Oncelikle emek verilip yapilmis bir program .Bir ara kullaniyordum yeni versiyonunu kullanacagim ama downloada tikliyorum
pencere cikiyor belirtilen sifre ve isimleri yaziyor sayfayi acamiyorum.Bu sorunu nasil hallederiz..üü
speedV8 hakkinda
Re: speedV8 hakkında
girmeniz gereken parola ve sifre kendi üyelik bilgileriniz degil.baran70 yazdı:Oncelikle emek verilip yapilmis bir program .Bir ara kullaniyordum yeni versiyonunu kullanacagim ama downloada tikliyorum
pencere cikiyor belirtilen sifre ve isimleri yaziyor sayfayi acamiyorum.Bu sorunu nasil hallederiz..üü
download bölümünde parola ve sifre kirmizi bir tazi ile belirtilmis onlari girmeniz gerekiyor .
aramiza hosgeldin :D
-
- Bit
Re: speedV8 hakkında
o kirmizilari kopya edip yaziyorum tikliyorum pencere kapanir gibi olur yine ayni pencere geliyor ekrana denedim olmadi..haksoy yazdı:girmeniz gereken parola ve sifre kendi üyelik bilgileriniz degil.baran70 yazdı:Oncelikle emek verilip yapilmis bir program .Bir ara kullaniyordum yeni versiyonunu kullanacagim ama downloada tikliyorum
download bölümünde parola ve sifre kirmizi bir tazi ile belirtilmis onlari girmeniz gerekiyor .
aramiza hosgeldin :D
- burak_dalkir
- Gigabyte2
- İletişim: