hizli baslat menüsü

Windows XP hakkındaki bilgi, belge ve ipucu paylaşım alanıdır.
uçs
Petabyte4
Petabyte4
Mesajlar: 8074
Kayıt: 15 Mar 2006, 18:06
cinsiyet: Erkek
Konum: Akçay

Mesaj gönderen uçs » 03 Nis 2006, 03:07

velociraptor yazdı:Sadece 4. maddeyi uygulayin ev sonrasinda Pc yi 2 defa kapatip acin
4. Maddedeki UserName(bende Administrator)klasöründe Quick Launch klasörü vardi,digerlerinde yoktu,onlarada kopyaladim.2 kez kapatip actim,bi 2kez daha kapatip actim yine düzelmedi..!



Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte3
Yottabyte3
Mesajlar: 28299
Kayıt: 14 Mar 2006, 02:33
cinsiyet: Erkek

Mesaj gönderen velociraptor » 03 Nis 2006, 03:28

Resim
umarim dosyalarin icinde üstteki resimdeki gibi kisayolar vardi

uçs
Petabyte4
Petabyte4
Mesajlar: 8074
Kayıt: 15 Mar 2006, 18:06
cinsiyet: Erkek
Konum: Akçay

Mesaj gönderen uçs » 03 Nis 2006, 03:46

velociraptor yazdı:Resim
umarim dosyalarin icinde üstteki resimdeki gibi kisayolar vardi
Var hocam..

Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte3
Yottabyte3
Mesajlar: 28299
Kayıt: 14 Mar 2006, 02:33
cinsiyet: Erkek

Mesaj gönderen velociraptor » 03 Nis 2006, 03:54

Bütün cözüm önerilerini uyguladik , ki bunlar arasinda Microsoft un önerisi de vardi , yapacak baska birsey yok gibi , oysa ayni uygulamalar bende ise yaramisti

uçs
Petabyte4
Petabyte4
Mesajlar: 8074
Kayıt: 15 Mar 2006, 18:06
cinsiyet: Erkek
Konum: Akçay

Mesaj gönderen uçs » 03 Nis 2006, 04:07

velociraptor yazdı:Bütün cözüm önerilerini uyguladik , ki bunlar arasinda Microsoft un önerisi de vardi , yapacak baska birsey yok gibi , oysa ayni uygulamalar bende ise yaramisti
önemli degil hocam,yukardada dedigim gibi nasilolsa elle getiriyorum.Siz elinizden geldigince yardimci olmaya calistiniz.Tekrar tekrar tesekkür ederim.Bu arada bisey sormak istiyorum:
Güvenli kipte ''en iyi ayarlar modunda'' calistirdim.XP Logosundaki saga gecis 2.den sonra acilis baslarken,simdi 6-7 kez gecise cikti.
xp speed ayarlarinda bozulma olabilirmi..ü

uçs
Petabyte4
Petabyte4
Mesajlar: 8074
Kayıt: 15 Mar 2006, 18:06
cinsiyet: Erkek
Konum: Akçay

Mesaj gönderen uçs » 03 Nis 2006, 04:24

xpspeed'i yeniden kurdum ve calistirdim ve eski haline döndü..

uçs
Petabyte4
Petabyte4
Mesajlar: 8074
Kayıt: 15 Mar 2006, 18:06
cinsiyet: Erkek
Konum: Akçay

hizli baslat menüsü

Mesaj gönderen uçs » 06 Nis 2006, 16:41

Hocam,bugün sakin kafayla ayarlari sifirdan baslayip yaptim ve hizli baslat menüsü normale döndü.Acilista cikmaya basladi.
Tekrar tesekkür ederim.. :D

Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte3
Yottabyte3
Mesajlar: 28299
Kayıt: 14 Mar 2006, 02:33
cinsiyet: Erkek

Mesaj gönderen velociraptor » 06 Nis 2006, 16:55

Gecmis olsun , cünkü ben uygulamistim ve sonuc basariliydi :D Buna sevindim

Cevapla