IE kullanıyorum operayı denedim ve bir süre sonra kaldırdım. ondan sonra masaüstündeki forumsordum dahil olmak üzere varsayılan olarak IE'yi görmüyor her seferinde elle göstermek durumunda kalıyorum.
birlikte aç'tan bundan sonra hep bununla aç'ı tıklıyorum yinede görmüyor.
söyle yapmayı deneyin:
Opera'yı yeniden kurun.
Yeniden kurdugunuzda size varsayılan tarayıcı olarak ayarlanıp ayarlanmayacagını soracaktır. Bu sefer varsayılan olarak ayarlamayın.
IE'ye dönecektir.
İnternet explorer da
Araçlar
İnternet Seçenekleri
Programlar kısmında en altta internet explorer varsayılan tarayıcı olup olmadıgını denetlesin var, ona tik koyun ve tamama basın.
ibanez yazdı:İnternet explorer da
Araçlar
İnternet Seçenekleri
Programlar kısmında en altta internet explorer varsayılan tarayıcı olup olmadıgını denetlesin var, ona tik koyun ve tamama basın.
Ayrıca, Program ekle kaldır da "Program Erisim ve Varsayılanlarını Ayarla" sekmesinde özel kısmına gelip ordan varsayılan Web tarayıcısını seçebilirsin.Bunu tüm Web Tarayıcıları için de kullanabilirsin.
SaBoTaGe yazdı:Ayrıca, Program ekle kaldır da "Program Erisim ve Varsayılanlarını Ayarla" sekmesinde özel kısmına gelip ordan varsayılan Web tarayıcısını seçebilirsin.Bunu tüm Web Tarayıcıları için de kullanabilirsin.