Networkumu iyilestirici önerilere ihtiyacim var

Internet konusunda bilgi ve ipuçları paylaşım alanıdır.
patlican
Byte1
Byte1

Networkumu iyilestirici önerilere ihtiyacim var

Mesaj gönderen patlican »

nasıl bir ag yapılandırabilirim düzgün çalısması için daha ayrıntılı bir çözüm önerisi olan var mı?pclerde paylasılan dosyalar ve programlarda sorun olmadan çalıssın nereye takılıyor nerede sorun bende çözemedim normalde baska bir yerde pclerde programlar düzgün fakat ben çalıstırdıgımda programın bazı özellikleri gelmiyor veya açılmıyor ag baglantılarımdaki sürücü seçimimde gözattaki klasörü göremiyorum bazen daha ne yapmalıyım bilmiyorum???

Düsündügüm wiress modem
Kullanıcı avatarı
Mighty Mouse
Byte4
Byte4

Mesaj gönderen Mighty Mouse »

Mevcut agın ne sekilde kurulu önce bunu anlat daha sonra çalısmıyan programlarının agınla nasıl bir alakası olduguna vardıgını bize biraz anlat,yani ne yaptıgında ne olmuyor ne tür programlar nasıl sorun veriyor
Sorununu biraz daha ayrıntılı anlatırsan sana yardımcı olabilecegimizden emin olabilirsin
patlican
Byte1
Byte1

ağ yapımı anlamadım

service pack 1 var bir pc de service pack 2 var diger pc de bunlar proffesional olan birde home edition var yani toplam 3 bilgisayarda çalısma yapıyorum fakat ag her defasında bana sorun yaratıyor home service pack 2 prof olan düzgün çalısıyor.Diger pc de sql olarak web programı var is için kullanıyorum ama service pack 2 kurunca yada firox kurunca programım çalısmıyor....Yani pcde bir degisiklik yapamıyorum...

Eta V8 buluyor fakat kayıt ederken donuyor pc de program yani donan bilgisayar service pack 1 olan ayrıca sql li olan pc de gerçeklesiyor....

Neden home edi ve xp proffesioanal pack2 sorunsuz çalısırken service pack 1 ile agdan yazı gönderdigimizde gözattan program seç dedigimizde bulmuyor dosya ve klasörlere müdahale ediyor ancak!

Pack 1 den rahatça yazı göndermek istiyorum
pack 1 den eta v8sql programımı açılınca direk bulmasını istiyorum buluncada düzgün çalısmasını istiyorum
pack 1 de diger pc ler eta 7 versiyonu diger pc lere dagıtıyor fakat pack 2 olan proftada eta 8 versionunu almasında problem oluyor pinglerde de sorun olmadı....

Sorunum pack 1 de çalısırken v 8 ile çalısamıyorum program donuyor
home ve service packli olan yazıcıma yazı gönderemiyorum fakat pack 2 ve home bunu yapıyor

esas sorun ve çözümüm service pack 1 den home edition ve pack 2 li xp proffesionala nasıl bir sistem ayarlama yapıyım ki
bu sorun ortadan kalksın....
yazıcım yazsın gönderdigimde
programıma tıkladıgımda direkman üzerinde rahatça beklemeden çalısayım....
pack 1 den ne gibi ayarlamalar yapmalıyım
güvenlik duvarını kaldırdım ag paylasımında yani etkinlestirmedim son yaptıgım düzen bu???
yardımcı olursanız sevinirim
sorunu çözmemiz için daha gerekli bilgi gerekiyorsa paylasırım

pack 1 de olan yazıcılarım direk pc ye baglı olanlar iki tane yazıcı diger yazıcı xp prof pack 2 de usb tanımlı agdan pack 1 i görmesi sorunlu
patlican
Byte1
Byte1

ŞU hata mesajı yazıyor pack 1 de

Linke tıkladıgımda EtaSQL kısayolunun basvurdugu sürücü veya ag baglantısı kullanılamıyor.Disketin Dogru yerlestirildiginden veya ag kaynagının kullanılabilir oldugundan emin olun ve yeniden deneyin diyor

sorun yasıyor ag da lütfen yardım
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4
Teşekkür etti: 19104 kez

Mesaj gönderen velociraptor »

Öncelikle service pack li pc lere service pack 2 yi kurun , ayrica alttaki baslikta yeralan bilgileri dikkatlica okuyarak uygulayin:
viewtopic.php?t=3006
viewtopic.php?t=10944