oturumum kilitlendi acilll yardım
- satine
- Bit
oturumum kilitlendi acilll yardım
Baska bir hatayı gidermeye çalısırken masaüstüm kilitlendi ve hiçbir klasör program int. tarayıcısı resim müzik dosyası görev yöneticisi hiçbiri isler durumda degil ayrıca kapanırken problem cıkıyor!!!Diger oturumlarda problem yok ancak kendi oturumumdaki masaüzerindeki ve belgerimdeki bilgilere ulasamıyorum.Arama sonuçlarındada hiçbiri bulunamıyor!!Çok acil kendime ait klasörlere nasıl ulasıcam
- burak_dalkir
- Gigabyte2
- İletişim:
arkadasım öncelikle bunları bir deneyelim.eger xp niz pro ise:
Görev Yöneticisi,devre disi birakildi sorunu:
baslat/calistir/gpedit.msc
yaz enterla sonra kullanici yapilandirilmasi/yönetim sablonlari/sistem/ctrl+alt+del secenekleri/görev yöneticisini devreden kaldir'a cift tikla ve devre disi secenegini sec..
yok home editionsa
bunu indirin iki kere tıklayın tamam deyin.gpedit.msc yi o zaman çalıstırabileceksiniz. sonra aynı seyleri yukarıda söylenen gibi yapın.
ayrıca kayıt defteri falan gelmesi için
sonrasında güvenli kipteyken asagıdaki reg kaydını yapın...
sorunların devam etmesi halinde buraya yazın ki yardımcı olmaya devam edelim ve birde hatanın resmini verirseniz daha iyi olur
Görev Yöneticisi,devre disi birakildi sorunu:
baslat/calistir/gpedit.msc
yaz enterla sonra kullanici yapilandirilmasi/yönetim sablonlari/sistem/ctrl+alt+del secenekleri/görev yöneticisini devreden kaldir'a cift tikla ve devre disi secenegini sec..
yok home editionsa
Kod: Tümünü seç
http://rapidshare.com/files/31753821/home_da_gpedit.msc.reg.html
ayrıca kayıt defteri falan gelmesi için
http://rapidshare.com/files/31753659/regac.vbs.html
http://rapidshare.com/files/31753687/kay__305_t_defteri_sorunu.reg.html
- satine
- Bit
söle söyleyeyim görünürde bir hata yok,oturumu açıyorum hersey normal görünüyor,ancak hiçbir dosyayı ve programı üzerine tıkladıgımda açamıyorum,o oturumdan int e giremiyorum herhangi bir prog. indirmem imkansız!su anda bilg diger bir oturumu kullanıyorum,diger oturumlar da hiçbir problem yok;bana sadece kendi oturumumdaki bilgiler gerekli ,onlara ulasıp o oturumu kaldıracagım,ancak ulasamıyorum!Masaüstündeki klasörlerim,resimlerim belgelerim,müziklerim i saglam bir oturuma tasımak istiyorum :D
- burak_dalkir
- Gigabyte2
- İletişim:
- burak_dalkir
- Gigabyte2
- İletişim:
- satine
- Bit
- satine
- Bit
Birde söle bir bilgi versem iyi olur sanırım,dün bu
baslıktaki -->>
viewtopic.php?t=14804
problemi çözmeye çalısıyordum,oradaki adımları uyguladıktan sonra msn content plus mesajı çıkmadı ama oturum bu hale geldi,bir sorunu çözeyim derken daha beteri oldu,halbuki o kendi halinde bir mesajdı :D
baslıktaki -->>
viewtopic.php?t=14804
problemi çözmeye çalısıyordum,oradaki adımları uyguladıktan sonra msn content plus mesajı çıkmadı ama oturum bu hale geldi,bir sorunu çözeyim derken daha beteri oldu,halbuki o kendi halinde bir mesajdı :D
- satine
- Bit
Oturum kapanırkende söyle birsey oluyor tek tek program sonlandırılamıyor uyarısı görünüyor sunlar için::eyt.exe,avp.exe,msnapp.exe(ki zaten bunu kaldırmaya çalısırken oldu sanırım)explorer.exe.Bunların hepsini simdi sonlandırdan kapatıyorum ve tabii bu çok yavas oluyor,uzun zaman alıyor!Ancak bundan sonra oturum kapanabiliyor zorda olsa.Dedigim gibi hiçbirsey çalısmıyor oturumda
Baska bir oturumda gizli dosyaları göster seçenegini seçtigimde diger kullanıcıların gizli dosyaları masaüstü hepsi görünüyor,sadece benimkiler görünmüyor!!
Baska bir oturumda gizli dosyaları göster seçenegini seçtigimde diger kullanıcıların gizli dosyaları masaüstü hepsi görünüyor,sadece benimkiler görünmüyor!!
- velociraptor
- Yottabyte4
- Teşekkür etti: 12455 kez
- velociraptor
- Yottabyte4
- Teşekkür etti: 12455 kez