Nokia N82 Tam 5 Megapiksel!

PC ve Teknoloji dünyasından son haberlere buradan ulaşabilirsiniz.
Kullanıcı avatarı
daddy_cool
Megabyte3
Megabyte3

Mesaj gönderen daddy_cool »

Abi feyizz sen ne yapmıssın öle yaa? Walla ne biliyim o yazdıklanını okuduktan sonra açıkçası kendi kendi kendime sordum simdi buna inanıyım mı inanmıyım mı diye? 3 CD'lik cep programlarını nası topladın peki sen öle?
suan bile İnternetteki tüm Cep programlarını indirsen 3 CD yaparmı acaba?
Ki senin bahsettigin yıllar sanırım 2002 olacak.Wayy be demek 3 CD yi gidip koskoca akmerkezdeki dükkanlarda falan böle büyük yerdekilere 3 CD yi 300 YTL ye sattın öle mi? Hemde taa 5 yıl önce.Demek o zaman bu cep telefonuna program yüklendiginin falan Senden baska kimsenin haberi yoktu.Büyük yerde olan telefoncuların bile?Walla buna inanmam için kendimi zorluyorum ama sanırım pek olmuyor...Ki senin bu bahsettigin yıllarda 2002 olacak sanırım o zaman Türkiye de benim bildigime göre ADSL yoktu.Onun yerine Ne kullanılıyordu Dial-up mu?Yani dial-up ile mi indirdin Sen o 3 CD yi?

Jackson'un yazdıklarına gelince Jackson'a katılıyorum.Çünkü SonyEricsson Hem fotograf kalitesiyle hem de ses kalitesiyle Hem de Görüntü kalitesiye Nokia'ya 1000 basar bence.Bunu sagdan soldan duyduklrıma gördüklemie göre söylemiyorum.Bunu Kendi tecrübelerime dayanarak söylüyorum.Çünkü bu güne kadarbirçok kez test ettim iki markayı da.Bence Nokia eski iltifatını yitirdi.Yani nokia ya olan ilgi eskisi kadar degil simdi.Ama Bilinen bir gerçek daha var.Nokia da sadce destekle kazanıyor.Yani ne kadar program bulursanız bulun veya oyun bulursanız bulun hepsi Nokia da çalısıyor.Bir sürü program var msla suan symbian için yapılmıs olan.Ama Sonny Ericcsson bence bundan kaybediyo.Yani tek kaybettig taraf bu.Sonyericsson un da program vs destegi nokia kadar iyi olursazaten Nokia nın piyasa da pek de fazla tutunacagını sanmıyorum.ya sonyericsson da Symbian kullansın Yada Kendi kullandıgı isletim sistemi için yazılım estegi versin yani nokia daki gibi program falan yani.suan Sonyericsson için oln bazı programlar da var ama bunların sayısı çok az.iste SonyEricsson un kaybettigi tek nokta bu.Bu yüzden Açıkçası SonyEricsson a kızıyorum.Bundan sonra telefon alırsam Yani SonyEricsson alırım ya da Nokia. Nokia yı da listeye koyuyorum çünkü Nokia Yazılım desteginden kazanıyo.Hee Kamerası ve ses kalitesi de benim için tatmin edici.Tabiki sonyericsson kadar olamasa da.Sırf program desteginden kazanıyo yani nokia.O yüzden Telefon alacagım zaman ikisi arasında kalırım yani.Nokia yı da o listeme sokan SonyEricsson. Nedeni de tabiki Nokia Kadar Fazla program desteginin olamamsı...
Kullanıcı avatarı
Kripteks®
Terabyte1
Terabyte1
İletişim:

Mesaj gönderen Kripteks® »

yanılıyorsun hacker elimde 2 cd lik arsiv var sırf nokia program symbian isletim sistemi bos bir isletim sistemi degil ki baya yazılım üretti adamlar

elimde 750+750 mb lık cd var hehe
Kullanıcı avatarı
daddy_cool
Megabyte3
Megabyte3

Ama burda bahsedilen TAM 5 yıl öncesi...Bu Kameralı telefonların Yani symbian isletim sistemli telefonların piyasaya ilk çıktıggı zamanlar...

Ayrıca Symbian isletim sisteminin bos bir isletim sistemi olamdıgıı biliyorum.Ve En sevdigim iselitm sistemidir.Çünkü bunun için yazılmıs birçok program var suan piyasada...
Kullanıcı avatarı
Kripteks®
Terabyte1
Terabyte1
İletişim:

ben senin demek istedigini simdi daha iyi anladım ama

5 yıl önce hakikaten symbian desetkli telefon yoktu ki en azından türkiyede yoktu

belki de feyizz baska bir seyi kast etti....
Kullanıcı avatarı
daddy_cool
Megabyte3
Megabyte3

walla ne demek istedigini bilemiyorum ama symbian isletim sistemli telefonlar piyasaya ister Türkiye olsun ister avrupa olsun 2002 yılından itibaren girdi.Yani Symbian isletim sistemli telefonların üretimine 2002 yılında baslandı.Ki zaten biliyorsun Nokia ilk çıkardıgı telefonu Diger ülkelerden hemen sonra Türkiye ye getiriyor.Yani çok fazla bekletmiyor.Çünkü Nokia Türkiye de Çok önemli bir pazar payına sahip.Yeni Olsun en fazla 6 ay sonra falan Türkiye ye getiriyor Nokia yeni çıkan cep tlefonlarını Türkiye ye.Bazen de Dünya ile aynı anda getiriyor.Zaten O 3600 da Türkiye ye 2002 nin Son Çeyreginde geldi...Bilmem anlatabildim mi? :wink:
Kullanıcı avatarı
Kripteks®
Terabyte1
Terabyte1
İletişim:

