XP yi yeniden kurduktan sonra tekrar aktive sorunu?
- PeeRLeeSS
- Megabyte1
- İletişim:
XP yi yeniden kurduktan sonra tekrar aktive sorunu?
XP`yi yeniden kurduktan sonra tekrar aktive etmek zorunda degilsiniz
Eger ayni donanima yeni XP'yi kuracaksaniz ҠWindows\System32 “ dosyasinda bulunan Ҡwpa.dbl Ҡdosyasini saklayiniz ve kurulumdan sonra tekrar yükleyin iste XP güncellenmis oldu
Eger ayni donanima yeni XP'yi kuracaksaniz ҠWindows\System32 “ dosyasinda bulunan Ҡwpa.dbl Ҡdosyasini saklayiniz ve kurulumdan sonra tekrar yükleyin iste XP güncellenmis oldu
- burak_dalkir
- Gigabyte2
- İletişim:
-
- Petabyte4
Re: XPâyi yeniden kurduktan sonra tekrar aktive sorunu?
Bende ' wpa.dbl ' dosyasi yok.Windows kopya oldugu icin olabilir miüPeeRLeeSS yazdı:XP`yi yeniden kurduktan sonra tekrar aktive etmek zorunda degilsiniz
Eger ayni donanima yeni XP'yi kuracaksaniz ââ Windows\System32 â dosyasinda bulunan ââ wpa.dbl ââ dosyasini saklayiniz ve kurulumdan sonra tekrar yükleyin iste XP güncellenmis oldu
Tesekkür ederim.. :ü:
- daddy_cool
- Megabyte3
Arkadaslar ben bu yöntemi cok denedim ama olmadi malesef.hatta bu isi yapan özel programlarla da denedim yine olmadi.Dosyayi winxp yi güvenli modda baslatip ta system 32 klasörünün icine koyup yeniden baslattigimda yine olmuyor.Yemiyo yani.Windows Orjinal Windows XP Home Edition SP2 Sizce neden olmuyor oü PC'den Hicbis parca falan da degistirmedim aslinda ama olmuyor iste
- velociraptor
- Yottabyte4
- Teşekkür etti: 10311 kez
wpa.dbl yi saklayip yeniden yüklemek yöntemi , hem almanca hemde ingilizce bircok kaynakta yeraliyor , fakat yeralmayan tek sey : Microsofttan yapilan her update den sonra sistemin degisiklige ugradigi ve eski yöntemlerin sadece ve sadece yama ve service packlar cikmadan önce ise yaradigi :
- Mesela güncel bir örnek vereyim : malumunuz www.freeilaçs.com dan birsey indirmeye kalktiginizda kaspersky cigligi basardi (Gecmis zaman kullandim cünkü artik öyle degil) son yamalar internet exploreri o hale getirdi ki artik zararli kodlar hemen iceriye dalamiyor , son yamalarin hepsini yükleyip deneyin, kisacasi : wpa.dbl yi yedekleyip geri yüklemek birzamanlar ise yariyor olabilir fakat günümüz icin hicbir gecerliligi kalmamistir (bizzat gecen sene tarafimdan denendi ve ise yaramadigi tesbit edilmisti) fakat dedigim gibi kimin sisteminde hangi yama var ve hangi yama bu yöntemi etkisiz kildi bu da belli degil
- Mesela güncel bir örnek vereyim : malumunuz www.freeilaçs.com dan birsey indirmeye kalktiginizda kaspersky cigligi basardi (Gecmis zaman kullandim cünkü artik öyle degil) son yamalar internet exploreri o hale getirdi ki artik zararli kodlar hemen iceriye dalamiyor , son yamalarin hepsini yükleyip deneyin, kisacasi : wpa.dbl yi yedekleyip geri yüklemek birzamanlar ise yariyor olabilir fakat günümüz icin hicbir gecerliligi kalmamistir (bizzat gecen sene tarafimdan denendi ve ise yaramadigi tesbit edilmisti) fakat dedigim gibi kimin sisteminde hangi yama var ve hangi yama bu yöntemi etkisiz kildi bu da belli degil