Üstteki siteden indireceginiz gerekli program ile artık güncellemeleri aramanıza gerek yok.Ayrıca ofis paketleri için olanı da mevcut,türkçe dil paketini de indirmeyi unutmayın
Dün ögleden sonram bu program ilegeçti..İndirdim ve çalıstırdım.XP Ve Office 2003 için toplam 450 MB üzerinde güncelleme buldu.Office güncellemelerinden 13 adet dosyayı indirmeye basladım.10. dosyada baglantı koptu.XP güncellemelerini indirmeye basladım.102 ad.dosya inmesi gerekirken 74. dosyada yine baglantı koptu.Yani kopmasa kimbilir kaç MB dosya yüklenecekti.Sonradan yüklenenler içinde İE7 ile ilgili (kritik güncelleme)güncellemeler program ekle/kaldırda zaten var.Bu durumu göze alırsak sistemi analiz etmeden güncellemeleri yüklüyor.Yorumunuz nedir?Benmi yanlıs düsünüyorum..??
Dnemedigim bir programdi , fakat Ucs abim denemis ve bu durum olusmussa pek de ise yaradigi söylenemez , cünkü 1GB güncelleme indirmek önemli degil önemli olan olmayan güncellemeleri indirmek
Office güncellestirmelerinde ekle kaldırda asagıdaki resimde alınan güncellemeler görünüyor:
Bu resimdede programı tekrar çalıstırdıgımda yüklü olan güncellemeleri tekrar yüklemek istiyor:
Ben size internet explorer daki windows update seçeneginden yapabileceginiz manuel update i tavsiye ediyorum,fakat lisanslı olmayan bir windows kullanıyorsanız hiçbir sekilde update yapmayayın veya sitemizdeki seçeneklerden biriyle lisansladıktan sonra yapın.
Mighty Mouse yazdı:Ben size internet explorer daki windows update seçeneginden yapabileceginiz manuel update i tavsiye ediyorum,fakat lisanslı olmayan bir windows kullanıyorsanız hiçbir sekilde update yapmayayın veya sitemizdeki seçeneklerden biriyle lisansladıktan sonra yapın.
Bende dedigin sekilde yapıyorum.Programı denemek için kullanmıstım.Benim için olumsuz bir prog...simdi silicem..
Kolay gelsin.. :) :)
Program dediginiz gibi update edilecek sistem ile update dosyaları arasında baglantı kuramıyorsa fossss.. güncel update yapabilse düsünülebilir belki.
Ben update yapmıyorum 3 aydır, bir sorunda yasamadım( masallah), update.. update ...sadece sistemi kirletiyor baska bir ise yaramıyor. Tabi legal degil bir de, ugrasılmaz arkadaslar. Kapatın update leri; kurun sygate firewall ve bir tanede anti virüs. Yormayın kafanızı. IE 7 firefox tan çok mu iyi ..aman eksik kalsın.