xpspeed kurulu pc de aga erisim izni yok

Sordum.com tarafindan kodlanmış Programlar hakkinda bilgi paylasim alanidir.
fdanisman
Bit
Bit

Bir çözüm lütfen

Mesaj gönderen fdanisman »

Bir çözüm lütfen. ben ne yaptıysam agı görüyorum hatta agdaki xpspeed kurulu olmayanları görüyorum ve içine girebiliyorum. Fakat xpspeed kurulu bilgisayarımdan xpspeed kurulu agdaki diger bilgisayarı agda görüyorum ama paylasımlı dosyalarına ulasamıyorum "bu ag kaynagını kullanma izniniz olmayabilir" diyor
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4
Teşekkür etti: 10224 kez

Mesaj gönderen velociraptor »

Xpspeed icerisindeki (manuel ayarlarda) yeralan network problemleri olanlar diye bir registry kaydi var onu yükleyip Pc yi kapatip actinizmi=?
Ayrica Bu konudaki diger basliklar ve cözümleri asagidadir :

viewtopic.php?t=7132
viewtopic.php?t=3861
viewtopic.php?t=5258
viewtopic.php?t=4223
viewtopic.php?t=446
viewtopic.php?t=3241

Üsttekiler ise yaramadiysa ,Uygulanip basarili olan cözümler:
Cözüm 1:
Tüm bilgisayarlari WORKGROUP 'a yeniden dahil ettmek
Cözüm 2:
ag baglantılarım sag tıkla özellikler önüne üyesi oldugun agın ismi gelecek gelmezse tek bir ag adı gelecek ona da sag tıkla özellikler de karsına yeni bir pencere gelecek oraya bak ipx/spx gibi bir ayar olması lazım yoksa eger yüklwe diceksin hizmetler den ipx/spx ayarlarını yükle diceksin.arkasından yeniden kendini ag grubuna kayıt ettirip pc ni kapatıp açacaksın.eski haline dönecektir o zamna kendini görürsün kendini görüp diger makinalar seni görmeüpte içine giremezse ag baglantılarını onar diye bir seçenek olması lazım yukarıda verilen linklerde ordan ag baglantılarını onarabilirsin
fdanisman
Bit
Bit

Adminim bütün bunları yaptım

Mesaj gönderen fdanisman »

Adminim bütün bunları yaptım ama olmadı belki baska bir sorun vardır. ben zaten illa xpspeed dendir demiyorum. belki tavafuk xpspeed kurulu bilgisayarlar arızadan dolayı birbirini görmüyordur.
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4
Teşekkür etti: 10224 kez

Mesaj gönderen velociraptor »

Ozaman xpspeed in aldigi yedegi geri yükleyin derim