Windows 11 23H2- 24H2- 25H2 3 Sürüm (Home,SL,Pro) Güncel Sistem Paylaşımım
- Kayserilifatih
- Petabyte4

- Teşekkür etti: 927 kez
Re: Windows 11 23H2- 24H2- 25H2 3 Sürüm (Home,SL,Pro) Güncel Sistem Paylaşımım
İlaçlarına göre değişir onun talimatı olur oradaki talimatları takip ederek yapabilirsin.
Defender'i tamamen kapatmak için bir Sordum yazılımı olan Defender Control 2.1 uygulamasını kullanabilirsin fakat bu programı çalıştırmadan önce kesinlikle defender kapalı olmalıdır yoksa defender program dosyalarını virüs olarak görüp silecektir.
İlaçlı antivirüs kullanmanı önermem ayrıca onun tam süresiz kullanılması veya biten lisanssüresinin uzatılması için ilaç araçları ile sistemine çeşitli virüslerin bulaşması ve backdoor yani açık kapı saldırıları gibi çeşitli riskler mevcuttur fakat yine de kararı sana bırakıyorum.
Defender Control 2.1 indirme linki için; https://www.sordum.org/downloads/?st-defender-control
Defender'i tamamen kapatmak için bir Sordum yazılımı olan Defender Control 2.1 uygulamasını kullanabilirsin fakat bu programı çalıştırmadan önce kesinlikle defender kapalı olmalıdır yoksa defender program dosyalarını virüs olarak görüp silecektir.
İlaçlı antivirüs kullanmanı önermem ayrıca onun tam süresiz kullanılması veya biten lisanssüresinin uzatılması için ilaç araçları ile sistemine çeşitli virüslerin bulaşması ve backdoor yani açık kapı saldırıları gibi çeşitli riskler mevcuttur fakat yine de kararı sana bırakıyorum.
Defender Control 2.1 indirme linki için; https://www.sordum.org/downloads/?st-defender-control
- tasiyici
- Megabyte3

- Teşekkür etti: 27 kez
hersey sorunsuzca hallettım bit tek bazı winrar dosyaları açarken sorun yaşıyorum katılımsız en son winrarı yükleyip deneyeceğim
brde kullandıgınız antivirüs varmıdır
nod 32 aklımda ama hangi versiyonunu bu sisteme kurayım
brde kullandıgınız antivirüs varmıdır
nod 32 aklımda ama hangi versiyonunu bu sisteme kurayım
- Kayserilifatih
- Petabyte4

Ben Winrar yerine 7zip kullanıyorum. Winrar programında nasıl bir sorun yaşıyorsun bilmiyorum fakat dosyalardaki zip. 7z, rar formatlarını Winrar ile varsayılan program olarak ayarlarsan sorunsuz olarak açacaktır.
Antivirüs olarak tüm antivirüsler aynı işi yapıyor fakat ben Kaspersky, Eset Nod 32, hafif olsun dersen Webroot, Panda Dome, Norton vs. alternatif çoktur fakat ben Kaspersky ve Eset Nod 32 öneririm.
Antivirüs olarak tüm antivirüsler aynı işi yapıyor fakat ben Kaspersky, Eset Nod 32, hafif olsun dersen Webroot, Panda Dome, Norton vs. alternatif çoktur fakat ben Kaspersky ve Eset Nod 32 öneririm.
- tasiyici
- Megabyte3

nod 32 bu sistemde kullanacagım hangi sürüm
- Kayserilifatih
- Petabyte4

- Kayserilifatih
- Petabyte4

Windows 11 23H2 3 sürüm (Final) iso dosyası Archiveorg sitesine yüklendi ve linki konuya eklendi. Iso seçeneğini seçerek indirme yapabilirsiniz.
- velociraptor
- Yottabyte4

- Teşekkür etti: 19689 kez
- tasiyici
- Megabyte3

defender kapamam ragmen hersey kapalı güncelleştirmede yapmadım
pc yi acınca windows güvenliği bu uygulamın bir kısmını engelledi diye uyarı veriyor ve ilaçlı uygulamaları açamıyorum çok garip
pc yi acınca windows güvenliği bu uygulamın bir kısmını engelledi diye uyarı veriyor ve ilaçlı uygulamaları açamıyorum çok garip
- Kayserilifatih
- Petabyte4

Windows Defender programındaki kurcalamaya karşı koruma özelliğini devre dışı bıraktınız mı belki o yüzden açılıyordur ya da büyük ihtimalle Microsoft Windows Defender'in kapatılmasını zorlaştırdı o anlamda Windows Defender'in belli bileşenleri açık kalmış olabilir. Defender Control 2.1 programı ile daha sonra tekrar kapatmayı deneyebilirsiniz.
Güncelleme yapamama olayını test etme imkanım yok çünkü denediğimde bilgisayarım Windows 11 desteklemediği için kurulum otomatik olarak çöküyor o anlamda deneyen arkadaşların geri bildirimlerine ihtiyacım vardır.
Güncelleme yapamama olayını test etme imkanım yok çünkü denediğimde bilgisayarım Windows 11 desteklemediği için kurulum otomatik olarak çöküyor o anlamda deneyen arkadaşların geri bildirimlerine ihtiyacım vardır.
- TRWE_2012
- Zettabyte1

- Teşekkür etti: 2505 kez
Bu defender başa bela...Kayserilifatih yazdı: 25 Kas 2025, 22:13 Windows Defender programındaki kurcalamaya karşı koruma özelliğini devre dışı bıraktınız mı belki o yüzden açılıyordur ya da büyük ihtimalle Microsoft Windows Defender'in kapatılmasını zorlaştırdı o anlamda Windows Defender'in belli bileşenleri açık kalmış olabilir. Defender Control 2.1 programı ile daha sonra tekrar kapatmayı deneyebilirsiniz.
- Kayserilifatih
- Petabyte4

