Arkadaslar merhaba. PC'me "TUX Edition XP" yükledim. Bütün donanımlarımın sürücülerini yükledim ve bilgisayarım oldukça hızlı çalısıyor. Fakat HP 1410 yazıcım var, bunu tanıtmak için beraberinde gelen CD'sini takıyorum, yükleme baslıyor fakat çok geçmeden yükleme duruyor. Yüklemenin durmasına sebep olan sorunlar olarak 2 adet kayıt anahtarını mevcut olmadıgını ve yüklemenin devam etmesi için bu anahtarların bulunması gerektigini söylüyor. Bu anahtarlar:
1) sccbase.dll
Kayıt Anahtarı: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Cryptography\Defaults\Provider\\Infineon SICRYPT Base Smart Card CSP
Üretici: Microsoft
2)slbcsp.dll
Kayıt Anahtarı: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Cryptography\Defaults\Provider\Schlumberger Cryptographic Service Provider
Üretici: Microsoft
Bu .dll dosyalarını internette buldum fakat bulunmaları gereken yere nasıl yükleyecegim bilmiyorum. Bana acilen yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Saygılar
Printer'ı yükleyemiyorum.
- velociraptor
- Yottabyte4
- Teşekkür etti: 12499 kez
Bu tarz Dll ler genellikle
C:\WINDOWS\system Dosyasinin icine atilir (eger beraberinde gelen text te baska birsey yazmiyorsa), o nedenle indirdiginiz bu dosyalar zipli ise unzip edin ve her iki dll yi secip copy deyip üstte mavi ile belirttigim yere paste (yapistirin)
Yine klasik Bir HP yine sorun , Degerli arkadaslar HP den Köpek yavrusu bile almayiniz
Bu arada Dll ler icin ben genellikle asgidaki siteyi kullaniyorum:
http://www.dll-files.com/
C:\WINDOWS\system Dosyasinin icine atilir (eger beraberinde gelen text te baska birsey yazmiyorsa), o nedenle indirdiginiz bu dosyalar zipli ise unzip edin ve her iki dll yi secip copy deyip üstte mavi ile belirttigim yere paste (yapistirin)
Yine klasik Bir HP yine sorun , Degerli arkadaslar HP den Köpek yavrusu bile almayiniz
Bu arada Dll ler icin ben genellikle asgidaki siteyi kullaniyorum:
http://www.dll-files.com/
- velociraptor
- Yottabyte4
Registry anahtarlari eksik oldugundan ise yaramamis olabilir , registry anahtarlarini olusturdunuzmu=?
En son velociraptor tarafından 23 Mar 2007, 22:23 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
- velociraptor
- Yottabyte4