Xpspeed v12 yi vistaya kullanabilirmiyiz..

Sordum.com tarafindan kodlanmış Programlar hakkinda bilgi paylasim alanidir.
Kullanıcı avatarı
xd3m3x
Kilobyte1
Kilobyte1

Mesaj gönderen xd3m3x »

alakasız olacak ama sorayım içimde kalmasın :) ben bunu xp kurayım mı simdi ne diyorsunuz :lol:
Kullanıcı avatarı
drog_1
Megabyte3
Megabyte3

Mesaj gönderen drog_1 »

xd3m3x yazdı:alakasız olacak ama sorayım içimde kalmasın :) ben bunu xp kurayım mı simdi ne diyorsunuz :lol:
hakkaten alakasız oldu
kur tabii be dostum
xp için yazıldı zaten...
Kullanıcı avatarı
Kripteks®
Terabyte1
Terabyte1
İletişim:

Mesaj gönderen Kripteks® »

hiç önemli degil vista da nasıl bu ayarları yaparsınız zahmetli de olsa ben ugrasmayı severim kayıt defterine girip en can alıcı ayarları elle girebilirsiniz tabi ezbere bililyorsanız ben giriyorum ve vista süper oluyor regedit aslında aynı beyler sadece xp speed xp tabalı yazıldıgı için yüklenmiyor adminimiz vistayı kullanma fırsatı buldugunda bana hak verecektir

illa ki ufak defek degisiklikler var ama o kadar da olack tabi
Kullanıcı avatarı
Ensatech
Megabyte2
Megabyte2
Teşekkür etti: 66 kez

Mesaj gönderen Ensatech »

Xp ime format atmayalı sene geçti , Fiesta kursam xpspeed ile sorun çıkarırmı.
Korsan xpler için paket güncellemeler bulabilirmiyiz ,yoksa her update te wga.dll vs... dosyalarımı silelim.
drlee
Bit
Bit

Mesaj gönderen drlee »

Arkadslar ben vista ultimate ye kurdum bazı ayarlarıda yaptım baya farketti.
Kullanıcı avatarı
PeeRLeeSS
Megabyte1
Megabyte1
İletişim:

Mesaj gönderen PeeRLeeSS »

drlee yazdı:Arkadslar ben vista ultimate ye kurdum bazı ayarlarıda yaptım baya farketti.
zaten her yeni windows bir digerinin üzerine kurulu oldugu için ayarların %40 ilea %60 ında farklılık göstermeye bilir msl win xp yi win 2000 in üzerine yadılar vistayıda xp nin üzerine yazdılar ama bunda kendilerini de astılar görsellik olayında ama güvenlik olayı aynı devam ediyor...
zurnastayn
Bit
Bit

Mesaj gönderen zurnastayn »

vista ultimate yükledim,açılıs süresi 45saniye (degerleri hassas verdim)
kapanıs 90 saniye
xpspeed yükledim,regvac ile temizledim..
açılıs 19 saniye(maus oku görününce),kapanıs 30 saniye(güç ledi sönünce),bir haftadır kullanıyorum problem yok..
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4
Teşekkür etti: 9996 kez

Mesaj gönderen velociraptor »

ne yazikki xpspeed te yeralan baazi anahtarlar vista da yeralmamaktadir , su an hazir halde vista speed e uyarlanmis (tek tek kontrol edilerek olusturulmus) xpspeed kayitlari elimde mevcuttur fakat henüz alfa asamasindadir
Kullanıcı avatarı
Kripteks®
Terabyte1
Terabyte1
İletişim:

45 ile 90 derece asırı fazla
Kullanıcı avatarı
daddy_cool
Megabyte3
Megabyte3

Mesaj gönderen daddy_cool »

Vista berbatt yaaaa :x Adminim su Vista Speed i bi çıkarsın da o zaman belki bi ise yarar.Adminim VistaSpeed in çıkmasını 4 gözle :shock: bekliyoruz :D
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4

sorun su ki xpspeed in esas mantigi islemci nekadar yavassa okadar fazla hiz sagliyordu (bendeki PIII teki xp su anki makinamdan ve kullandigim vistadan cok daha hizli calisiyordu) iste bu sorunu asamadim henüz , hiz , ve stabilite istedigim seviyede degil , yinede kullanmak isteyene isin 1/3 ü olan registry kayitlarinin exe halini modlar bölümünden download a sunabilirim
Kullanıcı avatarı
Kripteks®
Terabyte1
Terabyte1
İletişim:

gene ben harcandım tuhh
Kullanıcı avatarı
daddy_cool
Megabyte3
Megabyte3

Mesaj gönderen daddy_cool »

velociraptor yazdı:sorun su ki xpspeed in esas mantigi islemci nekadar yavassa okadar fazla hiz sagliyordu (bendeki PIII teki xp su anki makinamdan ve kullandigim vistadan cok daha hizli calisiyordu) iste bu sorunu asamadim henüz , hiz , ve stabilite istedigim seviyede degil , yinede kullanmak isteyene isin 1/3 ü olan registry kayitlarinin exe halini modlar bölümünden download a sunabilirim
İlgilerinizden dolayı tsk adminim.Ama ben daha tamamlanmadan Vista ya geçmeyi düsünmüyorum.O yüzden belki baska isteyen olursa oanlara verirsiniz...
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4

Kripteks yazdı:gene ben harcandım tuhh
ben anlamadim :roll:
Kullanıcı avatarı
root
Kilobyte3
Kilobyte3

Mesaj gönderen root »

velociraptor yazdı:sorun su ki xpspeed in esas mantigi islemci nekadar yavassa okadar fazla hiz sagliyordu (bendeki PIII teki xp su anki makinamdan ve kullandigim vistadan cok daha hizli calisiyordu) iste bu sorunu asamadim henüz , hiz , ve stabilite istedigim seviyede degil , yinede kullanmak isteyene isin 1/3 ü olan registry kayitlarinin exe halini modlar bölümünden download a sunabilirim
Hocam bu vista speed bana verebilirmisiniz? Bazi ayarlari yaptim 20 saniede kapanIyor ama yinede tam hizli degil !Dört gözle bekliyorum vistaspeed i :)