Dreamscene Update Türkçe Vista Ultimate İçin

Xp nin takipçisi bu işletim sistemi hakkında bilgi paylaşım alanıdır.
Kullanıcı avatarı
Kripteks®
Terabyte1
Terabyte1
İletişim:

Dreamscene Update Türkçe Vista Ultimate İçin

Mesaj gönderen Kripteks® »

Vista ultimate ingilizcede bulunan desktopta video oynatma özelligi kazandiran eklentiyi Türkce vistayada asagidaki update dosyasini yükleyerek ekleyebilirsiniz.

Windows Vista Ultimate kullanıcılarına özel olan DreamScene,Windows Update ile beraber yüklenen ve masaüstü resmi yerine arkaplan'da yüksek çözünürlükte video izlemenize yarayan bir özelliktir...

Bu yama'dan sonra sisteminize Micrsoft'un Rüya Sahneleri olarak adlandırıldıgı hareketli arkaplan görüntüsü(leri) yüklenecek..Bu arkaplan'ı resmi izleyerek etkinlestirebilirsiniz...

Download

Kod: Tümünü seç

http://www.divshare.com/download/438484-556
Videolar

Kod: Tümünü seç

http://ipfreaks.com/dreamscene/?cat=1

Alıntıdır

Saygılarımla
nihadof
Bit
Bit

Mesaj gönderen nihadof »

Sayın arkadasım paylasım için tesekkürler.Anlatımınızdan güzel olduguna inandım ve indirip kurdum.videoda indirdim ancak arka plan seçeneklerinde herhangi bir degisiklik olmadıgı için etkinlestiremedim.resmi izleyerek etkinlestirebilecegimizi belirtmissiniz hangi resmi izleyecegimi anlayamadım.Kullandıgım türkçe vista ultimate. Kısacası ben bu isi beceremedim.Biraz daha açıklama yaparsanız belki.
Kullanıcı avatarı
Kripteks®
Terabyte1
Terabyte1
İletişim:

anladım sizi

ama ne yazıkki aynı sey bendede oldu sanırım asılsız birsey

yada 64 bit vistalarda çalısıyor çünkü x64 yazıyor kurulumda
Kullanıcı avatarı
daddy_cool
Megabyte3
Megabyte3

Mesaj gönderen daddy_cool »

yaa bırakın bence bu gereksiz seylerle ugrasmayı.Eger Desktop ta video oynatmak falan isityosanız bunu BSPlayer yapıyo zaten.
Kullanıcı avatarı
Kripteks®
Terabyte1
Terabyte1
İletişim:

sabotage haklı sanırım bosuna zatn ram yiyiyor bide buözellikle rami bitirecek

en iyisi masaüstü video diye ibr araç var onla izlemek hehe
Kullanıcı avatarı
daddy_cool
Megabyte3
Megabyte3

Mesaj gönderen daddy_cool »

yani... ewet... Gerekli bi özellik veya iyi bisey falan olsa hadi neyse ama Millet Performans için O vista nın Güzel görünümünden bile vazgeçiyo da Bi de bu gereksiz araçla Sisteme yük bindirmeye Bence hiç gerek yok.Bunu yapan birçok video gösterici programlar var ama bana kalırsa yinee gereksiz.Masaüstünde video izleyecegime Yaparım TAm ekran videyu öyle adama akıllı izlerim.PC deki islerimi falan da Ertelerim o zaman. :)