Bu sabah kapattım çıktım güzeL çaLısıodu geLdim Tık Yok Pcde...Bi kerede böyLe olmustu isLemciden çıkmıstı sorun yine isLemcidenmidir acaba.Hiç bir sorun yoktu çünkü
PC´deki hardware lara bi bak, orda bir ters`lik olabilir. Yani PC`nin ici cok isindi galiba ve yanmis ici. Em iyisi sen bi PC´nin tüm fislerini cek ve PC´nin icine bi bak bakalim bir sonuc cikicakmi. Ayrica bir kere aynisi olmus dedin.
vaLLa dostum herseyini söktüm boardı kontrol ettim LehimLeri feLan patLakta yoktu..Yine isLemciden die korkuorum deLi oLucam sonunda..Powerde çalısıo denedim.
Açılmıyo derken nası yani biraz daha açıklarsan sana belki yardımcı olabilirm.Yani Bios falan da hiç mi açılmıyo.Yoksa Bios falan açılıyo ama Windows Açılmıyo mu?
Çünkü Benim de geçen gün basıma böle bir sorun geldi.PC hiç açılmadı Bios falan Hiç açılmıyodu ee tabi haliyle görüntü de yoktu. Ama benim PC O zaman darbe görmüstü...
eger takılı bıraktıoysan benim basımada aynıseyglmisti pawer supply nin fisini çek biraz bekle sonra tak belki ozaman çalısır çalısmassa yeni bir islemci almak zorunda kalabilirsin