CepteMSN Ciner Medya'nın İçerigiyle Geliyor
300bin civarında abonesi bulunan CepteMSN Ciner Medya'nın zengin içerigi ile yenileniyor.
CepteMSN, menüsünün Türkçe olması ve yazılımının tamamen Türk mühendisler tarafından gelistirilmesi açısından bir ilke imza atarak, bugüne dek 300bin kisinin cep telefonundaki vazgeçilmezderden biri olmayı basardı. Türkiye'nin önde gelen medya kurulus grubu Ciner, CepteMSN programına verecegi destek ile kullanıcıların telefonlarını haber ve medya merkezi haline getirmeyi amaçlıyor.
Kullanıcılar Ciner Medya'nın sagladıgı haber paketlerini, çesitli telefon melodilerini, duvar kâgıtlarını, oyunları ve video klipleri telefonlarına indirebilecekler.
CepteMSN, mobil içerigi saglayıcıları ile operatörlere portal teknoloji sunan Mobinex tarafından, hem Symbian hem de Java platformunda gelistirildi.
Bu ücretsiz uygulamayı,buraya tıklayarak bilgisayarınıza indirebilir ve telefonunuza kurabilirsiniz.
kolay gelsin :D
Yeni Cepte MSN
- Mighty Mouse
- Kilobyte1
Ben anlatamadım galiba ki bazı arkadaslarımızdan "isini yap tası sunu" tarzı mesajlar aldım.
Bekir arkadasımız artık CepteMSN programının Ciner Medya destegiyle artık piyasaya sürüleceginin haberini yazmıs (haber dedim dikkat ediniz) . "cepte msn harika bir program deneyin tavsiye ederim" gibisinden bir mesaj yazmamıs. sayet yazmıs olsaydı ben baslıgı gerekli yerine tasırdım.
Hatta tasımakla kalmaz ona referanslar da gösterirdim:
viewtopic.php?t=6038
Dedigim gibi bu bir haberdir..
Hadi kolay gele...
Bekir arkadasımız artık CepteMSN programının Ciner Medya destegiyle artık piyasaya sürüleceginin haberini yazmıs (haber dedim dikkat ediniz) . "cepte msn harika bir program deneyin tavsiye ederim" gibisinden bir mesaj yazmamıs. sayet yazmıs olsaydı ben baslıgı gerekli yerine tasırdım.
Hatta tasımakla kalmaz ona referanslar da gösterirdim:
viewtopic.php?t=6038
Dedigim gibi bu bir haberdir..
Hadi kolay gele...