Multiplayer oyunları bağlantı sorunu
- emrecan1767
- Bit

Multiplayer oyunları bağlantı sorunu
arkadaslar internetim baya hızı iyi arkadasımla fifa 07 den hamachi aracılıgı ile oyun oynamak istiyorum.Daha önce oyun kasmadan çok iyi bi sekilde oynanıoken ben ag baglantıları ayarları ile oynadıktan sonra oyun kasarak,donarak ve yavas oynanıyor.Eski ayarlara döndürmek için format atmak istemiyorum.Agı sıfırdan nası kurabilirim?multiplayer oyunlar için ag ayarlarını yapan herhangi bi program varmı?yada ag ayarlarını nası yapacam ?biraz uzun oldu kusura bakmayın bana yardım edebilirseniz çok sevinirim.. 
- emrecan1767
- Bit

- burak_dalkir
- Gigabyte2

- İletişim:
hayır maalesef öle degil microsoftun güvenlik duvarı hiçbir sekilde yardımcı olmuyor buna emin olabilirsiniz....
ayrıca ag baglantılarına sag tıkla özellikler de yerel ag baglantısını da sag tıkla özellikler de.karsına bir pencere açılacak.ordan yükle sekmesini tıkla iletisim kuralı diceksin oradan ipx/spx ile baslayan bir sey olması lazım.bu ayarıda yapacaksın. sonra tamam deyip hepsini kapatacaksın.birde böyle dene bakalım arkadasım sorunun çözülecek mi?
ayrıca ag baglantılarına sag tıkla özellikler de yerel ag baglantısını da sag tıkla özellikler de.karsına bir pencere açılacak.ordan yükle sekmesini tıkla iletisim kuralı diceksin oradan ipx/spx ile baslayan bir sey olması lazım.bu ayarıda yapacaksın. sonra tamam deyip hepsini kapatacaksın.birde böyle dene bakalım arkadasım sorunun çözülecek mi?
- velociraptor
- Yottabyte4

- Teşekkür etti: 20994 kez
- burak_dalkir
- Gigabyte2

- İletişim: