Driver Yüklerken Sorun
- bedir17
- Byte4
Driver Yüklerken Sorun
Arkadaşlar bu gün bilgisayara frmat atayım dedim.Formatı attım buraya kadar her şey güzel sonra anakart felan onları cd sini takıp onları yükledim.Her şey tam bir tek ekran kartı driverı kaldı.Onuda internetten indirip kurayım dedim internetten belki 20 defa driver indirmişimdir.Ama driver yüklenmiyor.Driverın modeli ATI Readon Hd 3400 modeli bu indiriyorum kuruyor bir şeyer çıkıyor yüklüyor sonra kapanıyor.Program ekle kaldırdan bakıyorum gözükmüyor.Bende ekran kartının eski cd si vardı onu yükleyeyim dedim.Onu yükledim oldu bü seferde bilgisayarda ses gitti.Ses çıkmıyor ekran kartını kaldırdım belki ondan dolayı olmuştur diye gene olmadı ses kartını en baştan yükledim gene olmadı.Ne olur yardım edin artık kafayı yemek üzereyim.Şimdidien teşekkürler.
- modestus
- Gigabyte4
Re: Driver Yüklerken Sorun
önce "windows installer cleanup" la ati ve ses kartıyla ilgili herşeyi sil daha
http://download1us.softpedia.com/dl/668 ... sicuu2.exe
sonra "hp system diagnostic" ile ati sürücülerini ve ses sürücülerini kaldır.
ftp://ftp.hp.com/pub/softlib/software3/ ... ol1832.exe
regseeker'i yükle "kayıt defterinde bul" dan "ATI Radeon" diye yaz ve ne çıkarsa sil.
isimleri doğru yaz yoksa birşey bulamaz.
http://universal-downloader.en.softonic ... seeker.exe
sonra sürücüleri cd den tekrar yükle.
http://download1us.softpedia.com/dl/668 ... sicuu2.exe
sonra "hp system diagnostic" ile ati sürücülerini ve ses sürücülerini kaldır.
ftp://ftp.hp.com/pub/softlib/software3/ ... ol1832.exe
regseeker'i yükle "kayıt defterinde bul" dan "ATI Radeon" diye yaz ve ne çıkarsa sil.
isimleri doğru yaz yoksa birşey bulamaz.
http://universal-downloader.en.softonic ... seeker.exe
sonra sürücüleri cd den tekrar yükle.
- bedir17
- Byte4
- bedir17
- Byte4
Dediğinizi yaptım ne yazıkki bir değişiklik olmadı.
Bilgisayara perfect xp yüklemiştim.Onunla bir ilgisi olabilirmi?

- modestus
- Gigabyte4
perfectxp diğer modifiyeli windows çeşitleri gibi amatör ellerde haşatı çıkartılmış bir işletim sistemidir,bir ara bende kurmuştum ara,ara piyasadada karşıma çıkıyor.
servislerden kapatılan yada çıkartılan bazı özellikler bu çeşit arızalara sebep verebiliyor, derinlerde nelerin neyi engellediğini bilemeyiz o yüzden alacağın yardımlar yüzeysel olacaktır.orjinal ellenmemiş xp kurmanı tavsiye ederim.
servislerden kapatılan yada çıkartılan bazı özellikler bu çeşit arızalara sebep verebiliyor, derinlerde nelerin neyi engellediğini bilemeyiz o yüzden alacağın yardımlar yüzeysel olacaktır.orjinal ellenmemiş xp kurmanı tavsiye ederim.
- bedir17
- Byte4
Sizinle özlden konuşa bilmemiz mümkün mü acaba? Bu arada ses düzeldi sadece ekran kartı drivernda sorun var.
- modestus
- Gigabyte4
diğer arkadaşlar gibi msn'den ekleyebilirsin havadan sudan yazışırız ama kurallar gereği sorunlarına forum haricinde cevap veremiyorum.
- bedir17
- Byte4
Konuyla ilgili bir şey daha sorak istiyorum.Demin ekran kartını kurdum gayet iyi ama ekran kartını kurunca ses gene gitti.Bunun neden ne olabilir.
- modestus
- Gigabyte4
ses denetimi seçeneklerinde kayıttan yürütme aygıtlarında ses aygıtını gösteriyormu. bazan olur bluetouth yüklersin ses gider,ses aygıtlarına bakarsın ses aygıtı gitmiş seçili olarak bluetouth gelmiş.
Denetim Masası > Ses konuşma müzik aygıtları >ses efekti ses aygıtları >ses ve insan sesi..denilen yerde ses kartının seçili olması gerekir. Büyük ihtimalle ekran kartındaki ses aygıtı bunun yerine geçmiştir
Denetim Masası > Ses konuşma müzik aygıtları >ses efekti ses aygıtları >ses ve insan sesi..denilen yerde ses kartının seçili olması gerekir. Büyük ihtimalle ekran kartındaki ses aygıtı bunun yerine geçmiştir
- bedir17
- Byte4
- modestus
- Gigabyte4
oradaki ses le ilgili yazılar ikonlar pasifmi,yani ayar yapabiliyormusun?.
- bedir17
- Byte4
- bedir17
- Byte4