Vistaspeed calismalari

Sordum.com tarafindan kodlanmış Programlar hakkinda bilgi paylasim alanidir.
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4
Teşekkür etti: 12656 kez

Vistaspeed calismalari

Mesaj gönderen velociraptor »

15 Tane gereksiz servis kapatildi 17 tane de registry kaydi iceriyor , fakat xpspeed gibi etkisini anlamamiz neyazikki mümkün degil , cünkü vista kurulan makineler oldukca güclü makineler , o nedenle de sanki hicbirsey farketmiyormus hissi veriyor (görünümdeki bir iki degisiklik haric)
Bu sefer kodlari iyice korumaya almadan cikarmayi düsünmüyorum , ayrica otomatik yeni version kontrolü üzerinde calisacagim ve manuel ayarlar herzamanki gibi olacak , millet su makinalarini kurcalasin biraz :D
Su siralar tek tek registry kayitlarini tarayip xp ile ayni olanlari deneyip vistaya aliyorum (simdilik %60 i uydu)

Sizlerinde fikir ve önerileriniz varsa yazabilirsiniz asagida vista speed yüklü pc imden aldigim görüntü yeraliyor:

Resim
Kullanıcı avatarı
ICEEXOL
Byte2
Byte2

Mesaj gönderen ICEEXOL »

Manual ayarlar hakkında özel'den bilgi yollarsan sevinirim.Eklemek istediklerim olabilir.
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4

Henüz kesinlesmis ekstra bir ayar yok xpspeed tekilerden birkismi var , fakat calismalarim devam ediyor
Kullanıcı avatarı
ICEEXOL
Byte2
Byte2

Mesaj gönderen ICEEXOL »

velociraptor yazdı:Henüz kesinlesmis ekstra bir ayar yok xpspeed tekilerden birkismi var , fakat calismalarim devam ediyor
XPSpeed'teki NFTS ,Ram ve Cache ayarları Vista içinde geçerli.Onlar vardır zaten ?

Özellikle servislere yönelik manual ayarları arttırabilirsin bence.Evde kullandıgım bilgisayar'da hiç düsünmeden 23 servisi kapattım.
Kullanıcı avatarı
Kripteks®
Terabyte1
Terabyte1
İletişim:

Mesaj gönderen Kripteks® »

onlar amennah be ıceexol zaetn

milyarlık makinem var yinede kuruyorum xp speed i hiç sorun degil vista spedi de

merak ettigim aero glass özelligini kapattıktan sonra vista kullanmanın bir anlamı yok açıkcası eger otomatik olarak o özelligi kapıyorsa hos degil

tamam performansı arttırıyor ama xp gibi kullandıktan sonra nie vista kullanayım görsellik önemli

bisi sorcam adminim xp smoker pro yu billirsiniz yeni çıktı simdi vista smoker pro 1 ay olucak hemen hemen peki o yazılımın uyguladıgı ayarları bir inceleseniz rica etsem çünkü hakikaten görüntüden pek taviz vermeden performansı yükseltiyor ben çok faydasını gördüm açıkcası
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4

Olur denerim , ben denemedim henüz
Kullanıcı avatarı
Kripteks®
Terabyte1
Terabyte1
İletişim:

Mesaj gönderen Kripteks® »

anlasıldı adminim yalnız birsey söyleyecegim hakikaten basarılısınız bu konuda xp speed süper ya gerçekten umuyorum ki vista speed de zaman içinde aynı basarıyı yakalayacaktır

Kolay Gelsin
Kullanıcı avatarı
ICEEXOL
Byte2
Byte2

Mesaj gönderen ICEEXOL »

Smoker Pro ve benzeri programlar,kullanıcıların elle yapması gereken registry ayarlarını tek bir hamleyle yapmalarını saglıyorlar.Yani inanılmaz programlar degiller.
Kullanıcı avatarı
PeeRLeeSS
Megabyte1
Megabyte1
İletişim:

Mesaj gönderen PeeRLeeSS »

peki böle olunca özelliklerdeki sistem performansı artıyormu ?
yannis
Bit
Bit

Mesaj gönderen yannis »

tarkan kardesime çalısmalarında basarılarının devamını dilerim
bir an önce güzel seyler yapsın
gerçekten hakkı ödenmez bi sahsiyet
çok sagolun :D