Knight onlineya Giremiyorum İp Sorunum var...
- Quarentina
- Kilobyte3

Knight onlineya Giremiyorum İp Sorunum var...
Arkadaslar knight onlinenin myko diye ayrı bir oyun var oda aynısı onda bütün arkadaslarım girebiliyr bende giris yapıyorum oyun acılıyor fakat serverların bulundugu ekran gelmiyor ipden kaynaklanmıstır dedim 3 defa modeme res attım bilg. res attım aynı sorun aynı sorun acaba ipden mibenden mi yoksa serverlardan mı kaynaklanıo olabilir?
- root
- Kilobyte3

arkadasım patchlerde problem olabilir.. once patchleri yuklemen gerekir launcherdan 1326 ya geldikten sonra punkbusteri yuklersen daha iyi olur..
patchleri ftp:\\download.knightonlineworld.com dan da indirebilirsin (oyun klasorune extract ederek)
eger bi sorun olursa installı tekrar kur ve launcheri calıstır problem ortadan kalkacaktır.. umarim yardmci olabildim
patchleri ftp:\\download.knightonlineworld.com dan da indirebilirsin (oyun klasorune extract ederek)
eger bi sorun olursa installı tekrar kur ve launcheri calıstır problem ortadan kalkacaktır.. umarim yardmci olabildim
- ultrailker
- Megabyte1

ip sorunu degil bu senin pc deki antivirüs programı veya güvenlik duvarı açık ise engelleyebilirler. sanırım avast engellemiyormus.
1. eski antivirüs programını kaldır.
2. güvenlik duvarını devredısı yap.
3. oyunu kur tekrar yükle.
(bunları yaparken pc ye reset atmayı unutma)
bunları yaptıysan ve olmadıysa pc ye bi format çek :wink:
1. eski antivirüs programını kaldır.
2. güvenlik duvarını devredısı yap.
3. oyunu kur tekrar yükle.
(bunları yaparken pc ye reset atmayı unutma)
bunları yaptıysan ve olmadıysa pc ye bi format çek :wink:
- Mighty Mouse
- Byte4

- ultrailker
- Megabyte1