Güncellemelerinizi takip edin

PC hakkındaki genel bilgi ve ipucu paylaşım alanıdır.
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4
Teşekkür etti: 12420 kez

Güncellemelerinizi takip edin

Mesaj gönderen velociraptor »

Kod: Tümünü seç

http://wud.jcarle.com/
Üstteki siteden indireceginiz gerekli program ile artık güncellemeleri aramanıza gerek yok.Ayrıca ofis paketleri için olanı da mevcut,türkçe dil paketini de indirmeyi unutmayın

ALINTIDIR
Kullanıcı avatarı
abraxas07
Kilobyte2
Kilobyte2

Mesaj gönderen abraxas07 »

Tesekkürler admin im..Program güzel çalısıyor,denedim ve sadece office için 8 güncelleme buldu..
uçs
Petabyte4
Petabyte4

Mesaj gönderen uçs »

Dün ögleden sonram bu program ilegeçti..İndirdim ve çalıstırdım.XP Ve Office 2003 için toplam 450 MB üzerinde güncelleme buldu.Office güncellemelerinden 13 adet dosyayı indirmeye basladım.10. dosyada baglantı koptu.XP güncellemelerini indirmeye basladım.102 ad.dosya inmesi gerekirken 74. dosyada yine baglantı koptu.Yani kopmasa kimbilir kaç MB dosya yüklenecekti.Sonradan yüklenenler içinde İE7 ile ilgili (kritik güncelleme)güncellemeler program ekle/kaldırda zaten var.Bu durumu göze alırsak sistemi analiz etmeden güncellemeleri yüklüyor.Yorumunuz nedir?Benmi yanlıs düsünüyorum..?? :?:
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4
Teşekkür etti: 12420 kez

Mesaj gönderen velociraptor »

Dnemedigim bir programdi , fakat Ucs abim denemis ve bu durum olusmussa pek de ise yaradigi söylenemez , cünkü 1GB güncelleme indirmek önemli degil önemli olan olmayan güncellemeleri indirmek
Kullanıcı avatarı
abraxas07
Kilobyte2
Kilobyte2

Mesaj gönderen abraxas07 »

Bende office için 8 update buldu ama XP için hiç yok....!Bir terslik yada uyusmazlık var ama..?
uçs
Petabyte4
Petabyte4

Mesaj gönderen uçs »

Office güncellestirmelerinde ekle kaldırda asagıdaki resimde alınan güncellemeler görünüyor:
Resim
Bu resimdede programı tekrar çalıstırdıgımda yüklü olan güncellemeleri tekrar yüklemek istiyor:
Resim
Kullanıcı avatarı
mavigece
Megabyte1
Megabyte1
İletişim:

Mesaj gönderen mavigece »

çok güzel bi noktaya parmak bastınız.
gerçekten güncellemeleri kontrol etmiyormus...
Kullanıcı avatarı
Mighty Mouse
Kilobyte1
Kilobyte1

Mesaj gönderen Mighty Mouse »

Ben size internet explorer daki windows update seçeneginden yapabileceginiz manuel update i tavsiye ediyorum,fakat lisanslı olmayan bir windows kullanıyorsanız hiçbir sekilde update yapmayayın veya sitemizdeki seçeneklerden biriyle lisansladıktan sonra yapın.
uçs
Petabyte4
Petabyte4

Mesaj gönderen uçs »

Mighty Mouse yazdı:Ben size internet explorer daki windows update seçeneginden yapabileceginiz manuel update i tavsiye ediyorum,fakat lisanslı olmayan bir windows kullanıyorsanız hiçbir sekilde update yapmayayın veya sitemizdeki seçeneklerden biriyle lisansladıktan sonra yapın.
Bende dedigin sekilde yapıyorum.Programı denemek için kullanmıstım.Benim için olumsuz bir prog...simdi silicem..
Kolay gelsin.. :) :)
Kullanıcı avatarı
artung
Kilobyte1
Kilobyte1

Mesaj gönderen artung »

manuel update yapma taraftarıyım en azından ne yaptıgını görmek mümkün.tabi lisansladıktan sonra.
Kullanıcı avatarı
Sawyer
Kilobyte2
Kilobyte2

Mesaj gönderen Sawyer »

Paylasım için tesekkürler
Kullanıcı avatarı
Kripteks®
Terabyte1
Terabyte1
İletişim:

Mesaj gönderen Kripteks® »

vay bne bunu yeni görüyorumn hocam saolun indireyim hemen
ibanez
Byte3
Byte3

Mesaj gönderen ibanez »

Program dediginiz gibi update edilecek sistem ile update dosyaları arasında baglantı kuramıyorsa fossss.. güncel update yapabilse düsünülebilir belki.
Ben update yapmıyorum 3 aydır, bir sorunda yasamadım( masallah), update.. update ...sadece sistemi kirletiyor baska bir ise yaramıyor. Tabi legal degil bir de, ugrasılmaz arkadaslar. Kapatın update leri; kurun sygate firewall ve bir tanede anti virüs. Yormayın kafanızı. IE 7 firefox tan çok mu iyi ..aman eksik kalsın.

Saygılar.