Service pack1 xp proffesional ve xp home

Internet konusunda bilgi ve ipuçları paylaşım alanıdır.
savcı
Bit
Bit

Service pack1 xp proffesional ve xp home

Mesaj gönderen savcı »

Yazısmalar ve özel programlar geregi pc ler böyle yazdırmada sorun yasanmakta 3052 ve officejet fax kullanımında service pack 1 deki pcden yazı gönderdigimde o masaya gitmiyor bazen yazdırıyor modem degistirdim gene aynı sorun sürekli sorun var pack1 de degisiklik yapamam yani yeniden format yapılamaz bir bilgisayar

Yazı yazdırmam için agdaki ve pclerdeki sorunu nasıl çözebilirim?Sorunsuz bir sekilde yazıcı beklemesin ya da istedigim zaman yazsın bu ag ve yazdırma problemlerindeki son nokta nedir??

tesekkür ediyorum iyi çalısmalar???
Kullanıcı avatarı
Re@lite
Kilobyte3
Kilobyte3

Re: Service pack1 xp proffesional ve xp home

Mesaj gönderen Re@lite »

ben service pack 2 yi kurmanı öneririm
neden format atılamaz bir pc oldugunu anlayamadım :?:
Kullanıcı avatarı
AykutT
Megabyte3
Megabyte3

Mesaj gönderen AykutT »

Service Pack 1 kullanmıyorum, nasıl oldugunu bilmiyorum fakat bir güvenlik duvarı varsa, yazıcılar muhtemelen engelli durumdadır.
Agdaki alısverislerde engeller.
Yazıcılar için güvenlik duvarını devre dısı bırakın.

Kolay gelsin.
Kullanıcı avatarı
burak_dalkir
Gigabyte2
Gigabyte2
İletişim:

Mesaj gönderen burak_dalkir »

JaCKSoN yazdı:bir güvenlik duvarı varsa, yazıcılar muhtemelen engelli durumdadır.
engelleme yoktur jackson güvenlik duvarı sp2 ile geliyor

arkadasım ag baglantılarım sag tıklayıp özellikler deyin. yerel ag baglantısına sag tıklayın özellikler deyin.önünüze bir pencere gelecek asagıdaki gibi

Resim

Resim

asagıda görünen ipx / spx falan yazıyor ya onu ekleyin sonra tamam tamam deyin çıkın

Resim

eger ki yine problem oluyorsa bilinki trojan yemissiniz yapabileceginiz en iyi sey sistem geri yükleme olur...