Anakart degisiminden sonraki Xp sorunu
- erat23
- Byte2
Anakart degisiminden sonraki Xp sorunu
selam arkadaslar
benim bir sorunum var yardimci olabilirseniz cok memun olurum.
ben pc anakartini degistim iki tane diski"m vardi birinde xp pro birindede vista vardi ikisinide taktim yeni anakarta tanidi eskisi gibi hangisini secersem onunla aciyorum vistada bir sorun yok aciyom gayet iyi bir sorun yok ama xp pro sectigim zaman windiowsu aktive et diyor ama hic bir drivere leri almadi haliyle nete baglantimda olmuyor sürücüleride tanimiyor güvenlik modunda girdim bakrim yok yapacagim bir sey bulamadim bu konuda yardimlarinizi bekliyorum lütfen
XP PRO LA BIR NETE BAGLANSAM SORUN KALMIYACAK AMA DRIVELER SORUNLU
benim bir sorunum var yardimci olabilirseniz cok memun olurum.
ben pc anakartini degistim iki tane diski"m vardi birinde xp pro birindede vista vardi ikisinide taktim yeni anakarta tanidi eskisi gibi hangisini secersem onunla aciyorum vistada bir sorun yok aciyom gayet iyi bir sorun yok ama xp pro sectigim zaman windiowsu aktive et diyor ama hic bir drivere leri almadi haliyle nete baglantimda olmuyor sürücüleride tanimiyor güvenlik modunda girdim bakrim yok yapacagim bir sey bulamadim bu konuda yardimlarinizi bekliyorum lütfen
XP PRO LA BIR NETE BAGLANSAM SORUN KALMIYACAK AMA DRIVELER SORUNLU
- velociraptor
- Yottabyte4
- Teşekkür etti: 11239 kez
viewtopic.php?t=10199
üstteki linkte yeralan Driver Genius pro programini indirip kurun (Xp ye) ve driverlari dosya seklinde aldirin .exe degil , daha sonra driverlarin yolunu gösterip tanitin .
Eger program driverlari bulabilirse tabii
üstteki linkte yeralan Driver Genius pro programini indirip kurun (Xp ye) ve driverlari dosya seklinde aldirin .exe degil , daha sonra driverlarin yolunu gösterip tanitin .
Eger program driverlari bulabilirse tabii
- velociraptor
- Yottabyte4
- velociraptor
- Yottabyte4
- erat23
- Byte2
acilista ekrana ikisi cikiyor ve birini secip aciyorum mesela ben xp diskini cikardim denedim acilmadi pc takinca aciliyor bir birinimi tamamliyor sanirim vistanin diskisiyle biosa girdim baktim yapamadim baktim olmiyacak geri taktim xp belkide bir yolu var ama ben bilmiyorum bilginiuz varsa paylasirsaniz cok memun oluyrum
- Kripteks®
- Terabyte1
- İletişim:
önce ibr sorununu iyi açıkla anlat
yanlıs anlamadı isem xp aktivasyon ekranı çıkıyor demissin xp in pro mu pro sa YVGKQ ile baslayan standart key var onunla kur xp yi aktivasyon yapmana grek kalmaz bu arada vista ile xp yi kullanman için vista boot pro adlı yazılımı ihtiyacıın var
Anakartı degistir di isen hdd de ki xp açılmaya bilir ama tek vista kurulu ise açılır niye açılır çünkü vista da o tarz bir sorun yok yeni donanamlara karsı hemen kedini güncelliyor
yanlıs anlamadı isem xp aktivasyon ekranı çıkıyor demissin xp in pro mu pro sa YVGKQ ile baslayan standart key var onunla kur xp yi aktivasyon yapmana grek kalmaz bu arada vista ile xp yi kullanman için vista boot pro adlı yazılımı ihtiyacıın var
Anakartı degistir di isen hdd de ki xp açılmaya bilir ama tek vista kurulu ise açılır niye açılır çünkü vista da o tarz bir sorun yok yeni donanamlara karsı hemen kedini güncelliyor
- erat23
- Byte2
mehraba HSNC
ben eski anakartimda aktivire etmistim xp profesional
ama yewni anakarti takinca yeniden aktivire uyarisi cikiyor ilk bastan 3 gün vermisti ikinci sefere oturumu acmaya calisinca simdi aktivire et diyor sisteme giremiyorum güvenlik modunda girdim ne yaptiysam ordada sorun cözülmedi durum böyle
ben eski anakartimda aktivire etmistim xp profesional
ama yewni anakarti takinca yeniden aktivire uyarisi cikiyor ilk bastan 3 gün vermisti ikinci sefere oturumu acmaya calisinca simdi aktivire et diyor sisteme giremiyorum güvenlik modunda girdim ne yaptiysam ordada sorun cözülmedi durum böyle
- editci
- Megabyte3
aktive et diyorsa burada yazdım onu bir okursan sanırım aktive sorununu çözersin
viewtopic.php?t=10712
kolay gelsin
viewtopic.php?t=10712
kolay gelsin
- erat23
- Byte2
- velociraptor
- Yottabyte4
- velociraptor
- Yottabyte4