte2
Teşekkür etti: 27 kez

Mesaj gönderen Ensatech »

Corzlamazda söyle olur en fazla 700byte saniye indiririz hahaha ki bu msne bile yetmez ancak AVG yi güncelleyebilirsiniz yasamıstım bir ara :D
Kullanıcı avatarı
Kripteks®
Terabyte1
Terabyte1
İletişim:

Mesaj gönderen Kripteks® »

bir kaç ay illaki sorunlar çıkıcaktır ama giderilicektir

zaten ttnetin altyapısı dns leri serverları allaha emanet
Kullanıcı avatarı
Kripteks®
Terabyte1
Terabyte1
İletişim:

2048 mbps baglantım 06 Agustos 2007 saat 00:00 itibariyle 4096 mbit hızına yükseldi çok tesekkürler türk telekom helal olsun size...

demis birisi

yav 256 lar 1024 olmadı henüz bekliyoruz amaaaaaaa
Kullanıcı avatarı
daddy_cool
Megabyte3
Megabyte3

Mesaj gönderen daddy_cool »

Sanırım ilk anlar diye bu kadar yükseldi.Yoksa Normalde 1024 olması gerek degil mi?
Kullanıcı avatarı
ultrailker
Megabyte2
Megabyte2

Mesaj gönderen ultrailker »

modemi resetleyin arkadaslar ben öyle yaptım ve degisti :wink: 112k ile dl yapıyom :D
Kullanıcı avatarı
Kripteks®
Terabyte1
Terabyte1
İletişim:

benim ki 2048 olmadı sabotage yanlıs anladın öyle ibr yorum yapılmıus sadece

Ve Hızlandımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Kullanıcı avatarı
Bekir 65
Megabyte3
Megabyte3

Mesaj gönderen Bekir 65 »

ayrica Sabit yaptim ben bu baslik i hahaha :D

kolay gelsin...
Kullanıcı avatarı
scknylmz35
Byte4
Byte4
İletişim:

Mesaj gönderen scknylmz35 »

yaw su downloadlar neredeydi hızlandımda hahaha
Kullanıcı avatarı
Kripteks®
Terabyte1
Terabyte1
İletişim:

Bu geçis acaba neden yapıldı. Biz tüketicilerin ısrarları sonucu mu? yoksa ttnetin hadi buda bizden olsun demesiyle mi? bence 4 kat hız artısı buda bizden, eyvallah demeyle olmaz. Bir baskı olmalı mutlaka ilgililerin üstünde. abonesini kaybetme kaygısını her zaman hissetmeli, rekabet olmalı; maalesef ülkemizde iletisim hizmetlerini ttnetten farklı bir yerden almak imkansız. Bu yüzden yapılan adsl indiriminin su sekilde olduguna inanıyorum. Tüketicilerin istekleri sonucu devletin ttnete yaptıgı baskılar ve avrupadan hız konusunda çok geride kalmıs olmamız.
Birde dikkatimi çeken bir arkadasımızın sözü varki "bu ttnet 4 mb hızı destekeleyecek alt yapıya sahip mi?" gibilerinden söz etmis. Galiba artık her yerde bu soru sorulacak. bekleyip görecez. ben çok sıkıntı çekecegiz diye düsünüyorum ama neyse.

ve iste bir kullanıcı yorumu

sizce ne kadar dogru ben inanıyorum

son aldıgım bilgiye gore telekomda çalısan tekniker arkdastan orda konusulan soylenti bu basbakanın istegi emri üzerine olmus mayıs ayında bir an once tekloniji üreten internet kullanımı yuksek ülkeler arasına girmeliyiz emri verilmis telekoma yani biraz gazlaa olmuss duydugum bu arkdaslar yoksa telekomun kafasına tas düsse sınırsızları bu kadar indirmez..