Pc ye 2 gün önce format attim.Hizli baslat menüsü normal calisiyordu.Bir programi sildikten sonrami oldu farkinda degilim,pc yi kapatip actiktan sonra hizli baslat menüsü kayboluyor.Dolayisiyla her acistan sonra görev cubugundan geri getirmek zorunda kaliyorum.Bunu normale döndürmenin bir yolu yokmuü
Tesekkürler.. :ü:
orda cok ayrintili yaziyor emin ol ordakiler zor seyler degil deneyerek ögrenebilirsin.yanliz anlatimda terimler ingilizce eger sorun olursa burdan ilet yazinin tamamini gözden gecirip bütün terimleri senin icin türkce yapabilirim
_______
Selamlar
Regedit te 3. adima kadar kontrol ettim,orasi tamam.
4. adimdaki klasör bende söyle görünüyor:
C:\Documents and Settings\Administrator
Burda bulunan klasorler:Belgelerim,Dekstop,Startmenü,Cookies,Sikkullanilanlar,Windows
Baska klasor yok.. :!:
uzantinin txt degil sfc oldugundan emin olun sonrasinda, Fareyi kullanarak Masaüstünü Göster.scf simgesini Hizli Baslatma arac cubuguna veya kisayolun görüntülenmesini istediginiz baska bir konuma sürükleyin.
Buraya tasi cikmasa da olur
simdi tüm secenekleri uyguladiysaniz , bunlarin disinda baska bir cözüm nette de bulabileceginizi sanmam , pc yi iki defa kapatip acin bakalim (ayrica saatin oldugu yere degil tam tersi start (baslat butonunun oraya sürüklemeniz gerekir.
Hocam,tüm ayarlari sirasiyla yaptimolmadi.Ama manuel olarak her acilista hizli baslati getiriyorum.Bir dahaki formatakadar böyle idare ederim.
İlginize tesekkür ediyorum.İyi calismalar.. :)
oraya koydugum reg dosyasini da calistirdiniz degilmi=ü ve ayrica birsey daha 4. Maddeyi yapmadan önce araclar > Klasör secenekleri > Görünümden gizli dosya ve klasörleri gösteri isaretlemistiniz umarim
velociraptor yazdı:oraya koydugum reg dosyasini da calistirdiniz degilmi=ü ve ayrica birsey daha 4. Maddeyi yapmadan önce araclar > Klasör secenekleri > Görünümden gizli dosya ve klasörleri gösteri isaretlemistiniz umarim
Reg dosyasini calistirdim,ancak ''gizli dosya ve klasörleri göster''anlatimda olmadigi icin isaretlemedim.
Yalnizca isaretleme isleminimi yapayim,yoksa 1. adimdan itibaren ayarlari tekrar yapip 4. Maddeye baslamadan önce isaretleyip devam mi edeyimü