pc de disk birleştirme sorunu
- yazgüneşi
- Kilobyte4
pc de disk birleştirme sorunu
pcde dis birlestime sorunu yasamaktayımbaslat donatıla sistem arçları dan disk birlestirmeye çalısıyorum D ddiski birlestiriliyor fakat Cdikibirelstirme sırasında Cdikinde soru var uyarısı laıyorum Cdiki birlestirilemiyor lütfen yardım saygılar. 

- mavigece
- Megabyte1
- İletişim:
asagıdaki vermis oldugum programı bi dene olmazsa ayrıntılı yardımcı olmaya çalısıırm.. bide mümkünse foto çekip versene foruma
Kod: Tümünü seç
http://rapidshare.com/files/13201591/O___O_Defrag_Pro_8.6.2294.rar.html
- PeeRLeeSS
- Megabyte1
- İletişim:
- yazgüneşi
- Kilobyte4
denedim ama simdide Cdiskini fat olarak çalıstırın diye ikaz geldimavigece yazdı:asagıdaki vermis oldugum programı bi dene olmazsa ayrıntılı yardımcı olmaya çalısıırm.. bide mümkünse foto çekip versene forumaKod: Tümünü seç
http://rapidshare.com/files/13201591/O___O_Defrag_Pro_8.6.2294.rar.html
- PeeRLeeSS
- Megabyte1
- İletişim:
- PeeRLeeSS
- Megabyte1
- İletişim:
- editci
- Megabyte3
harddikinizin dosya yapısında fiziksel bir sorun olabilir.
baslat menüsünden çalısıtırı açın ve aynen sunu yazın
chkdsk /f
yazıp entere basın çıkan uyarıya isletim sisteminiz türkçeyse E'ye basarak evet deyin ingilizce ise Y'ye basarak yes deyin. uyarı ekranı kapanacak ve bilgisayarınızı kapatıp yeniden açın. bilgisayar diskinizde fiziksel sorun arayacak ve bilgisayarınız basladıgında tekrar disk birlestirmesi deneyin.
baslat menüsünden çalısıtırı açın ve aynen sunu yazın
chkdsk /f
yazıp entere basın çıkan uyarıya isletim sisteminiz türkçeyse E'ye basarak evet deyin ingilizce ise Y'ye basarak yes deyin. uyarı ekranı kapanacak ve bilgisayarınızı kapatıp yeniden açın. bilgisayar diskinizde fiziksel sorun arayacak ve bilgisayarınız basladıgında tekrar disk birlestirmesi deneyin.
- Mighty Mouse
- Kilobyte1
- Ensatech
- Megabyte2
- Teşekkür etti: 73 kez
Windowsun defrag illa %25 bos olsun die ugrasiyor ,ilk bi disk temizleme yapìn eski dosyalarida sìkìstìrìn ki ugrasmadan ,Perfectdisk defragla birlestirin cok daha iyi birlesecektir win defrag ust ustte yapìncada dagìnìk bìrakìyo bazì yerleri ,P.dsk dfrg win kapalìykende birlestrebiliyor en iyi yanìda bu ,forumda 7.versiyonu verilmisti arkadaslar yardìmcì olurlar
kolay gelsin...
kolay gelsin...