Ses efektleri ve Ses Aygıtlar simgesi görünmüyor?

Windows XP hakkındaki bilgi, belge ve ipucu paylaşım alanıdır.
Kullanıcı avatarı
Zaur
Megabyte3
Megabyte3
Mesajlar: 1467
Kayıt: 28 Şub 2008, 11:58
İletişim:

Re: Ses efektleri ve Ses Aygıtlar simgesi görünmüyor?

Mesaj gönderen Zaur » 16 Nis 2011, 21:38

Acaba spss.exe hatasının çözüm yolu varmı programsız?



Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte3
Yottabyte3
Mesajlar: 27961
Kayıt: 14 Mar 2006, 02:33
cinsiyet: Erkek

Re: Ses efektleri ve Ses Aygıtlar simgesi görünmüyor?

Mesaj gönderen velociraptor » 16 Nis 2011, 21:41

sen bir combofix ile taratsana su pc yi bakalim düzelecekmi
Knowledge determines destiny, And ye shall know the Truth and the Truth shall make you free

Kullanıcı avatarı
Zaur
Megabyte3
Megabyte3
Mesajlar: 1467
Kayıt: 28 Şub 2008, 11:58
İletişim:

Re: Ses efektleri ve Ses Aygıtlar simgesi görünmüyor?

Mesaj gönderen Zaur » 16 Nis 2011, 21:56

Virus değil ben son zamanlar birkaç tane repair programı denedim ve kaldırdım sanırım o zaman sistemde bazı sorunlar olmuş, bir türlüde usb'den xp'ni sfc /scannow yapamadım.

Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte3
Yottabyte3
Mesajlar: 27961
Kayıt: 14 Mar 2006, 02:33
cinsiyet: Erkek

Re: Ses efektleri ve Ses Aygıtlar simgesi görünmüyor?

Mesaj gönderen velociraptor » 16 Nis 2011, 21:57

keske acronis yedegin olsaydi yada erunt ile en azindan registry yedegin
Knowledge determines destiny, And ye shall know the Truth and the Truth shall make you free

Kullanıcı avatarı
Zaur
Megabyte3
Megabyte3
Mesajlar: 1467
Kayıt: 28 Şub 2008, 11:58
İletişim:

Re: Ses efektleri ve Ses Aygıtlar simgesi görünmüyor?

Mesaj gönderen Zaur » 16 Nis 2011, 22:37

Bu sesle ilgili dosyalar nerede saklanılıyor onu d: diskinden kopyalayım c: diskine yapıştırayım?

Kullanıcı avatarı
Zaur
Megabyte3
Megabyte3
Mesajlar: 1467
Kayıt: 28 Şub 2008, 11:58
İletişim:

Re: Ses efektleri ve Ses Aygıtlar simgesi görünmüyor?

Mesaj gönderen Zaur » 17 Nis 2011, 13:56

Arkadaşlar çok ilginc bir olayı fark ettim, öncedende söylemişdim ki pc açıldığında dosyalar açılsada Başlat kısmı 1-2 dk sonra kendine geliyor 1-2 dk böyle oluyor ve Ses efektleri ve Ses Aygıtlar simgesi görünmüyor, aktiv ediyorum pc yeniden başladığında yine görünmüyor:

Resim
Resim

Şimdi pc açıldıkdan sonra Görev yöneticisinden Exploreri kapatıp yeniden açtığımda (VİDEO) simgeler görülüyor ve pc'de hızlanma oluyor, sizce bu neden olabilir?

Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte3
Yottabyte3
Mesajlar: 27961
Kayıt: 14 Mar 2006, 02:33
cinsiyet: Erkek

Re: Ses efektleri ve Ses Aygıtlar simgesi görünmüyor?

Mesaj gönderen velociraptor » 17 Nis 2011, 16:12

ben daha sen ilk sordugunda xpspeed dedim , ilacin o
Knowledge determines destiny, And ye shall know the Truth and the Truth shall make you free

Kullanıcı avatarı
Zaur
Megabyte3
Megabyte3
Mesajlar: 1467
Kayıt: 28 Şub 2008, 11:58
İletişim:

Re: Ses efektleri ve Ses Aygıtlar simgesi görünmüyor?

Mesaj gönderen Zaur » 17 Nis 2011, 16:44

O ne yapacak ki, bunumu?

