Fast Cleaner-Gereksiz .dll Dosyalarına Elveda

PC hakkındaki genel bilgi ve ipucu paylaşım alanıdır.
Kullanıcı avatarı
Re@lite
Kilobyte3
Kilobyte3

Fast Cleaner-Gereksiz .dll Dosyalarına Elveda

Mesaj gönderen Re@lite »

Bildiginiz gibi program ekle kaldırkan kaldırdıgımız birçok programın ardından,bilgisayarımızı yavaslatan ölü .dll dosyaları sistemimizde kalmaya dvm ediyor.Fast Cleaner'da bu .dll dosyalarından kurtulma amacı ile yazılmıs bir program.

Kullanımı

Baslattan (Fast Cleaner) ı çalıstırıyoruz.Açılan pencerede search diyoruz.(Bu arama pcniz üzerindeki atık dosya durumuna göre kısa yada uzun sürebilir.)
Daha sonra clean e basıyoruz ve ölü .dll dosyalarından kurtuluyoruz.Bu arada sakın önemli dosyalarımı siler die korkmayın,bu programı en büyük pc sirketleri hatta microsoft bile güvenle kullanabilirsiniz diyor.

Kod: Tümünü seç

http://www.fast-cleaner.com/download/fastcleaner.exe
Kullanıcı avatarı
daddy_cool
Megabyte3
Megabyte3

Mesaj gönderen daddy_cool »

Bu tip programları kullanırken çok dikkat etmek gerekir yani açıkçası bu tip programları kullanmıyorum ve tavsiye de etmiyorum! Çünkü yanlıslıkla Gereksiz olan degil de Gerekli bir .DLL dosyasını silebilir.

O yüzden Bu .DLL Dosyalarını silmekle ugrasacagınıza Gidip Temp klasörünü bosaltın daha fazla yer kazanırsınız!!

Ayrıca Programlarınızı Your Uninstaller gibi programlarlarla kaldırırsanız u programa ihtiyacınız da kalmaz.
Kullanıcı avatarı
Re@lite
Kilobyte3
Kilobyte3

Mesaj gönderen Re@lite »

bu programın ii bir program oldugu söylendi bana
yani gereksiz dosyaları silmedigi :!:
Kullanıcı avatarı
Kripteks®
Terabyte1
Terabyte1
İletişim:

Mesaj gönderen Kripteks® »

fast cleaner yazılımını güven içinde kullanabilirsiniz dll den kastı gereksiz dosya uzantıların tümünü temizliyor bu yazılım ek olarak ölü dll leri(windows tarafından silinemeyen) onları temizlemesi

zaten önemli ibr dll silinirse dll arcih den bulunup eklenebilir....
Kullanıcı avatarı
daddy_cool
Megabyte3
Megabyte3

evet fakat denemek için indirdimdim programı ve sadece 196 Kb lik çöp buldu bana.Hem de uzun zamandan beri ne temp temizligi yapıyorıum ne hehangi bisey. + bunun yanında SendTo klasöründeki masaüstüne gönder kısayounu da az kalsın siliyodu. yani SendTo klasörünün içindekilerin hepsini siliyodu sil deseydim. Ki zaten bisey de bulamadı makinede.

Nyse Siz paylasımınızı yaptınız ya. Tsk o zaman.
Kullanıcı avatarı
Kripteks®
Terabyte1
Terabyte1
İletişim:

Mesaj gönderen Kripteks® »

crap cleaner kullan dostum tavsiyemdir
Kullanıcı avatarı
daddy_cool
Megabyte3
Megabyte3

Biliyorum.Uzun zamandan beri kullanıyorum onu ama benim burda demek istedigim O yazılımın ne kadas ise yaradıgını test etmekti.

“Genel bilgiler ve ipuçları” sayfasına dön