(Amd-Intel) Sizce Hangisi?
Re: (Amd-Intel) Sizce Hangisi?
konu tanışma ve kaynaşmada sırıtmış..
bunun yeri burası değil, ama neresi??hardware-donanım olabilr
bunun yeri burası değil, ama neresi??hardware-donanım olabilr
-
- Petabyte4
- ultrailker
- Megabyte2
benim hiç aklıma bile gelmedi taşımak :) sadece arama yaparken önüme geldi en son msj çok önce atılmış güncelleyim dedim bende. taşıma için teşekkürler.
- pckurdu
- Byte3
intel intel intel yüksek overclock potansiyeli ve yüksek performansı ile amdyi geride bırakır her zaman
- N2O
- Megabyte2
6 mayıs 2007'de AMD yazmışım... o zamanki tecrübesizliğime verin :D
Şimdi intel diyorum.. AMD tam performans verir başınızı ağrıtmaz fakat ileriye dönüklük konusunda ve uyumlulukta sıkntı çekmek istemiyorsanız intel... ama söyleyeyim performansta şu iyi şu değil diyemem... istedikleri performansı istedikleri işlemcide verebilirler... fakat aslında yapmaya çalıştıkları performansı başka kriterleri düşük seviyede tutarak (fiyat, boyut, sıcalık vs.) yükseltmektir. Mesela şu an inanılmaz boyutlarda olsada 1 THz gücünde işlemci yapılabilir. Ama asıl mesele bu değildir.
Şimdi intel diyorum.. AMD tam performans verir başınızı ağrıtmaz fakat ileriye dönüklük konusunda ve uyumlulukta sıkntı çekmek istemiyorsanız intel... ama söyleyeyim performansta şu iyi şu değil diyemem... istedikleri performansı istedikleri işlemcide verebilirler... fakat aslında yapmaya çalıştıkları performansı başka kriterleri düşük seviyede tutarak (fiyat, boyut, sıcalık vs.) yükseltmektir. Mesela şu an inanılmaz boyutlarda olsada 1 THz gücünde işlemci yapılabilir. Ama asıl mesele bu değildir.
-
- Terabyte1
- İletişim:
intel kullandığım halde amd diyorum ve araştırın görünüz.Bu anketi yapana çok teşekkürler ediyorum.Bir inceleyin intel-amd-sore 2 due işlemci olan pcleri ve aynı anakartla intel sonra amd uyumlusunu deneyin performasını,dayanıklılıklığını,hızını,ısınmayı bir kontrol edin ve pc kasılıyor mu en sonunda bir oyunla deneyin intel ne yapacak?core due ne yapacak ve amd ne tepki gösterin ve ben sonuçta amd başarılı olduğu ve bazı ülkelerde de çoğunlukla amd işlemci kullanıldığı kanısındayım???
yorumlarınızı bekliyorum???
teşekkürler
yorumlarınızı bekliyorum???
teşekkürler
- N2O
- Megabyte2
dostum yanlış düşünüyorsun ... amd tabiki de iyi fakat, intel bu işin şu anda tartışmasız en iyisi... eğer dediğiniz gibi olsaydı, kimse core 2 duo kullanmazdı ve bu mutlaka biryerlerden duyulurdu... amd'nin iyisi var intel'in iyisi var... sen amd opteronla c2d karşılaştırırsan (mesela) bu sonuç çok normal