HP den yeni laptop..

PC ve Teknoloji dünyasından son haberlere buradan ulaşabilirsiniz.
Kullanıcı avatarı
abraxas07
Kilobyte2
Kilobyte2

HP den yeni laptop..

Mesaj gönderen abraxas07 »

HP'nin islemcisinden sabit diskine kadar birçok parçası seçilerek olusturulabilen Pavilion dv9000t serisi, kullanılacak isletim sistemine uyum ve ihtiyaçlara göre farklı yapılandırılabilme özellikleri ile Vista için de en uygun bilgisayarı olusturmaya olanak tanıyor.

Günlük kullanım, eglence ve güvenlik , is amaçlı ve çok amaçlı yüksek performans kullanımı için ayrı yapılandırılabilen Pavillion dv9000t serisinde yapılandırma Vista'nın uygun sürümü ile tamamlanıyor. Günlük kullanım için yapılandırılan seriye ait bilgisayarda Vista Home, eglence ve güvenlik için Vista Home Premium, is amaçlı
yapılandırmada Vista Business ve çok amaçlı performans alınmak istenen ürünlerde Vista Ultimate isletim sistemi kullanılması öneriliyor.

IntelCore Duo veya 64-bit Core 2 Duo islemci seçimi yapılabilen Pavilion dv9000t serisi bilgisayarlara aynı anda iki ayrı 120 GB kapasiteli sabit disk eklenebiliyor.

17 inç genisligindeki ekran için farklı ekran çözünürlügü ve 256 MB ya da 512 MB nVidia GeForce Go 7600 grafik kartı seçilerek görüntü kalitesi belirlenebiliyor.

HDMI baglantısı ile HDTV'nin yüksek çözünürlükteki içerigini gösterebilen dizüstü bilgisayarlar, aynı zamanda HD DVD ile de yapılandırılarak 1080p çözünürlükte görüntü elde edilebiliyor.

İstege baglı 1.3 megapiksel kamera ve mikrofon seçimi ile birlikte ürünlerle uzaktan kumanda ve 5'i-1-yerde dijital kart okuyucu geliyor. SuperMulti DVD+/RW/R optik sürücü seçildiginde disklerin üzerine lazer etiket isleyen LightScribe özelligi de elde edilmis oluyor.

Genisleme ve baglantı seçenekleri bakımında da bol seçenek sunan dv9000t serisinde; 10/100/1000 Ethernet, dört adet USB 2.0 baglantısı, ExpressCard/54 yuvası, RJ-11, FireWire ve S-Video özellikleri bulunuyor. Kablosuz baglantı için de Intel Pro/Wireless 3945 ABG WLAN ile birlikte seçenek olarak Bluetooth özelligi bulunuyor.
Resim
eno
Bit
Bit

Mesaj gönderen eno »

tam bana göre bir laptop,bide fiyatı az olsaaaa.......
Kullanıcı avatarı
cuneyt45
Bit
Bit

laptop

Mesaj gönderen cuneyt45 »

Fiatı henüz belli degil ama herhalde epey tuzlu olsa gerek. Sagol ben almıyim tansiyonum var :D
Kullanıcı avatarı
My Special
Byte2
Byte2
İletişim:

Mesaj gönderen My Special »

harika bir sey
Kullanıcı avatarı
ilkeryilmaz
Byte4
Byte4

Mesaj gönderen ilkeryilmaz »