Logmein Uzaktan Erisim (Resimli Anlatim)

Internet konusunda bilgi ve ipuçları paylaşım alanıdır.
onur986

Logmein Uzaktan Erisim (Resimli Anlatim)

Mesaj gönderen onur986 »

Evden isteki,isten evdeki bilgisayarinizdaki bilgilerinize ulasmak yada on line olarak uzaktaki bilgisayara yardim etmek program yüklemek vs... yani explorer pencerenizde baska bir bilgisayari görebilmek icin mükemmel bir program.Programi biz almanyada bagli oldugumuz bir firmayla kullaniyoruz paket yazilimimiz hic bir seye gerek duymadan kendisi server a girip yapiyor.Altini cizerek söylemek isterimki programi burda anlatmak istememin sebebi bazen oluyor birine yardim etmek gerekiyor yada ev-is bilgisayarlari arasinda bilgi alisverisi yapman gerekiyor tamamiyla bu sebebten anlattim.zaten her kullanici kendine bir sifre belirledigi icin kötü amacli kullanim icin degildir egitim amaclir ve bilgilendirme .

Baska bir bilgisayara baglanmak icin esas olan baglanilacak bilgisayarda programin yüklü olmasidir ve sizin o bilgisayarin sifresiyle programa girmeniz gerekmektedir.yani evinizdeki yada isyerinizdeki bilgisayariniza istediginiz yerden siteye girip sifre bilgilerinizi girdiginizde ulasabilirsiniz

öncelikle www.logmein.com sitesine giriyoruz
yeni kullanici olusturuyoruz
Resim
hangi programi kullanacagimizi seciyoruz
Resim
kendimize yeni hesap olusturuyoruz
Resim
hesabimizi olusturduktan sonra bilgisayarimizi eklememiz gerekiyor
Resim
yukaridaki bölüme tikladigimizda program gerekli yazilimi bilgisayarimiza kurmaya basliyor
Resim
yükleme tamamlandiktan sonra kurulumu yapiyoruz
Resim
Resim
asagidaki secenegi isaretleyip devam ediyoruz
Resim
windows acilisinda sifre olmayan bilgisayarlar icin sifre olusturuyoruz
Resim
sistem ekran ve bilgisayar ayarlarinizi algiliyor mönitörünüzde ekranda kararmalarda olabilir ve kurulum bitiyor
Resim
finishe tikladiginizda pencerede bilgisayarinizin sisteme yüklendigini gösteren bildirimi aliyorsunuz burdan eklediginiz pc yi görebilirsiniz
Resim
sisteminizdeki bilgisayara tiklayip girebilirsiniz
Resim
kurulumda olusturdugunuz sifreyi yaziyorsunuz
Resim

Resim
ve programi kullanabilirsiniz.
Baglanti yaptiginizda explorer penceresinde görüntünüz asagidadir isterseniz tam ekranda calisabilirsiniz

Saygilar..
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4
Teşekkür etti: 13407 kez

Mesaj gönderen velociraptor »

Tesekürler , eminim ki cok kisinin isine yarayacaktir
Kullanıcı avatarı
editci
Megabyte3
Megabyte3