Yeni anakart alanlar dikkat

PC hakkındaki genel bilgi ve ipucu paylaşım alanıdır.
Kullanıcı avatarı
PeeRLeeSS
Megabyte1
Megabyte1
İletişim:

Yeni anakart alanlar dikkat

Mesaj gönderen PeeRLeeSS »

arkadaslar kendim karsilastigim bir sorunu nasil cözdügümü anlatim

bundan 4 gün önce yeni bir anakart aldim markasi(rekalam yasa) ***** ses karti hic görünmüyordu kendi kendi sitesine girdim tüm driverlei tek tek indirmim yükledim kabul etmedi sonra forumlari gezdim böyle bir sounla karsilasip sorun gideren varmi diye ordada bise bulamadim sonra tüm güncellestirme leri yükledim xp nin gene olmadi sonra biosu yeniledim gene olmadi bir sey degismedi yan anlicaniz en azindan 300 degisik yola basvurdum burda sadece özet geciyorum ,sonra tüm modlara danistim yardim edenler oldu cok tesekkür ederim sonra biosu karistirmaya karar verdim karistirirken ilaç portun disable oldugunu farkettim ve enable olarak degistridim actigimda ses diriverini yüklüyor gördüm ve hepsi bumuymus dedim :D ama ondan önce 100 defa biosa dikkatlice baktim anlamadim biosu ezberledim :D sorun ortadan kalmistir anlamadigim tek sey neden bu orjinal hali disable olarak geldi anlayamadim ü aklimdaki suan tek soru o neyse donanimla ilgili sorunuz olursa burdayim 4 günde pratik hale geldim :D :wink:
onur986

Mesaj gönderen onur986 »

Birseylerle ugrasmak ve cözüme ulasmak kesinlikle egitici oluyoo :D