seni çok iyi anladım nokia nın yöneticileri bile diyor türkiye gibi bir pazar yok diye bizim milletimiz böyle oldukça adamlar 500 liraya ürettikleri telefonları burda 1.5-2 ye satıyorlar niye alıyoruz da ondan

ahh ahh çok acı

adamın elinde 5 mp 8 gb hafızalı lık telefon

arabasıyla hız yaparken sagda ekmek bulamayan insanlar çöp toplayan kisiler...

hayat çok acı :x
Kullanıcı avatarı
feyizz
Kilobyte1
Kilobyte1

Mesaj gönderen feyizz »

Öncelikle kimseyi inandırmak gibi bi çabam olmayacagını bilin;

1) ilk baslandıgımda elimde sadece 2 CD vardı, bu 2 Cd nin içersinde s60 lar için programlar ve kendi çabamla smartmovie formatına çevirdigim klipler ve müzik sesleri vardı

2) Benden baska kimsenin haberinin olup olmadıgını tabiki bilmiyorum

3) Büyük yerler dedigin yerlere eger imkanın olur da yolun düserse ismimi vermeni istiyorum ki bu kadar açıgım buna..

4) 98 Yılından beri TR 'de ADSL var , portların açılması ev kullanıcılarının ADSL kullanması 2001 Yılı acak - subat aylarıdır.. (arastırırsan sevinirim) 2002 yılında heryer internet cafe olmustu bilenler bilir..

5) Sadece program ve kliplerle kalınmadı

a) Sadece N-gage oyunları 1 cd Sadece SmartMovie için küçültülen klipler 1,19 GB

b) Elimde bulunan su anki arsivin boyutu 3 GB Fotografları asagıdadır.. Buda 5 CD yapar..

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

2 lafı bir araya getirmeden bence en azından 2 laf için 4 kere düsünün derim ben...

kolay gelsin..
Kullanıcı avatarı
Kripteks®
Terabyte1
Terabyte1
İletişim:

ben sana inanıyorum feyizz kanıtlamana gerek yoktu
Kullanıcı avatarı
daddy_cool
Megabyte3
Megabyte3

simdi Beni Feyizz kötü belliyecek. :D Ama bana Bu Programları 3 CD ye Toplayıp da Telefoculara Satmak biraz garip geldi de.yaani. O zaman O telefonculrın hepsi salak.Sen telefoncu olmussun ve Cep tel için olan programlardan haberin yok yani?? O zaman bu telefoncuların biseyden haberi yok yanii??

3 GB 4,3 CD yapar Tam tamına 5 CD yapmaz.Ama tani 4 CD ye sıgmadıgı için 1 Cd yi de yarım doldurursun...Yani Kaba hesaptan 5 Cd yapar.Ama isin içine Klipler müzikler Vs katılınca 100 Cd bile olur.Ve ben söle düsündüm.2002 yılında bu Symbian isletim sistemli cep telefonlarının Piyasaya çıktıgı ilk yıllarda 3 CD lilk programlar yapmıssın yani.Ki bi de bunu Gidip birsürü telefoncuya satmak. Hemde 300 YTL ye. Bundan 5 yıl önce.(Tabi Burda 3 CD nin içinde kilpler in oldugunu söylememistin.)
Ben bunları düsününce biraz garip geldi de bilemiyorum...
Kullanıcı avatarı
feyizz
Kilobyte1
Kilobyte1

Mesaj gönderen feyizz »

Evet telefoncuların haberi yoktu benim sayemde haberleri oldu aksi durumda zaten satamazdım , ayrıca seni kötü bilecek bi durumum yok tanımam etmem seni..

3 gb nin 4,3 cd yaptıgını senden iyi bildigim için 5 cd yazdım , kaba hesabı sen yap artık...
100 cd yapacak durumum yoktu, zaten 100 cd 'yi yüklemek zaman ve mekan ferahlıgı gerektiriyordu
Hala aynı yerde takılmana anlam veremedim 3 CD'nin 3/1 'i yani 1 cd programları kapsıyordu diger cd 'ler müzik, Ngage oyunları, Klipler , AMR sesler vb.. idi

Ayrıca ; Sadece Akmerkez ve Dogubank'ta 300 milyon gibi paralara sattıgımı yukarıda yazmama ragmen tekrar hatırlatırım..
Yeri geldi 30-40 YTL 'ye bile cd'leri verdigim oldu..

Ha ayrıca sana garip gelmesi benim hiç umrumda degil sadece Nokia ' ile ilgili geçmisimi anlattım Neden nokia bos kutu çıkarsa alırım 'ın açıklamasını yaptım
Kullanıcı avatarı
demirci 54
Byte2
Byte2

Mesaj gönderen demirci 54 »

yaw telefon alo yapıyorsa tmm... hahaha hahaha

ne gerek var o kadar cancanlı telefonlar almaya..

İsraf İsraf arkadaslar..

kolay gelsın..