HP 3052 laserjet yazıcıda ethernet kablosu ile swich ten pclere nasıl baglantı yapılır laser için nasıl ayarlamalar yapmalıyım
Yazıcı driverini yükledim yalnız aga tanıtmam için baglantı noktasını bulamıyorum
yani gömüyor sanırım
//server/printer yazan yerde baglantı ayarlarını yapılandırma da sorun oluyor diger pc pack2 de usb den kendisini görüyor xp home da görüyor ancak service packli olan dosya ve klasörleri görüyor programlara baglanıyor.Ancak printer ag ayarlarını yapamadım
İSTEĞİM:1.Pclerde 3 den biri açık olmaksızın modemde ip den yazıcı yazdırma göndersin
olmazsa usb deki yazıcımdan agda paylasımına ulasım driveri tanıttıktan sonra kurulsun...
yazıcıların ag baglama ve paylasımı nasıl olur?
bir çok yöntemi var acaba geçerli olan yöntem hangisidir????
HP 3052 laserjet yazıcıda ag baglantisi
- burak_dalkir
- Gigabyte2

- İletişim:
arkadasım printer ı bir bilgisayara tanıttın degil mi...tanıttıktan sonra baslat / ayarlar / yazıcı ve fakslar diyoruz.printerımızı sag tıklayıp paylasım ve güvenlik diyoruz paylasıma açıyoruz.
sonra diger bilgisayarlardan yine baslat / ayarlar / yazıcı ve fakslar diyoruz yeni yazıcı ekle diyoruz orada ag yazıcısı için göze at var ona tıklayıp ileri diyoruz o yazıcımızı buluyor zaten sonra da tamam deyip kapatıyoruz. hepsi bu kadar kolay gelsin....
sonra diger bilgisayarlardan yine baslat / ayarlar / yazıcı ve fakslar diyoruz yeni yazıcı ekle diyoruz orada ag yazıcısı için göze at var ona tıklayıp ileri diyoruz o yazıcımızı buluyor zaten sonra da tamam deyip kapatıyoruz. hepsi bu kadar kolay gelsin....
- Quarentina
- Kilobyte3

tsklerburak_dalkir yazdı:arkadasım printer ı bir bilgisayara tanıttın degil mi...tanıttıktan sonra baslat / ayarlar / yazıcı ve fakslar diyoruz.printerımızı sag tıklayıp paylasım ve güvenlik diyoruz paylasıma açıyoruz.