Limitli Adsl Kullanicilari Limitsiz Olarak Kullanabilirler

PC hakkındaki genel bilgi ve ipucu paylaşım alanıdır.
Misafir

Limitli Adsl Kullanicilari Limitsiz Olarak Kullanabilirler

Mesaj gönderen Misafir »

ResimResim Asagidaki bilgilerin kullanilmasinin sorumlulugu sadece kullanana aittir O nedenle Lütfen aciklanan bilgileri kötü amaclarla kullanmayalim , verilmesinin amaci Tehlikelere karsi ADSL kullanicilarinin dikkatini cekmektir

Limitli adsl kullanicilari icin adsl account almak...

Limitli adsl kullanan arkadaslar simdi dediklerimi aynen yaparsaniz adsl niz limitsiz duruma gececek ve ödeyeceginiz ücret degismeyecektir. Ben bir limitli adsl kullanicisiyim denedim ve bende oldu. Kac aydir o kadar download yaptim limitim hüic artmadi. Zaten indirdiginiz bölüm hep sifir olarak görünecektir. Bende su an sifir görünüyor. Bir ay icerisinde nsf most wanted i indirdim ama limitim dolmadi. Bundan hepinizin yaralanmasini istiyorum ve anlatmaya basliyorum.

Adsl Account Almak

Giris:
Bu dökümanda size adsl accountu almayi anlatacagim. Unutmayin ele gecirecegimiz account hizinizi degistirmez. Sadece belese girersiniz. Kotali adsl kullananlar bu sayede magdur olmazlar...
öncelikle bu islem icin gerekli olan programlari buralardan cekin.
*Programlarim zip sifreleri: fistandantilus
Super Scan - Ip araliklarini taratacagimiz program
Revelation - ***`li sifreleri gösteren program
1-) Super Scan adli yazilimi aciyoruz ve "Port List Setup" a girelim

2-) "Port List Setup" sekmesinden 21, 23, 80 adli portlari acalim (resimdeki gibi yesil tickli olacak) Sonra bunu "Save" sekmesine tiklayrak kaydedelim. Bu port listesini kullanacagiz.

3-) simdi geldik önceden hazirladigimiz port listesindeki, port araliklarini taratmaya. Kendi ipinizi üstteki kutucuga("Start") yazin. Daha sonra "1..254" butonuna basin alttaki "Stop" kutucugunu kendisi türetecektir böylece kendi gateway`inizi taramis olursunuz. cok fazla adsl almak icin arkadaslariniz iplerini alin ve ayni islemleri uygulayin. Ben bir gateway`i tarattim. Yaninda "+" isareti olan Ip adreslerinde bizim tarattigimiz port veya portlar aciktir demektir. "+" ya tikliyoruz böylece hangi portun acik oldugu ortaya cikiyor.
örnekte inceleyelim:

Ben örnek olarak "85.99.99.39" Ip adresini seciyorum. Gördügünüz gibi aradigimiz 3 portta acik. simdi Ip adresine Mouse`umuzla sag tikliyoruz ve "Ftp", "Telnet" "Web Browse" gibi secenekler geliyor karsimiza. [Not: 80 portu Internet explorer veya browserlar icin, 23 portu Microsoft Telnet icin, 21 portu ise Ftp icindir, sag tiklayip sececeginizi ona göre yapin.]
öncelikle Telnet`ten baglanip modemin markasini görmem lazim ayrica Telnette login olursak sifreyide degisteribiliriz. öncelikle Telnetle baglaniyoruz ve Login girisi ve sifreyi soruyor.
Her türlü Marka Modemin kurulum sifrelerini almak icin buraya tiklayin simdi bizim sansimiza bunun markasi zoom cikti
login: admin
sifre: zoomadsl
Giris yapiyoruz. Istersek modem sifresinide degistirebiliriz. Asagidaki sekilde gördügünüz gibi:

sifremizi degistirdik. simdi madem bu modemin 80 portu acik, hemen ip adresini browsera(Internex explorer, firefox, vb..) yapistiriyoruz. Kullanici adi ve sifre istiyor.
Kullanici adi: admin
sifre: degistirdiysek degistirdigimiz. Degistirmediysek modem markasi yerinden ögreniyoruz.(Not: Telnetten girince modem markasi yazar direk browser`dan girince marka yazmaz.Elinde sonunda Telnetten bir bakis atmak zorundayiz.) ve Evet karsimiza ayarlar cikti.

