ag baglantilari cok gec geliyor

Windows XP hakkındaki bilgi, belge ve ipucu paylaşım alanıdır.
selooo
Bit
Bit

ag baglantilari cok gec geliyor

Mesaj gönderen selooo »

Arkadaslar pc'yi actigim zaman agbalantilarim cok gec aciliyor yani pc'ilk acildiginda agbaglantilarim acilmadan internete baglanmamiyorum windowsu ilk kurdugumda boyle sorun olmuyor aradan zaman gunler gectikce windows ihtiyarliyor galiba :D bilmem anlatabildimmi derdimi yardimlariniz icin simdiden tesekkurler.
onur986

Mesaj gönderen onur986 »

hata bagli kac bilgisayar var
xpspeed kullansaniza
birde acilmasinin nedeni olarak Ip atamasi yaptigi icin veya diger bilgisayarlar varsa onlara tek tek IP göndermesi bircok nedeni var :wink:
selooo
Bit
Bit

Mesaj gönderen selooo »

birtek bilgisayar var yani tek kullaniciyim:Xpspeed kullaniyorum zaten hic kacirirmiyim.Tek pc oldugu icin baska pc'lere ip gondermiyor baska bircok nedenden baskalarinida yazarsan sevinirim sagol.
Kullanıcı avatarı
burak_dalkir
Gigabyte2
Gigabyte2
İletişim:

Re: ag baglantilari cok gec geliyor

Mesaj gönderen burak_dalkir »

selooo yazdı:Arkadaslar pc'yi actigim zaman agbalantilarim cok gec aciliyor yani pc'ilk acildiginda agbaglantilarim acilmadan internete baglanmamiyorum windowsu ilk kurdugumda boyle sorun olmuyor aradan zaman gunler gectikce windows ihtiyarliyor galiba :D bilmem anlatabildimmi derdimi yardimlariniz icin simdiden tesekkurler.
arkadasim ag baglantilarini neden acmaya calistigini anlamadim zaten dogrudan modemden bagli deilmisin kendi pc'neüve ag baglantilarinin bazilarinda sorun cikabiliyor neden bilmiyorum hala cözemedim ama azman buldukca ugrasiom bunlari dene derim

viewtopic.php?t=8
selooo
Bit
Bit

Mesaj gönderen selooo »

Yani simdi internete baglanmam icin yerel agbaglantisinin calismasi gerekli calisiyor ama gec calisiyor simdi agbalantilarim aktif hale gelmeden internet explorer calismiyor bilmem anlata bildimmiü
Kullanıcı avatarı
burak_dalkir
Gigabyte2
Gigabyte2
İletişim:

Mesaj gönderen burak_dalkir »

simdi anladim kusra bakma.bk o kullanilan kablodan kaynaklaniyor da olabilir veya otomatik ip verdiysen ip leri almasi uzun sürebilir bu yüzden elinle yapilandir derim
selooo
Bit
Bit

Mesaj gönderen selooo »

pardon usta kusura bakma elimle nasil yapilandirmam gerekiyor kisaca anlatirsan sevinirim.Cmd yazip ipconfig / all seklindemiü