Original xp kullaniyorum guncellemeleri yapamiyorum
-
- Bit
Original xp kullaniyorum guncellemeleri yapamiyorum
slm arkadaslar original xp kullanicisiyim gerekli guncellemeleri yapamiyorum bilgisayari yeni aldim nete yeni baglanirken birkac guncelleme yapti okadar diger guncellemeleri nasil yapabilirim
NOTE: fransizca xp home edition kullanicisiyim
- aykutalp
- Byte2
------(geçersiz link)------ 16703965/Update_Duezeltme.rar.html
buradaki .dll dosyasini system32 klasörü icine atarsaniz sorununuz ortadan kalkacaktir.
bu ise yaramazsa: viewtopic.php?t=26
buradaki .dll dosyasini system32 klasörü icine atarsaniz sorununuz ortadan kalkacaktir.
- velociraptor
- Yottabyte4
- Teşekkür etti: 6465 kez
Re: Original xp kullaniyorum guncellemeleri yapamiyorum
Xp niz original ise baska yollara sapmadan birdaha update etmeyi deneyin ve ne hata verdigini buraya yazin eminim ki bir cözüm bulunacaktir , biz bulamazssak bile (ki sanmiyorum) Microsoft a telefon la erisip durumu anlatarak %100 yardim alirsiniz fakat CD key inizi muhafaza edin (yani degistirmeyin) ve ilaclamaya kalkmayin (ilaç ...)gokmen yazdı:slm arkadaslar original xp kullanicisiyim gerekli guncellemeleri yapamiyorum bilgisayari yeni aldim nete yeni baglanirken birkac guncelleme yapti okadar diger guncellemeleri nasil yapabilirim
- velociraptor
- Yottabyte4
güncelleme yok diyorsa sorun da yoktur , cünkü baazi Cd lerde bircok güncellemeler entegre edilmis halde gelir , bu su sekilde oluyor , mesela Dell marka bir laptop alacaksiniz bu laptop ile beraber Original Cd vermek zorundalar ve dell müsterilerine kolaylik olsun diye tüm güncellemelri entegre ediyor , demekki sizde Cd yapildiktan sonra cok az güncelleme cikmis
-
- Bit
kardes cok sagol bu verdiklerin pc de var zaten
aykutalp yazdı: ------(geçersiz link)------ 16703965/Update_Duezeltme.rar.html
-
- Bit
ben pc hp marka yalniz bana xp cd si vermediler
ama hp icininde 3.56 gb lik bir cd olusturdum kendim hp dedi bana bu cd de pc yi ilk aldigim gun nasilsa o programlar ve xp var microsoft ta dogrulama yaptim bir cok download programi sundu bana
ayrica key im de var daha kullanmak nasip olmadi
ama hp icininde 3.56 gb lik bir cd olusturdum kendim hp dedi bana bu cd de pc yi ilk aldigim gun nasilsa o programlar ve xp var microsoft ta dogrulama yaptim bir cok download programi sundu bana
ayrica key im de var daha kullanmak nasip olmadi
:Dvelociraptor yazdı:güncelleme yok diyorsa sorun da yoktur , cünkü baazi Cd lerde bircok güncellemeler entegre edilmis halde gelir , bu su sekilde oluyor , mesela Dell marka bir laptop alacaksiniz bu laptop ile beraber Original Cd vermek zorundalar ve dell müsterilerine kolaylik olsun diye tüm güncellemelri entegre ediyor , demekki sizde Cd yapildiktan sonra cok az güncelleme cikmis
- velociraptor
- Yottabyte4