Hakikaten öyle eskiden kapatması hizmetlerden tek bir durdur - devre dışı bırak'a bakıyordu şimdi ne yaparsan yap yine açılıyor o yüzden kendime yaptığım modifiye isomda Windows Defender'i kaldırıp herhangi bir antivirüs programı kuruyorum kafam rahat oluyor yoksa normal sistemlerde Windows Defender'i kaldırmak beni epey zorluyor
- root@localhost
- Gigabyte3

- Teşekkür etti: 3919 kez
Selamlar. "Windows 11 23H2- 24H2- 25H2 3 Sürüm (Home,SL,Pro) Güncel Sistem Paylaşımını" 16.10.2025 sürümünü video ile tanıtmak istiyorum. Hem bana içerik olsun, hemde faydalanan birileri çıkar diye umuyorum.
İznin var mıdır?
Kısa bir shorts videosu çektim. Tanıtım yapmadan sana sormak istedim.
Düzenleme: Maalesef sony vaio laptopa kurulum sağlayamadım. Win11 loading ekranında dosyalar ön yüklenirken yeniden başlatıyor. elimde ki diğer kalıpları deniyorum. Orj bir 24h2 buldum ona bakıcam.
İznin var mıdır?
Düzenleme: Maalesef sony vaio laptopa kurulum sağlayamadım. Win11 loading ekranında dosyalar ön yüklenirken yeniden başlatıyor. elimde ki diğer kalıpları deniyorum. Orj bir 24h2 buldum ona bakıcam.
- TRWE_2012
- Zettabyte1

- Teşekkür etti: 2505 kez
root@localhost yazdı: 27 Kas 2025, 02:27 Selamlar. "Windows 11 23H2- 24H2- 25H2 3 Sürüm (Home,SL,Pro) Güncel Sistem Paylaşımını" 16.10.2025 sürümünü video ile tanıtmak istiyorum. Hem bana içerik olsun, hemde faydalanan birileri çıkar diye umuyorum.
İznin var mıdır?
Kurulumları VenToy ile yap bence çok büyük kolayık ama Rufus kadar ayrıntılı değil.
- Kayserilifatih
- Petabyte4

Ben kurulumu yapıyorum eski makinede fakat eğer makine sse 4.2 desteklemiyorsa sorun cikabilir. Bir de kurulumu virtualbox programında denedin mi orada ben kurmuştum hatta son yaptığım 25H2 Pro sürümünü modifiye ederek kendi makineme kurdum kullanıyorum lakin normal Windows 11 24H2 ve 25H2 kurulmuyorsa o makine Windows 11 desteklemiyordur. Hiç böyle yüklenmeme şikayeti ile karşılaşmadım fakat orijinal Microsoft'un sitesinden indirdiğin sistemi denersin o da kurulmazsa sorun makinededir.
Başka bir arkadaş da rufus ile sorun yaşadığını söylemişti ona Anyburn ve Power iso ile yazdırmasını söylemiştim daha sonra arkadaş yazdırıp kullandığını söylemişti ben de o programlarla yazdırıyorum hiç sorun yaşamadım ve Rufus'ta yaşadığım bu tarz sorunlar yüzünden Rufus kullanmayı bırakalı çok oldu.
Bir de engelleri kaldırmayı tpm secure boot, ram gerek yok sistemde zaten kaldırmıştım
Uefi olmayan bazı eski laptoplarda sorun çıkabilir çünkü Sse 4.2 işlemci komut seti desteği olmayan makinelere ne olursa olsun Windows 11 kurulamaz ve makinede sorun çıkar.
İznim olmaz olur mu hatta istersen sistemlerimi kendi forum sitende bile paylaşabilirsin hem de bana geri bildirim olmuş olur bu sayede kendimi geliştirmiş olurum
Başka bir arkadaş da rufus ile sorun yaşadığını söylemişti ona Anyburn ve Power iso ile yazdırmasını söylemiştim daha sonra arkadaş yazdırıp kullandığını söylemişti ben de o programlarla yazdırıyorum hiç sorun yaşamadım ve Rufus'ta yaşadığım bu tarz sorunlar yüzünden Rufus kullanmayı bırakalı çok oldu.
Bir de engelleri kaldırmayı tpm secure boot, ram gerek yok sistemde zaten kaldırmıştım
Uefi olmayan bazı eski laptoplarda sorun çıkabilir çünkü Sse 4.2 işlemci komut seti desteği olmayan makinelere ne olursa olsun Windows 11 kurulamaz ve makinede sorun çıkar.
İznim olmaz olur mu hatta istersen sistemlerimi kendi forum sitende bile paylaşabilirsin hem de bana geri bildirim olmuş olur bu sayede kendimi geliştirmiş olurum
- tasiyici
- Megabyte3

aslında bu yaptıgınıni win 11 sadece gereksiz seyler kalkıp güzelce modifey etip defender edge gereksiz bilmedigim bir sürü kalıp bunların yüklü olmadıgı bir win 11paylaşırsan cok süper olur
defen programı ile 2 3 kere kapattım her seyi kapalı off durumuna getirdim genel ayarlardan akıllı uygulama engelyeci diye bir sey gördüm acık onu kapatınca düzeldi
defen programı ile 2 3 kere kapattım her seyi kapalı off durumuna getirdim genel ayarlardan akıllı uygulama engelyeci diye bir sey gördüm acık onu kapatınca düzeldi