750 mb 2 mb yapalim(resimli)!!
750 mb 2 mb yapalim(resimli)!!
Görüldügü Gibi Aga aheste aheste sikistiriyor (hah bu arada dosyanin boyutuna göre bayagi uzun sürebilirâ¦
Karsiniza Böle bir sey ciktiysa is tamamdir, simdi dosyamizin ismine sag tik ..ve farkli kaydet..( bu arada boyuta dikkat)
- madthing
- Byte1
dostum ya gercekten eleelrine saglikta aynisini seni deddigin sekilde yapiyorum meswla 65 megabatylik bir dosyayi aliyorum yapiyorum 56 megabayta falan düsürüyo bunun kesin baska ince ayarlari vardir onlarida bi, resimli aciklamali olarak göstersen cok memnunu oluruz eger bu gercekse artik sikistirma olaylarina son veriyoruz demektir
-
- Bit
Re: 750 mb 2 mb yapalim(resimli)!!
olmuyor arkadaslar ben cok denedim longhorn dısında bir örnek gösterebilecek te var zannetmiyorum zaten
- modestus
- Gigabyte4
- yasarcik
- Byte3
Teorik ve pratik olarak mümkün değil, denemeğe bile değmez. En mükemmel sıkıştırma teknolojisi ile isterseniz 1 ay süren bir sıkıştırma deneyin bu mümkün değil. Hatta elinizdeki burada olduğu gibi bir dvd içeriği değil tamamen text dosya olsun (ki en büyük sıkıştırma yüzdesi text dosya ile elde edilebilir) yine de bu boyutta bir sıkıştırma mümkün değil. İtiraz etmesi muhtemel olan arkadaşların "benim dayı oğlu bunu yaptı, ahanda bundan daha çok küçülttü dosyayı hem vallah hem billah" demelerinden önce google hazretlerine konuyu danışıp sıkıştırma teknolojileri konusunda minik bir brifing alıp öyle itiraz etmlerini öneririm. Son bir bilgi; bu tür numaraları sahte dosya isimleri kullanıp milleti keklemek için kullanırlar. Düşmeyelim.
-
- Bit
bu dosya bende mevcut kabul ediyorum gercektende rarlı hali 2 mb ama cıkarınca 750 mb oluyor gözlerimle gördüm longhorn uda cd ye yaktım. ama rardan cıkarınca tekrar sıkıstırmaya gelince olmuyor