Fiber Optik kullanan varmı ?
- PeeRLeeSS
- Megabyte1
- İletişim:
Fiber Optik kullanan varmı ?
Arkadaslar Aranızda Fiber Optik Kullanan varmı ? ben hızının 10000 mbps oldugunu duydum gerçekmi diye soruyorum...
- Kripteks®
- Terabyte1
- İletişim:
Re: Fiber Optik kullanan varmı ?
peer tr de öyle bir alt yapı henüz yok bildigim kadarı ile dünyada kullanılıyorPeeRLeeSS yazdı:Arkadaslar Aranızda Fiber Optik Kullanan varmı ? ben hızının 10000 mbps oldugunu duydum gerçekmi diye soruyorum...
20000 mbit e kadar çıkıyor :D
- PeeRLeeSS
- Megabyte1
- İletişim:
Re: Fiber Optik kullanan varmı ?
Metro Ethernet Olarak Kullananlar var msl.. suan kullanan bir yervar inanamadım ondan zaten foruma soruyorum..Kripteks yazdı:peer tr de öyle bir alt yapı henüz yok bildigim kadarı ile dünyada kullanılıyorPeeRLeeSS yazdı:Arkadaslar Aranızda Fiber Optik Kullanan varmı ? ben hızının 10000 mbps oldugunu duydum gerçekmi diye soruyorum...
20000 mbit e kadar çıkıyor :D
Antalya SSK Hastanesinde Kullanılıyormus..
örn resim..
http://img301.imageshack.us/img301/1216/zntkederje5.jpg
- PeeRLeeSS
- Megabyte1
- İletişim:
bildiginiz standart telefon hattı ile fiber optigin hatlardan farkı yok omurga tipi aynı ancak bizim uluslar arası çıkısımız yüksek 10 milyonluk nufusa 160 Gbps uluslar arası çıkıs var yani asıl önemli nokta orada uluslar arası çıkısın türkiyede 30 Gbps oldugunu duydum enson onunda tam verimli olarak çalısmadıgı sebebin ise bu hattın bulgaristan uzerinden geçmesisinin oldugunu düsünüyorum
- rodi
- Kilobyte1
Valla peer fiberoptik mi degil mi bilmiyorum ama
Ben okuldan 2 mb/sn ile download edip(internet kullanımının az oldugu zaman) 1 mb/sn ile upload yaptıgım oldu. Zaten bizim okuldaki internet ttnet baglı degil .Çünkü ben ttnetin yasakladıgı bütün siteleer girebiliyorum okuldan
Bizim okulun kendine özel internet agının oldugunu duymustum.
Ben okuldan 2 mb/sn ile download edip(internet kullanımının az oldugu zaman) 1 mb/sn ile upload yaptıgım oldu. Zaten bizim okuldaki internet ttnet baglı degil .Çünkü ben ttnetin yasakladıgı bütün siteleer girebiliyorum okuldan
Bizim okulun kendine özel internet agının oldugunu duymustum.
- PeeRLeeSS
- Megabyte1
- İletişim: