Dünya'nın ilk 39 mp'lik fotoğraf makinesi
- Mu®aT
- Kilobyte4
Dünya'nın ilk 39 mp'lik fotoğraf makinesi
Dünya'nın ilk 39 mp'lik fotograf makinesi
Hasselblad adlı firma yeni Ürünlerini tanıttı.Hasselblad firması 39MP'lik bir fotograf makinesi üretti ve Üzerinde de 80 gb'lık bir harddisk bulunuyor.Bu sayede 1500 fotograf saklıyor...
Ürün kodu:HSD-39
Fiyatı :18000pound
Ürün hakkında detaylı bilgi edinmek isteyenler üretici sitesini gezinmekte serbestler;
www.hasselblad.com/
Hasselblad adlı firma yeni Ürünlerini tanıttı.Hasselblad firması 39MP'lik bir fotograf makinesi üretti ve Üzerinde de 80 gb'lık bir harddisk bulunuyor.Bu sayede 1500 fotograf saklıyor...
Ürün kodu:HSD-39
Fiyatı :18000pound
Ürün hakkında detaylı bilgi edinmek isteyenler üretici sitesini gezinmekte serbestler;
www.hasselblad.com/
- velociraptor
- Yottabyte4
- Teşekkür etti: 12465 kez
- PeeRLeeSS
- Megabyte1
- İletişim:
cumhuriyet kuruldukdan hemen sonra ilk açılan üniversite hukuk fakültesidir Açan Atatürk dürvelociraptor yazdı:, henüz adalet sistemini bile kuramamisiz da ne bilimi desenize
nedeni..
kendi hukukçularımızı yetistirmek ve kendi örf adet gelenek göreneklerimize göre anayasa yazmaktı..
ama bu hiç birzaman olmadı..
- velociraptor
- Yottabyte4
3 kisiden fazla cinayeti olanlari sabun yapabiliriz , tesisleri bizzat ben organize edecegim , ve onlari kendi ellerimle yakacagim (söz) , 2 kisinin katilleri calisarak ölecekler (uranyum madenlerinde) tek kisi katilleri hücre hapsinde (minimum 10 yil) , tecavüzcülere , tecavüz edilecek , hirsizlar , caldiklari miktari kazanana kadar calisip bunu telafi edecek ve 5 yil yiyecek , bukadar basit
Beni basa getirin , hemen bunlari uygulayayim :D
- Mu®aT
- Kilobyte4
çok katısınız adminim..velociraptor yazdı:3 kisiden fazla cinayeti olanlari sabun yapabiliriz , tesisleri bizzat ben organize edecegim , ve onlari kendi ellerimle yakacagim (söz) , 2 kisinin katilleri calisarak ölecekler (uranyum madenlerinde) tek kisi katilleri hücre hapsinde (minimum 10 yil) , tecavüzcülere , tecavüz edilecek , hirsizlar , caldiklari miktari kazanana kadar calisip bunu telafi edecek ve 5 yil yiyecek , bukadar basit
ama tam sizin gibi,benim gibi :D biri gerek bu ülkeye..
bakın o zaman cinayet vb.... olmaz..
- Ensatech
- Megabyte2
- Teşekkür etti: 73 kez
seriattan bahsediyorlar daha ne oldugunu bilmiyorlar bkz Irak yada iran hırsızlık yapanın kolu kesiliyor, dükkanını bırakıp insanlar evlrine gidiyor...janissary yazdı:çok katısınız adminim..velociraptor yazdı:3 kisiden fazla cinayeti olanlari sabun yapabiliriz , tesisleri bizzat ben organize edecegim , ve onlari kendi ellerimle yakacagim (söz) , 2 kisinin katilleri calisarak ölecekler (uranyum madenlerinde) tek kisi katilleri hücre hapsinde (minimum 10 yil) , tecavüzcülere , tecavüz edilecek , hirsizlar , caldiklari miktari kazanana kadar calisip bunu telafi edecek ve 5 yil yiyecek , bukadar basit
ama tam sizin gibi,benim gibi :D biri gerek bu ülkeye..
bakın o zaman cinayet vb.... olmaz..
- PeeRLeeSS
- Megabyte1
- İletişim:
- nemesis_35
- Kilobyte2
- velociraptor
- Yottabyte4
- nemesis_35
- Kilobyte2