Artik adsl accountu calmis olduk
http://adslkota.ttnet.net.tr/selfcare/login.jsp bu adresten sifreyi kontrol edebilirsiniz. Ayarlari degistirmemenizi tavsiye ederim. sifreyi degistirirseniz adam uyanir böylece yeni sifre ulastirirlar adama. Bosuna calmis olursunuz.
*Modem ayarlarina girdik gördügünüz gibi, oralarda port acabilmekte olmasi lazimdi eger port acabilirseniz. Telnetten "o IPADRESI [acilan port] " diyerek pcye sizabilirsiniz.
[Alinti]

NOT: admin istegidir.
En son Misafir tarafından 05 Nis 2006, 22:50 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4
Teşekkür etti: 7388 kez

Mesaj gönderen velociraptor »

Tesekürler onur , ABD de yapilan son silahlar serbest kalsinmi oylamasinda , silahlarin serbest olmasini saglayan parlementerlerden biri konusmasinda aynen söyle demisti:
Silah insan öldürmez , cünkü tetigine biri tarafindan basilmasi gerekir , o nedenle tetigi ceken insan öldürür , simdi üstteki bilgiyi kötüye kullanan kötüdür bilgiyi veren veya bunu okuyanlar degil ,
üstteki bilgi istek oldugu icin tekrar konulmustur.
Kullanıcı avatarı
lion
Kilobyte3
Kilobyte3

Mesaj gönderen lion »

o zaman bu yaziya su eklenmeliydi arkadaslar bakin adsl hesaplarini nasil caliyorlar sizde okuyun ve ona göre önlemlerinizi alin..ama direk olayi anlatilirsa o zaman insanlar suca tesvik edilmis olur ve suca tesvikde bir suctur...saygilar
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4

uyari icin tesekürler yazi eklenmistir
Kullanıcı avatarı
Mighty Mouse
Kilobyte1
Kilobyte1

Mesaj gönderen Mighty Mouse »

cok ilginc bi yazi,hic bi sekilde ise yaramayacigini su an yarasa bile ilerde bu acigin bi sekilde kapatilacagini ve deneyen arkadaslarin basina hukuki problemler acacagini düsünüyorum
Kullanıcı avatarı
mavigece
Megabyte1
Megabyte1
İletişim:

Mesaj gönderen mavigece »

adsl kullanicilarinin önlem almalari gerektigi yazilmis.peki ben nasil bir önlem alabilirimki....üüüü
Kullanıcı avatarı
maskara
Bit
Bit

Mesaj gönderen maskara »

Lion yazdı:o zaman bu yaziya su eklenmeliydi arkadaslar bakin adsl hesaplarini nasil caliyorlar sizde okuyun ve ona göre önlemlerinizi alin..ama direk olayi anlatilirsa o zaman insanlar suca tesvik edilmis olur ve suca tesvikde bir suctur...saygilar
silen arkadasima tesekürler
ama bu SUc...

hatta
AĞIR CEZA YARGILAMASINA giren bir suc...
Kullanıcı avatarı
LOST
Kıdemli üye
Kıdemli üye

Mesaj gönderen LOST »

adminim bu konuyu hemen silmeliyiz bu konu bize yakismaz düpedüz hirsizlik bu ve yeni kanundada yeri var internet suclari
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4

ben bu bilginin kalmasi taraftariyim o nedenle Moderatör özel bölümüne tasiyorum .
Kücük bir ilave

Neler Suc unsuruna girer:
1.Size free host saglayan biri ile sanal olarak imzaladiginiz anlasmaya aykiri davranmak (Su anki Hostumuzda Türkce forum acmak yasak)
2.Parasini ödemeden Software kullanmak (Forumumuzda binlerce ilaçli link var)
3.Bedelini ödemeden Oyun download etmek (Forumumuzda binlerce var)
4.Mp3 leri paylasima sunmak (forumumuzda binlerce var)
5.Hack ilaç,warez konulari (Forumumuzda bolca bulunur)

Simdi tüm bunlarin oldugu bir foruma girmek zaaten bir suctur , Giren kisilerin de su suctur demeye hic mi hic haklari yoktur,
Not: Sözüm o maskara nickli kisiye , burada oynamaya calistigi oyuna düsen arkadaslarimi biraz daha düsündükten sonra yazi yazmaya davet ediyorum, Siz herhangi bir kisinin uyarisina kulak asacaginiza önce basligin altindaki yaziya baksaydiniz sanirim sunu görecektiniz Baslik adminin istegiyle kondu ve sizi yaziya karsi cikmaya tesvik etmekle sunu yaptirmaya calisiyor o arkadas :
Admini takmayin o kim oluyorki , kararlari da yanlistir , ben ondan daha iyi bilirim , Lütfen birdaha düsünün
En son velociraptor tarafından 05 Nis 2006, 22:48 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
onur986

Mesaj gönderen onur986 »

suc olmasini gerektiren nedir anlamadim herkez suc suc deyip duruyo
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4

sözüm hicbir moderatörüme dgildir sakin yanlis anlasilmasin
Kullanıcı avatarı
PeeRLeeSS
Megabyte1
Megabyte1
İletişim:

Mesaj gönderen PeeRLeeSS »

bilgi tartisilmaz emege saygi gösterin arkadasimiz bulmus getirmis bunu gibi binlercesi diger forumlarda var o yüzden ben bunda bir artniyet veya suc teskil edeb bir faktör germiyorum o yüzden bu mesjlar silinip eski yerine tasinmasi tarafindayim.
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4

tesekür ederim peer , fakat basligi hickimse tasimasin lütfen , belli bir süre burada dursun
onur986

Mesaj gönderen onur986 »

adminim verdikten sonra basligi kilitleyelim uygunsa
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4

evet o sekilde yapilacak fakat su an degil bir müddet sonra :wink: