oturumum kilitlendi acilll yardım

Windows XP hakkındaki bilgi, belge ve ipucu paylaşım alanıdır.
Kullanıcı avatarı
satine
Bit
Bit

oturumum kilitlendi acilll yardım

Mesaj gönderen satine »

Baska bir hatayı gidermeye çalısırken masaüstüm kilitlendi ve hiçbir klasör program int. tarayıcısı resim müzik dosyası görev yöneticisi hiçbiri isler durumda degil ayrıca kapanırken problem cıkıyor!!!Diger oturumlarda problem yok ancak kendi oturumumdaki masaüzerindeki ve belgerimdeki bilgilere ulasamıyorum.Arama sonuçlarındada hiçbiri bulunamıyor!!Çok acil kendime ait klasörlere nasıl ulasıcam
Kullanıcı avatarı
burak_dalkir
Gigabyte2
Gigabyte2
İletişim:

Mesaj gönderen burak_dalkir »

arkadasım öncelikle bunları bir deneyelim.eger xp niz pro ise:

Görev Yöneticisi,devre disi birakildi sorunu:
baslat/calistir/gpedit.msc
yaz enterla sonra kullanici yapilandirilmasi/yönetim sablonlari/sistem/ctrl+alt+del secenekleri/görev yöneticisini devreden kaldir'a cift tikla ve devre disi secenegini sec..

yok home editionsa

Kod: Tümünü seç

http://rapidshare.com/files/31753821/home_da_gpedit.msc.reg.html
bunu indirin iki kere tıklayın tamam deyin.gpedit.msc yi o zaman çalıstırabileceksiniz. sonra aynı seyleri yukarıda söylenen gibi yapın.

ayrıca kayıt defteri falan gelmesi için

http://rapidshare.com/files/31753659/regac.vbs.html
sonrasında güvenli kipteyken asagıdaki reg kaydını yapın...

http://rapidshare.com/files/31753687/kay__305_t_defteri_sorunu.reg.html
sorunların devam etmesi halinde buraya yazın ki yardımcı olmaya devam edelim ve birde hatanın resmini verirseniz daha iyi olur
Kullanıcı avatarı
satine
Bit
Bit

Mesaj gönderen satine »

söle söyleyeyim görünürde bir hata yok,oturumu açıyorum hersey normal görünüyor,ancak hiçbir dosyayı ve programı üzerine tıkladıgımda açamıyorum,o oturumdan int e giremiyorum herhangi bir prog. indirmem imkansız!su anda bilg diger bir oturumu kullanıyorum,diger oturumlar da hiçbir problem yok;bana sadece kendi oturumumdaki bilgiler gerekli ,onlara ulasıp o oturumu kaldıracagım,ancak ulasamıyorum!Masaüstündeki klasörlerim,resimlerim belgelerim,müziklerim i saglam bir oturuma tasımak istiyorum :D
Kullanıcı avatarı
burak_dalkir
Gigabyte2
Gigabyte2
İletişim:

arkadasım suan ki girdigin oturumdan çalısmayan oturuma girmeyi denedin mi yani; c'nin içerisinde documents and settings var ordan kendi belgelerine hatta desktop yazan klasöre girersen o çalısmayan oturumundaki seyleri kkurtarabilecegini düsünüyorum
Kullanıcı avatarı
satine
Bit
Bit

Mesaj gönderen satine »

Elbette denedim,erisim engellendi erisilemez diyor!!!
Kullanıcı avatarı
burak_dalkir
Gigabyte2
Gigabyte2
İletişim:

güvenli kipte administrator hesabı ile girmeyi deneyin birde.

elimden geldigince çıkar yol üretmeye çalısıyorum ama ...
Kullanıcı avatarı
satine
Bit
Bit

Mesaj gönderen satine »

Bende her yolu kapıyor gibi olmiim ama dün güvenli modda açmayı denedim ancak ekran öylece simsiyah kalakaldı.Yani güvenli modda açılmıyor!!Her çareyi deniyorum ama sistem geri yüklemede o oturumda olmuyor,yani her türlü çökmüs sanırım.Ulasmam gereken belgeler projelerim ödevlerim var :(
Kullanıcı avatarı
satine
Bit
Bit

Mesaj gönderen satine »

Birde söle bir bilgi versem iyi olur sanırım,dün bu
baslıktaki -->>
viewtopic.php?t=14804

problemi çözmeye çalısıyordum,oradaki adımları uyguladıktan sonra msn content plus mesajı çıkmadı ama oturum bu hale geldi,bir sorunu çözeyim derken daha beteri oldu,halbuki o kendi halinde bir mesajdı :D
Kullanıcı avatarı
satine
Bit
Bit

Mesaj gönderen satine »

Oturum kapanırkende söyle birsey oluyor tek tek program sonlandırılamıyor uyarısı görünüyor sunlar için::eyt.exe,avp.exe,msnapp.exe(ki zaten bunu kaldırmaya çalısırken oldu sanırım)explorer.exe.Bunların hepsini simdi sonlandırdan kapatıyorum ve tabii bu çok yavas oluyor,uzun zaman alıyor!Ancak bundan sonra oturum kapanabiliyor zorda olsa.Dedigim gibi hiçbirsey çalısmıyor oturumda

Baska bir oturumda gizli dosyaları göster seçenegini seçtigimde diger kullanıcıların gizli dosyaları masaüstü hepsi görünüyor,sadece benimkiler görünmüyor!!
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4
Teşekkür etti: 12455 kez

Mesaj gönderen velociraptor »

https://www.sordum.net/main/data/kurtar.html
sanirim üstteki 4. madde isinizi halledecektir
Kullanıcı avatarı
satine
Bit
Bit

Mesaj gönderen satine »

Sorunu çözdüm,otomatik güncellestirme yaptım birçok güncellestirme buldu,yükledi ve bilg. yeniden baslattıgımda oturmdaki problem çözülmüstü.Tesekkür ederim yardımcı olan herkese
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4
Teşekkür etti: 12455 kez

Mesaj gönderen velociraptor »

gecmis olsun , yardimimiz olmamis olsada sorunun düzelmesi sevindirici