Xpspeed v12 yi vistaya kullanabilirmiyiz..
- Kripteks®
- Terabyte1
- İletişim:
hiç önemli degil vista da nasıl bu ayarları yaparsınız zahmetli de olsa ben ugrasmayı severim kayıt defterine girip en can alıcı ayarları elle girebilirsiniz tabi ezbere bililyorsanız ben giriyorum ve vista süper oluyor regedit aslında aynı beyler sadece xp speed xp tabalı yazıldıgı için yüklenmiyor adminimiz vistayı kullanma fırsatı buldugunda bana hak verecektir
illa ki ufak defek degisiklikler var ama o kadar da olack tabi
illa ki ufak defek degisiklikler var ama o kadar da olack tabi
- PeeRLeeSS
- Megabyte1
- İletişim:
zaten her yeni windows bir digerinin üzerine kurulu oldugu için ayarların %40 ilea %60 ında farklılık göstermeye bilir msl win xp yi win 2000 in üzerine yadılar vistayıda xp nin üzerine yazdılar ama bunda kendilerini de astılar görsellik olayında ama güvenlik olayı aynı devam ediyor...drlee yazdı:Arkadslar ben vista ultimate ye kurdum bazı ayarlarıda yaptım baya farketti.
-
- Bit
- velociraptor
- Yottabyte4
- Teşekkür etti: 9996 kez
- Kripteks®
- Terabyte1
- İletişim:
- daddy_cool
- Megabyte3
- velociraptor
- Yottabyte4
sorun su ki xpspeed in esas mantigi islemci nekadar yavassa okadar fazla hiz sagliyordu (bendeki PIII teki xp su anki makinamdan ve kullandigim vistadan cok daha hizli calisiyordu) iste bu sorunu asamadim henüz , hiz , ve stabilite istedigim seviyede degil , yinede kullanmak isteyene isin 1/3 ü olan registry kayitlarinin exe halini modlar bölümünden download a sunabilirim
- Kripteks®
- Terabyte1
- İletişim:
- daddy_cool
- Megabyte3
İlgilerinizden dolayı tsk adminim.Ama ben daha tamamlanmadan Vista ya geçmeyi düsünmüyorum.O yüzden belki baska isteyen olursa oanlara verirsiniz...velociraptor yazdı:sorun su ki xpspeed in esas mantigi islemci nekadar yavassa okadar fazla hiz sagliyordu (bendeki PIII teki xp su anki makinamdan ve kullandigim vistadan cok daha hizli calisiyordu) iste bu sorunu asamadim henüz , hiz , ve stabilite istedigim seviyede degil , yinede kullanmak isteyene isin 1/3 ü olan registry kayitlarinin exe halini modlar bölümünden download a sunabilirim
- velociraptor
- Yottabyte4
- root
- Kilobyte3
Hocam bu vista speed bana verebilirmisiniz? Bazi ayarlari yaptim 20 saniede kapanIyor ama yinede tam hizli degil !Dört gözle bekliyorum vistaspeed i :)velociraptor yazdı:sorun su ki xpspeed in esas mantigi islemci nekadar yavassa okadar fazla hiz sagliyordu (bendeki PIII teki xp su anki makinamdan ve kullandigim vistadan cok daha hizli calisiyordu) iste bu sorunu asamadim henüz , hiz , ve stabilite istedigim seviyede degil , yinede kullanmak isteyene isin 1/3 ü olan registry kayitlarinin exe halini modlar bölümünden download a sunabilirim