Nihayet telekomdan 256 kullanıcılarına müjde

PC ve Teknoloji dünyasından son haberlere buradan ulaşabilirsiniz.
Kullanıcı avatarı
Ensatech
Megabyte2
Megabyte2
Teşekkür etti: 85 kez

Nihayet telekomdan 256 kullanıcılarına müjde

Mesaj gönderen Ensatech »

http://www.btdunyasi.net/index.php?modu ... 6&cat_id=1

Türk Telekom, mevcut abonelerini üzen yeni abone edinme kampanyasından sonra ADSL tarifelerinde bir kez daha degisiklige giderek mevcut abonelerini de sevindirmeye hazırlanıyor.

1 Temmuz'dan itibaren geçerli olması beklenen yeni tarifelere göre 256Kbit sınırsız ADSL baglantı aboneligi 1 Mbit'e yükselecek, fiyatı ise yine 49 YTL olarak devam edecek. Türk Telekom'da bu tarifeyi 300 binin üzerinde abone kullanıyor.
Kullanıcı avatarı
daddy_cool
Megabyte3
Megabyte3

Mesaj gönderen daddy_cool »

O zaman yine haksızlık oluyo.Diger kullanıcılar ne olacak? Onlar 1024 baglantı ile istedigini indirsinler yani TAMAMEN özgürler ama diger kotalı kullanıcılar 1024 baglantı ile sadece 4 GB lik bir veri indirebilecek.Aradaki fark ise sadece 20 YTL.Bence büyük bi haksızlık. Bu 4 GB lik kotayı da yükseltmesi gerek TT nin!!!Hız dan da ziyade Kotasız olması çok önemli.Kotasız demek özgürlük deemk.Kota demek çok büyük bir kısıtlama demek.YAni sadece internetün yüzünü görmek gibi bisey bu kota. :evil: :evil: :evil: :evil:

Zaten gıcık kapıyorum bu TT ye.simdi bu haberi de görünce gerçekten gıcık kaptım.O zaman bize de 256 yapsın ama kotasız yapsın kardesim.Hzın düsmesine de razıyım ama yeterki su kota olayı olmasın.Zaten kota olunca hızın hiçbir önemi kalmıyo.!!!
Kullanıcı avatarı
mavigece
Megabyte1
Megabyte1
İletişim:

Mesaj gönderen mavigece »

yaaa bu ttnet ne yapmaya çalısıyor anlamadım. geri zekalılar birini barıstırırken ötekisini küstürüyor. simdi forum ortamında olmasam varya iyi bir küfür etmistim.

biz kotalı arkadaslar ne yapıcaz onu anlamadım yaaa...
Kullanıcı avatarı
Quarentina
Kilobyte3
Kilobyte3

Mesaj gönderen Quarentina »

ttnetin sonu yakın :evil:
Kullanıcı avatarı
Kripteks®
Terabyte1
Terabyte1
İletişim:

Mesaj gönderen Kripteks® »

Sıra ile yavas yavas beyler söyle bir düsünün 256 k yıllardır aynı fiyat aynı hız tamam kotalı iken de hiç memnun degildim berbat bisi ama sabır etmek lasım 256 kullanıcalarına hiç indirim hız yapılmadı bu zamana kadar

3 gb kotalı kullanıcıların hızı 512 kbit iken 1024 e çıktı 256 kullananlar ses etmedi

3 gb 1024 kullanıcılarının kotası 4 e yükseldi bunun yanında 6-9 gb kotalılara indirim sınırsız 1024-2048 lilere indirim yapıldı yine biz 256 k kullanıcılarının sesi çıkmadı

eee artık sıra bizde bu son zamanlardaki yasadıklarım kötü olaylardan sonra aldıgım iyi ibr haber sayılır

ancak 49 ytl ye zam yapılırsa iste ozaman hekez aboneligini iptal eder
Kullanıcı avatarı
daddy_cool
Megabyte3
Megabyte3

Mesaj gönderen daddy_cool »

Biz 256 ya da razıyız.Ama Herseyden önemlisi Kotasız olması.
Kullanıcı avatarı
nemesis_35
Kilobyte2
Kilobyte2

Mesaj gönderen nemesis_35 »

bence harika bir haber artık daha hızlı dosya indirebilecem bu arada kotalı arkadaslar eger sizde daha çok indirmek istiyorsanız 20 milyona kıyacanız.
Kullanıcı avatarı
Quarentina
Kilobyte3
Kilobyte3

Mesaj gönderen Quarentina »

bu ay 3.8gb dayandım erkenden acaba eskiden olsa napardım :D
Kullanıcı avatarı
scknylmz35
Byte4
Byte4
İletişim:

Mesaj gönderen scknylmz35 »

SÜPEEER :D

apartmanda 3 kisiyiz ve kisi basına 16 ytl gibi bir fiyata sınırsız yüksek hızda indirebilecegim :D 256 iken download ın yavas olması çok kötüydü
Kullanıcı avatarı
artung
Kilobyte1
Kilobyte1

Mesaj gönderen artung »

bu ttnet tüm abonelerini salak zannediyor ve ona göre hareket ediyor.ne olursa olsun kazanan yine ttnet kaybeden ise bizleriz.neden mi çünkü dünyanın en pahalı internetini kullanan biziz,adsl için ayrıca ev telefonu abonesiolmak zorunda olan bizleriz,sınırlı kullanan bizleriz..............sonu bir sekilde gelmeli bu ttnetin ama nasıl?
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4
Teşekkür etti: 19101 kez

Mesaj gönderen velociraptor »

artung yazdı:dünyanın en pahalı internetini kullanan biziz,adsl için ayrıca ev telefonu abonesiolmak zorunda olan bizleriz
gercekten bunlar diger gelismis ülkelerde olmayan vede olmamasi gereken seyler .
Kullanıcı avatarı
scknylmz35
Byte4
Byte4
İletişim:

Mesaj gönderen scknylmz35 »

Hepinize katılıyorum ama bu dedikleriniz bir anda olmaz ki düsünün 5 sene önce bu kadar kiside internet varmıydı hele sınırsız. Yani bunlar zamanla olur bence bugün sınırlıları kaldırırlar ertesi gün sınırsızları parasız yaparlar...
Kullanıcı avatarı
artung
Kilobyte1
Kilobyte1

Mesaj gönderen artung »

[quote=Yani bunlar zamanla olur bence bugün sınırlıları kaldırırlar ertesi gün sınırsızları parasız yaparlar...[/quote]
mümkünmü abi böyle birsey asla olmaz
Kullanıcı avatarı
Kripteks®
Terabyte1
Terabyte1
İletişim:

parasız hizmet vermrezler ama makul fiyat yüksek hız sürümden kazanma mantıgı izleseler hem onlar hem halk kazanır
Kullanıcı avatarı
Kripteks®
Terabyte1
Terabyte1
İletişim:

hani hızlanıyordu geriden bu haber sanırım asılsız

“Teknoloji ve bilim haberleri” sayfasına dön