vistada ati catalsyt sorunu ?

Xp nin takipçisi bu işletim sistemi hakkında bilgi paylaşım alanıdır.
Kullanıcı avatarı
ejderkaan
Byte1
Byte1

vistada ati catalsyt sorunu ?

Mesaj gönderen ejderkaan »

arkadaslar bnde vista ultimate 32 bit türkçe ve 64 bit türkçe var bn atinin catalyst control center kuruyorum vista için olanı nı 32 bitte sorunsuz çalısıyor fakat internettn 64 bit olanı indirdim 64 biitte kuruluor ama reset attımda bilgisayar açıldında ccc.exe modul bulunamadı yüklenemedi dio ccc.exe catalystin kısa yolu kafanız karısmasın kısayoluna tıkladım da da aynı hatayı verdi kaç kere kaldırdım kurdum olmadı nerden indirdiysem aynı hatayı verdi asus.com ati.com fln olmadı her program düzgün çalısıor bi bu sorunlu lütfen nedeni nedir acaba bi yardım edin vistada bozuk deil orginal dvd
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4
Teşekkür etti: 12656 kez

Mesaj gönderen velociraptor »

Catalyst 7.2 yi uninstall edin ,asagidaki arac ile
viewtopic.php?t=8351
sonrasonda .NET Frame Work 2.0 i yükleyin , daha sonra Catalyst 7.2 yi yükleyip deneyin derim.
Kullanıcı avatarı
ejderkaan
Byte1
Byte1

yardımın için çok tesekkürler ama onu da deniorum bu program zaten yüklü dio 64 bitte kurulu geldi yani
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4

CCCInstall.log u bulup burada verebilirseniz , sanirim icindeki error u bulabiliriz , sizdeki sorun önceki driver in tam kaldirilmamasi olabilir , ayrica sizin sorununuzdan sikayetci binlerce kisi var fakat Ati den cevap yok (kisacasi Bug oldugu süphesi kesinlesiyor gibi, yakinda bir üst version cikar) fakat bir diger alternatif olarak 7.2 yi uninstall edip 7.1 e gecerek sorununa cözüm bulanlarda yok degil
Kullanıcı avatarı
ejderkaan
Byte1
Byte1

yardımız için saol ama 32 bitte çalısıo sadece64 bit sorunlu o dediniz intsall log rapide atsam olurmu linki verip?
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4

olur elbet , sadece error u merak ettimde
Kullanıcı avatarı
rotasmmm
Byte1
Byte1

Mesaj gönderen rotasmmm »

Error degil aynı sorun bendede var 32 bit te sorun yoktu ama 64 bitte ati ccc exe lerini olusturamıyor sorun bundan kaynaklanıyor ben çok arastırdım ama bulamadım millet sırf bu yüzden 32 bite dönmüs ama 7,3 driveri çıkınca düzelecegi umuduyla bekliyorum.

aksama hataların ss lerini veririm
Kullanıcı avatarı
ICEEXOL
Byte2
Byte2

Mesaj gönderen ICEEXOL »

Windows Defender 'in yazılım gezgini bölümüne girin ve "Baslangıç Programları" bölümünde ccc.exe 'yi arayın.Engelli ise üzerindeki engeli kaldırın.
Eger UAC açıksa onuda kapatın.

Yabancı bir forum'dan alıntı.
Kullanıcı avatarı
ejderkaan
Byte1
Byte1

hyr onu bırakın acaba bndeki vista mı bozuk dierekten 64 bit ingilizce indirip kurdum aynı hatanın ingilizcesi çıktı:D saolun dediniz ayarı denicem
Kullanıcı avatarı
ejderkaan
Byte1
Byte1

ya velociraptor seni de bekletiorum kusura bakma ya intsall log bulamadım o yüzden okul fln hiç fırsatım olmadı yazmya
Kullanıcı avatarı
Kripteks®
Terabyte1
Terabyte1
İletişim:

Mesaj gönderen Kripteks® »

Hata vermesi çok ilginç ya donanımsal bir problem varmıdır hocam??

sanmıyorum ama 64 bit den kaçının zaten beyler 64 bit sürümler hep sorunludur bu vistanın betası çıktıgın da bile gündem de idi 64 bit xp ler bile sorunlu islemciniz 64 bit diye isletim sisteminizin 64 bit olması gerekmez bu biraz bizim türklerde var bosver 32 bit kur bana da arasında ki farkları yaz kardesim gözle görülür elle tutulacak farklar yok aralarında sanal bellek boot ekranı geçisi önbellek falan fisman farklı birde farklı yazılımlar ile çizim vs bir seyler ile ugrasıyorsanız o zaman avantajlı yoksa o kadar da bir espirisi yok

Ha unutmadan 32 bit isletim sistemleri 3 gbyte ram i destekler yani boardınız da 8 de takılı olsa 3 ten yukarsını isletim sistemi algılamaz ama bios larda takılı görülür 64 bit cpu ve 64 bit isleitm sistemi ile 3 ve yukarısını görebilirsiniz

Yanlısım var ise düzeltin

Saygılarımla