Yardim!!203 mblik XP icin....
-
- Bit
Yardim!!203 mblik XP icin....
Selam arkadaslar..C.tesi günü 220 mblik Xp kurdum ve denedim.öncelikle bunu hazirlayan arkadastan ALLAH razi olsun.Emegine saglik.Benim kafama su anda 2 sey takildi ve bunu sizlerle paylasmak istedim.1.si bilgisayarimda kullanici hesaplarima baktigimda 2 tane Bilgisayar Yöneticisi görünmektedir.Acaba birisini silmek icin ne yapabilirimü 2.si, hazirlayan arkadas demiski otomatik güncellestirmeleri kapattim die eklemis.bende o kisma baktigimda ayarlari denetle gözüküyor.Bildigim kadariyla ayarlari denetle secildiginde microsofta baglanir ve güncellestirme var mi die kontrol eder ve size hangisini yüklemek istediginizi önünüze koyar. sizde secersiniz.Bu Xpnin icinde bu özellik neyi ifade ediyor.Otomatik güncellestirmelerin kapatildigini miüsimdiden yardimlariniz icin tesekkür ederim...
- velociraptor
- Yottabyte4
- Teşekkür etti: 6465 kez
önce administrator olarak giris yapin:
baslat > Ayarlar > Kontrol Panel > Kullanici hesaplari > Hesabi degistir ve buradan disable yapabilirsiniz
Otomatik update icinse asagidaki .reg dosyasini indirin ve cift clickleyerek cikan uyariya onay verin ve sonrasinda Pc yi kapatip acin
http://people.freenet.de/xpspeed/data/d ... _firew.reg
baslat > Ayarlar > Kontrol Panel > Kullanici hesaplari > Hesabi degistir ve buradan disable yapabilirsiniz
Otomatik update icinse asagidaki .reg dosyasini indirin ve cift clickleyerek cikan uyariya onay verin ve sonrasinda Pc yi kapatip acin
http://people.freenet.de/xpspeed/data/d ... _firew.reg
-
- Byte1
Re: Yardim!!203 mblik XP için....
afedersiniz ama bilmedigimden soruyorum.220 mb lik xp nasil oluyor.serdar1907 yazdı:Selam arkadaslar..C.tesi günü 220 mblik Xp kurdum ve denedim.öncelikle bunu hazirlayan arkadastan ALLAH razi olsun.Emegine saglik.Benim kafama su anda 2 sey takildi ve bunu sizlerle paylasmak istedim.1.si bilgisayarimda kullanici hesaplarima baktigimda 2 tane Bilgisayar Yöneticisi görünmektedir.Acaba birisini silmek icin ne yapabilirimü 2.si, hazirlayan arkadas demiski otomatik güncellestirmeleri kapattim die eklemis.bende o kisma baktigimda ayarlari denetle gözüküyor.Bildigim kadariyla ayarlari denetle secildiginde microsofta baglanir ve güncellestirme var mi die kontrol eder ve size hangisini yüklemek istediginizi önünüze koyar. sizde secersiniz.Bu Xpnin icinde bu özellik neyi ifade ediyor.Otomatik güncellestirmelerin kapatildigini miüsimdiden yardimlariniz icin tesekkür ederim...
xp nin soft halimiü
-
- Byte1
- velociraptor
- Yottabyte4
- Teşekkür etti: 6465 kez
- burak_dalkir
- Gigabyte2
- İletişim:
- Kripteks®
- Terabyte1
- İletişim: