1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Zamanda yolculuk mu yapıldı?

Gönderilme zamanı: 28 Eki 2010, 13:25
gönderen uçs
Resim

Charlie Chaplin filminde cep telefonu görüntüleri!

Amerika Birleşik Devletleri'nde pandomim ustası Charlie Chaplin'in Sirk adlı filmi ile ilgili bir forum sayfasında paylaşılan yorum üzerine başlayan tartışma büyüyeceğe benziyor.

Yönetmenliğini ve başrolünü Charlie Chaplin'in üstlendiği 1928 yapımı sessiz bir komedi filmi olan Sirk (Circus) ile ilgili Alex Lovering'in yaptığı yorumda filmi izlerken teyzesinin fark ettiği bir ayrıntı dikkatleri çekti.

Filmde bir sahnede arkadan geçen kadın kulağında cep telefonuna benzer bir aygıtla konuşuyormuş gibi hareket ediyor.

Forum sayfalarında ve paylaşım sitelerinde tartışılmaya başlayan görüntü izleyenlerde soru işaretlerine neden oluyor.

Video

http://www.liveleak.com/view?i=8c1_1288037925

veteknoloji

Re: Zamanda yolculuk mu yapıldı?

Gönderilme zamanı: 28 Eki 2010, 13:38
gönderen modestus
haydaaa adam gerçekten telefonla konuşuyor,herhangi bir olasılığı düşündüm ama yok,telefonn işi bu dudakları kıpırdıyor.

Re: Zamanda yolculuk mu yapıldı?

Gönderilme zamanı: 28 Eki 2010, 13:41
gönderen uçs
Evet dün TV de de izlemiştim.. :!:

Re: Zamanda yolculuk mu yapıldı?

Gönderilme zamanı: 28 Eki 2010, 14:42
gönderen velociraptor
ilginc ötesi