kilisde bir yerel gazete haberi

PC ve Teknoloji dünyasından son haberlere buradan ulaşabilirsiniz.
Kullanıcı avatarı
LOST
Kıdemli üye
Kıdemli üye

kilisde bir yerel gazete haberi

Mesaj gönderen LOST »

mısırda bir firavun mezarında 3000 yıllık sony marka fotograf makinası bulunmus ve bizim teknlojimizden 15 yıl sonrasına sahip bilim adamları acıklamasına göre bu makineye sahip teknoloji ancak 15 yıl sonra gelistirilebilecekmis ve su anda içindeki kayıtlı fotoları görüntülemeye calıstıklarını ve bununda en az 1 yıl sürecegi tahmin ediliyormus sony firması ise böyle bir teknoloji ve makinenin kendilerine ait olmadıkları açıklamasını yapmıslar tabi usa haberi yalanlamıs diger bilim adamları ise zaman içinde yolculuk tezlerini ortaya tekar atmıslar haber nekadar dogru bilinmez ama ya gercekse ya böyle bisey varsa :?:
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4
Teşekkür etti: 10229 kez

Mesaj gönderen velociraptor »

Cok mükemmel birsey olur , gecmise geri dönsem herhalde ilk önce yanima son 100 yillik lotto sonuclarini iceren bir bülten alirdim :D (veya lotto nezamandan beridir varsa)
Kullanıcı avatarı
LOST
Kıdemli üye
Kıdemli üye

Mesaj gönderen LOST »

adminim okadar geriye gitmeyelim dümkü mac sonuçlarını ögrene bilsek bile yeter de artar bana :lol:
Kullanıcı avatarı
theArcher
Byte2
Byte2

Mesaj gönderen theArcher »

İlginç bi haber paylasım için tesekkürler...
uçs
Petabyte4
Petabyte4

Mesaj gönderen uçs »

Bu dünyada olmaz olmaz,hersey olur.. :!: :!:
mmarlboro
Bit
Bit

Mesaj gönderen mmarlboro »

ya zaten mısır ve firavunlar muallak ta nasıl yapıldı nasıl oldu net degilki olmaz olmaz dememeli her sey beklenir onlardan
Kullanıcı avatarı
Re@lite
Kilobyte3
Kilobyte3

Mesaj gönderen Re@lite »

vallaha geriye dönebilecek olsam bende loto sonuçlarını alanlardan olurdum heralde, :D olur mu böyle saçma sey canım birilerinin uydurması iste