vistada ati catalsyt sorunu ?
- ejderkaan
- Byte1
vistada ati catalsyt sorunu ?
arkadaslar bnde vista ultimate 32 bit türkçe ve 64 bit türkçe var bn atinin catalyst control center kuruyorum vista için olanı nı 32 bitte sorunsuz çalısıyor fakat internettn 64 bit olanı indirdim 64 biitte kuruluor ama reset attımda bilgisayar açıldında ccc.exe modul bulunamadı yüklenemedi dio ccc.exe catalystin kısa yolu kafanız karısmasın kısayoluna tıkladım da da aynı hatayı verdi kaç kere kaldırdım kurdum olmadı nerden indirdiysem aynı hatayı verdi asus.com ati.com fln olmadı her program düzgün çalısıor bi bu sorunlu lütfen nedeni nedir acaba bi yardım edin vistada bozuk deil orginal dvd
- velociraptor
- Yottabyte4
- Teşekkür etti: 12656 kez
Catalyst 7.2 yi uninstall edin ,asagidaki arac ile
viewtopic.php?t=8351
sonrasonda .NET Frame Work 2.0 i yükleyin , daha sonra Catalyst 7.2 yi yükleyip deneyin derim.
viewtopic.php?t=8351
sonrasonda .NET Frame Work 2.0 i yükleyin , daha sonra Catalyst 7.2 yi yükleyip deneyin derim.
- velociraptor
- Yottabyte4
CCCInstall.log u bulup burada verebilirseniz , sanirim icindeki error u bulabiliriz , sizdeki sorun önceki driver in tam kaldirilmamasi olabilir , ayrica sizin sorununuzdan sikayetci binlerce kisi var fakat Ati den cevap yok (kisacasi Bug oldugu süphesi kesinlesiyor gibi, yakinda bir üst version cikar) fakat bir diger alternatif olarak 7.2 yi uninstall edip 7.1 e gecerek sorununa cözüm bulanlarda yok degil
- velociraptor
- Yottabyte4
- rotasmmm
- Byte1
- Kripteks®
- Terabyte1
- İletişim:
Hata vermesi çok ilginç ya donanımsal bir problem varmıdır hocam??
sanmıyorum ama 64 bit den kaçının zaten beyler 64 bit sürümler hep sorunludur bu vistanın betası çıktıgın da bile gündem de idi 64 bit xp ler bile sorunlu islemciniz 64 bit diye isletim sisteminizin 64 bit olması gerekmez bu biraz bizim türklerde var bosver 32 bit kur bana da arasında ki farkları yaz kardesim gözle görülür elle tutulacak farklar yok aralarında sanal bellek boot ekranı geçisi önbellek falan fisman farklı birde farklı yazılımlar ile çizim vs bir seyler ile ugrasıyorsanız o zaman avantajlı yoksa o kadar da bir espirisi yok
Ha unutmadan 32 bit isletim sistemleri 3 gbyte ram i destekler yani boardınız da 8 de takılı olsa 3 ten yukarsını isletim sistemi algılamaz ama bios larda takılı görülür 64 bit cpu ve 64 bit isleitm sistemi ile 3 ve yukarısını görebilirsiniz
Yanlısım var ise düzeltin
Saygılarımla
sanmıyorum ama 64 bit den kaçının zaten beyler 64 bit sürümler hep sorunludur bu vistanın betası çıktıgın da bile gündem de idi 64 bit xp ler bile sorunlu islemciniz 64 bit diye isletim sisteminizin 64 bit olması gerekmez bu biraz bizim türklerde var bosver 32 bit kur bana da arasında ki farkları yaz kardesim gözle görülür elle tutulacak farklar yok aralarında sanal bellek boot ekranı geçisi önbellek falan fisman farklı birde farklı yazılımlar ile çizim vs bir seyler ile ugrasıyorsanız o zaman avantajlı yoksa o kadar da bir espirisi yok
Ha unutmadan 32 bit isletim sistemleri 3 gbyte ram i destekler yani boardınız da 8 de takılı olsa 3 ten yukarsını isletim sistemi algılamaz ama bios larda takılı görülür 64 bit cpu ve 64 bit isleitm sistemi ile 3 ve yukarısını görebilirsiniz
Yanlısım var ise düzeltin
Saygılarımla