Sikayet:
seneler önce CDDATA'nın Paraliz isimli amatör kullanıcılar için hazırlamıs oldugu bir programı vardı ve bende bunu kullanmaya karar vermistim. YTL ye geçisle birliklte Paraliz 2 çıkmıs ve bu programı tedarik ederek yöneticiligini yaptıgım blokların hesaplarını bu programla tutuyordum. İbra dönemimde programdan kaynaklanan raporlama hataları nedeniyle programı kenara bırakıp baska alternatifler arıyordum.
Dün CDDATA nın INFINITY software olarak degistini ve PARALIZ 3 versiyonunu çıkardıgını gördüm. D&R magazalarında satılıyormus gidip hemen bir tane aldım. Programı kurdugumda 2 versiyonla hiçbir fark olmadıgını görünce sasırdım. Firmayı arayıp, kutusunda Paraliz 3 yazdıgını ama yazılımı kurdugum zaman açılıs ekranında Paraliz 2 yazdıgından, içerik olarak aynı oldugundan bahsettim.
Telefondaki bayan 3 versiyonundaki degisikligin sadece kutusu oldugunu birde cd olarak degil dvd olarak satısa sunuldugunu söyleyince oha oluverdim. Kısaca resmen sahtekarlık. :evil:
Hatta yazılımı hazırlayanlara vakti zamanında ekran görüntülerini gönderdigim bazı sorunlardan bahsetmistim. Düzeltecegiz tesekkürler demislerdi o hataları bile düzeltmemisler.
Paraliz maraliz uzak durun, emeginiz bosa gider zira..
Cözüm:
http://www.sanayi.gov.tr/trk/TukSikayet ... ektorKey=8
firmanın bu yaptıgı seyi sikayet edin. Sanayi ve Ticaret Bakanlıgı bu tip konuları ciddiye alıyor. Sorun giderilince size bilgi de verirler.
Sonuc:
Magdur:
Sanayi bakanlıgı İstanbul il müdürlügünden bir bayan aradı bugün.
Konuyu birde telefonda dinledikten sonra sorunun Ankara bakanlıkta bulunan reklam kurumunun ilgilenecegini, bu sorunun "hatalı yanlıs aldatıcı reklam" sınıfında oldugu için kendilerinin ilgilenmedigini söyledi.
Bu nasıl bakanlık? bu nasıl çalısma inanlılır gibi degil..
Reklam kurumu dedikleri yer bos bir masa herhalde.. :evil: Santraldeki bayan ise tam gıcık, "hanımefendi 2318 cevap vermiyor reklamla ilgili....." der demez kadın hemen tekrar 2318 e baglıyor. Dur bir saniye dinle ne diyecegimi anla...
Ehh.. böyle devlete, böyle yazılım firması.. vurun anasını satiyim helal olsun bu devleti ve insanlarını düdükleyenlere..
Biz enayiyiz onlar akıllı zira..
:evil:
ALINTIDIR (ibret verici)
INFINITY software in ayıbı (vakka)
- velociraptor
- Yottabyte4
- Teşekkür etti: 12667 kez