Kod: Tümünü seç

Windows Registry Editor Version 5.00

[HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\Curre ntVersion\Explorer\Advanced]
"StartMenuFavorites"=dword:00000002
"StartMenuInit"=dword:00000002
"StartButtonBalloonTip"=dword:00000002
"DisableThumbnailCache"=dword:00000000
"ServerAdminUI"=dword:00000000
"Hidden"=dword:00000001
"ShowCompColor"=dword:00000001
"HideFileExt"=dword:00000001
"DontPrettyPath"=dword:00000000
"ShowInfoTip"=dword:00000001
"HideIcons"=dword:00000000
"MapNetDrvBtn"=dword:00000000
"WebView"=dword:00000001
"Filter"=dword:00000000
"SuperHidden"=dword:00000001
"SeparateProcess"=dword:00000000
"ListviewAlphaSelect"=dword:00000001
"ListviewShadow"=dword:00000001
"ListviewWatermark"=dword:00000001
"TaskbarAnimations"=dword:00000001
"TaskbarSizeMove"=dword:00000000
"TaskbarGlomming"=dword:00000000
"NoNetCrawling"=dword:00000000
"FriendlyTree"=dword:00000001
"ClassicViewState"=dword:00000000
"FolderContentsInfoTip"=dword:00000001
"PersistBrowsers"=dword:00000000
"WebViewBarricade"=dword:00000000
"StartMenuChange"=dword:00000001
"CascadeNetworkConnections"="NO"
"CascadeMyDocuments"="NO"
"StartMenuRun"=dword:00000001
"CascadeControlPanel"="NO"
"IntelliMenus"=dword:00000001
"StartMenuLogoff"=dword:00000000
"StartMenuScrollPrograms"="NO"
"CascadeMyPictures"="NO"
"CascadePrinters"="NO"
"StartMenuAdminTools"=dword:00000000
"Start_AdminToolsRoot"=dword:00000000
"Start_ShowNetPlaces"=dword:00000001
"Start_LargeMFUIcons"=dword:00000001
"Start_MinMFU"=dword:00000004
"Start_ShowSearch"=dword:00000001
"Start_ShowMyDocs"=dword:00000001
"Start_ShowMyComputer"=dword:00000001
"Start_ShowRun"=dword:00000001
"Start_ShowControlPanel"=dword:00000001
"Start_ShowMyMusic"=dword:00000001
"Start_ShowSetProgramAccessAndDefaults"=dword: 0000 0001
"Start_ScrollPrograms"=dword:00000000
"Start_ShowMyPics"=dword:00000001
"Start_EnableDragDrop"=dword:00000001
"Start_ShowHelp"=dword:00000001
"Start_ShowPrinters"=dword:00000001
"Start_ShowRecentDocs"=dword:00000002
"Start_AutoCascade"=dword:00000001
"Start_NotifyNewApps"=dword:00000001
"EnableBalloonTips"=dword:00000001
Birde explorer.exe sistemde doğru yerdedirmi?

Resim

Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte3
Yottabyte3
Mesajlar: 27961
Kayıt: 14 Mar 2006, 02:33
cinsiyet: Erkek

Re: Ses efektleri ve Ses Aygıtlar simgesi görünmüyor?

Mesaj gönderen velociraptor » 17 Nis 2011, 23:14

verdigin registry kaydinin xpspeed ile en kücük bir alakasi yok , sen önce xpspeed nedir diye bir arastir istersen
Knowledge determines destiny, And ye shall know the Truth and the Truth shall make you free

Kullanıcı avatarı
Zaur
Megabyte3
Megabyte3
Mesajlar: 1467
Kayıt: 28 Şub 2008, 11:58
İletişim:

Re: Ses efektleri ve Ses Aygıtlar simgesi görünmüyor?

Mesaj gönderen Zaur » 18 Nis 2011, 16:21

Dostum xpspeed ile tarattım vallahi sorun halloldu artık ses simgesi çıkıyor ve explorer.exe takılmasıda çözümüş sağolasın. :arrow:

Kullanıcı avatarı
turkaziza
Byte2
Byte2
Mesajlar: 81
Kayıt: 12 Haz 2010, 20:53

Re: Ses efektleri ve Ses Aygıtlar simgesi görünmüyor?

Mesaj gönderen turkaziza » 20 Nis 2011, 21:26

Resim
Ya Rab! Gönlümde olanı hakkımda hayırlı eyle; hakkımda hayırlı olana gönlümü razı eyle.

Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte3
Yottabyte3
Mesajlar: 27961
Kayıt: 14 Mar 2006, 02:33
cinsiyet: Erkek

Re: Ses efektleri ve Ses Aygıtlar simgesi görünmüyor?

Mesaj gönderen velociraptor » 20 Nis 2011, 22:59

verilen linkte Vista veya Windows 7 diyor oysa arkadasin sistemi xp
Knowledge determines destiny, And ye shall know the Truth and the Truth shall make you free

Kullanıcı avatarı
Zaur
Megabyte3
Megabyte3
Mesajlar: 1467
Kayıt: 28 Şub 2008, 11:58
İletişim:

Re: Ses efektleri ve Ses Aygıtlar simgesi görünmüyor?

Mesaj gönderen Zaur » 13 May 2011, 21:50

Zaur yazdı:Arkadaşlar çok ilginc bir olayı fark ettim, öncedende söylemişdim ki pc açıldığında dosyalar açılsada Başlat kısmı 1-2 dk sonra kendine geliyor 1-2 dk böyle oluyor ve Ses efektleri ve Ses Aygıtlar simgesi görünmüyor, aktiv ediyorum pc yeniden başladığında yine görünmüyor:

Resim
Resim

Şimdi pc açıldıkdan sonra Görev yöneticisinden Exploreri kapatıp yeniden açtığımda (VİDEO) simgeler görülüyor ve pc'de hızlanma oluyor, sizce bu neden olabilir?
Arkadaşlar bu sorunu regedit'den bununla halletmek oluyormuş.

Kod: Tümünü seç

Windows Registry Editor Version 5.00

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\upnphost]
"Start"=dword:00000004

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\SSDPSRV]
"Start"=dword:00000004

Kod: Tümünü seç

Windows Registry Editor Version 5.00

[HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\Explorer]
"NoTrayItemsDisplay"=hex:00,00,00,00

Cevapla