Yakalsik 3 yil önce verdigim bir ipucu fakat sanirim forumdan silinmis cünkü bulamadim , Notepad i acalim ve asagidakini yapistirip uzantisi .vbs olacak sekilde kaydedelim böylelikle
FreeMem = Space(64000000)
Bir tik ile RAm inizdeki 64 Mb lik bir rahatlama elde edersiniz (bu orani ram miktariniza göre arttirabilirsiniz. Not: arttirdiginiz deger RAM inizin yarisindan fazla olmamalidir , yoksa sistem instabil hale gelebilir
bende 512 ram war adminimin verdigi degeri(64000000) aynen yazdım herhangi bi sorunla karsılasmadım...Fakat senin verdigin degeri(300000000) yapınca acaip derecede kastı...
300mb fazla kaÇmìs :) peki adminim bunun mantìgì, yaptìgì nedir bu 64mb nereye gidiyor ve el altìnda bulunmasì gereken bellege yuklu olanlar bu sekìlde hddye alìnirsa performans kaybì fln... beni aydìnlatìrmìsìnìz
Geri dönüsüm diye birsey yok , bildiginiz üzere PC kapandiginda üzerindeki (RAM) tüm bilgileri siler , iste bu islem ile tümünü degil 64 MB ligini siliyoruz , bir zarari yoktur yabanci dergilerde bolca önerilmektedir