calınmıs msni nasil geri alirim

PC güvenliği konusundaki bilgi paylaşım alanıdır.
Kullanıcı avatarı
ripley
Byte3
Byte3

calınmıs msni nasil geri alirim

Mesaj gönderen ripley »

arkadasmini msnini hacklemisler,geri almanin bi yolu varmi.yada alabilecek arkadaslar yardimci olabilirlermi?
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4
Teşekkür etti: 12465 kez

Mesaj gönderen velociraptor »

Kullanıcı avatarı
ripley
Byte3
Byte3

Mesaj gönderen ripley »

baskanim yaptım bunu ama olmadi yada ben beceremedim.bi yardimci olurmusun
Kullanıcı avatarı
xd3m3x
Kilobyte1
Kilobyte1

Re: calınmıs msni nasil geri alirim

Mesaj gönderen xd3m3x »

ripley yazdı:arkadasmini msnini hacklemisler,geri almanin bi yolu varmi.yada alabilecek arkadaslar yardimci olabilirlermi?
eger msn nenız hacklenmis ise yapacagınız tek sey var oda yeni bir msn acmak giden gitmistir artık, eger hackleyen lamer gizli sorunuzu degistirmemisse ( ki genelde degistirilir ) yada uye olurken ikinci mail vermıssenız ve degistirilmemisse ( ki genelde degistirir hackeleyen kisi ) bu durumlarda msn alınabilir, yoksa ger kalan yontemler fasifisodur bosuna kendini yorma, piyasada iste hotmaile mail atın denılıyor buda saglam degildir bilginiz olsun, çunkı malesef lamerler bu konutada al atmısla piyasada bu konudakı mailleri degistirmisler, söyle bir önlem alabilirsiniz tek seferlik kullanmak sartıyla sifremı unuttum deyıp bilgileri girdikten sonra mail adresiniz gelen linki saklamanızdır yoksa giden msn geri gelmez, yapılacak diger bir sey msn de dıkkatlı olacaksınız dosya alımında verilen sahmet fake hotmail linkleri veya su siteye bak bakalım nasıl olmus demeleri , yada bir kız ile tanısırsınız kamera actırır size ama bir yandada o kamerada casus vardırı sifreleriniz gider, dıkkatlı olmkatan baska care yok malesef
Kullanıcı avatarı
ripley
Byte3
Byte3

Mesaj gönderen ripley »

evet bende buna kanaat getirdim geri almanın imkanı yok.onemli olan acık gozlu olup caldırmamak:)