Temporary Internet Files (i.e 7 de)
-
- Bit
Temporary Internet Files (i.e 7 de)
temporary internet files diye bir dosya vardı onu bulamıyorum vistada bilen varmı arama yaptırıyorum genede bulamadım!!
- Ensatech
- Megabyte1
- İletişim:
Evet arkadaslar İE6 kulanırken müzik animasyon çalıyoduk ordan ama İE7 geldi bu klasör artık yok rame mi tasındı acaba...
bu arada mozillanınki burası uzantıları yok ancak elle girmeniz gerekiyor C:\Documents and Settings\Administrator\Local Settings\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\r2gg0ycs.default\Cache
_CACHE_002_ yada 12E1A1DEd01 gibi adı olanlar mp3/flv gibi dosyalar oluyor
bu arada mozillanınki burası uzantıları yok ancak elle girmeniz gerekiyor C:\Documents and Settings\Administrator\Local Settings\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\r2gg0ycs.default\Cache
_CACHE_002_ yada 12E1A1DEd01 gibi adı olanlar mp3/flv gibi dosyalar oluyor

- velociraptor
- Yottabyte3
1.Öncelikle bilgisayarima cift tiklayalim
2.acilan ekrandayken Alt tusuna basalim ve üste tools (araclar) görünecektir sonrasinda folder options(Klasör secenekleri) > View(görünüm) > Show Hidden files and folders (Gizli klasör ve dosyalari göster) e tik koyalim ayrica hemen iki altinda yeralan Hide Protected Operating system files (korunan sistem dosyalarini gizle) deki tik i kaldiralim
3.simdi artik asagidaki adreste kendi kullanici adinizi (bendeki velociraptor) kullanarak Temporary Internet Files e ulasabilirsiniz
Vistada:
C:\Users\velociraptor\AppData\Local\Microsoft\Windows\Temporary Internet Files
Xp de ise:
C:\Documents and Settings\velociraptor\Local Settings\Temporary Internet Files
velociraptor
2.acilan ekrandayken Alt tusuna basalim ve üste tools (araclar) görünecektir sonrasinda folder options(Klasör secenekleri) > View(görünüm) > Show Hidden files and folders (Gizli klasör ve dosyalari göster) e tik koyalim ayrica hemen iki altinda yeralan Hide Protected Operating system files (korunan sistem dosyalarini gizle) deki tik i kaldiralim
3.simdi artik asagidaki adreste kendi kullanici adinizi (bendeki velociraptor) kullanarak Temporary Internet Files e ulasabilirsiniz
Vistada:
C:\Users\velociraptor\AppData\Local\Microsoft\Windows\Temporary Internet Files
Xp de ise:
C:\Documents and Settings\velociraptor\Local Settings\Temporary Internet Files
velociraptor
En son velociraptor tarafından 14 Oca 2008, 15:09 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
Knowledge determines destiny, And ye shall know the Truth and the Truth shall make you free
- velociraptor
- Yottabyte3
-
- Petabyte4
Re: Temporary Internet Files (i.e 7 de)

İE7 de denedim.Dosya var fakat çalmıyor.. :!:
- velociraptor
- Yottabyte3