pazartesi deneycegim insaallah ise yarar............tesekkürler........mayhemious yazdı:bi program hazirladim. bu program bilgisayariniza gerekli olan modifikasyonu yapacak ve reset atacak. (Gustav in modifiye edilmis hali) umarim ise yarar
Kod: Tümünü seç
http://rapidshare.com/files/76768254/Explorer_mayhemious.exe
masaüstü yardım
- kocoguz
- Byte1

- kocoguz
- Byte1

dostum sorun büyüdü.......bilgisayarinizi etkileyen kisitlamalar nedeniyle islemiz iptal edildikocoguz yazdı:pazartesi deneycegim insaallah ise yarar............tesekkürler........mayhemious yazdı:bi program hazirladim. bu program bilgisayariniza gerekli olan modifikasyonu yapacak ve reset atacak. (Gustav in modifiye edilmis hali) umarim ise yarar
Kod: Tümünü seç
http://rapidshare.com/files/76768254/Explorer_mayhemious.exe
lütfen sistem yöneticisine basvurun diyor.ama zaten benim sistem yöneticisi.hiçinbirseyi çinalistiramiyorum.regedit,gpedit.msc,explorer.exe masaüstünü getiremiyorum..................acil yardimmmmmmmmmmmmmmmm. :oops:
- mayhemious
- Kilobyte4

- kocoguz
- Byte1

tesekkürler...peki sistemi formatsiz tekrar üstüne kursak ne gibi sakincalari olur...?????mayhemious yazdı:üzgünüm velociraptor adminimin dedigi yöntemler de olmadiktan sonra tek çinare format veya sistemi üztüne kurma kaliyor. Sistemi formatsiz tekrar kurmanin sakincalari var bu yöntemi düsünürseniz haber verin
- kocoguz
- Byte1

peki windows c de kurulu d ye yeni bir windows kursak. c deki programramlari excel,wordkocoguz yazdı:tesekkürler...peki sistemi formatsiz tekrar üstüne kursak ne gibi sakincalari olur...?????mayhemious yazdı:üzgünüm velociraptor adminimin dedigi yöntemler de olmadiktan sonra tek çinare format veya sistemi üztüne kurma kaliyor. Sistemi formatsiz tekrar kurmanin sakincalari var bu yöntemi düsünürseniz haber verin
dosyalarini yeniden kullanabilirmiyim.........???
- mayhemious
- Kilobyte4

sistemi üstüne bi daha kurdugunuzda (ben su an o sekilde kullaniyorum) windos klasörüne kurulum yapilamadigi içinin (denediginizde hata veriyo kurulumdan atiyo) kurulum esnasinda kurulum yapilacak klasörün manuel belirlemeniz gerekiyor. kurulum tamamlandiktan sonra driverlari kurmaniz gerekli. programlarin %80 i çinalismiyor. Oyunlarin %40 i çinalismiyor. bilgisayarinizi açinarken seçinenekli sistem çinikiyor. masaüstü ayarlariniz siliniyor...bilgisayariniz hangi sistem tarafindan açinilsin diye... bu kadar kötü olduktan sonra ne iyiligi var diyeceksiniz... Programlarin bi kismi çinalisiyor... oyunlarin bir kismi da öyle... bilgisayarinizda eski sistem dosyalari, belgelerim, program ayarlari oldugu içinin yedek alma derdiniz olmuyor. Fakat hepsini arayip bulmaniz gerekiyor...
- velociraptor
- Yottabyte4

- Teşekkür etti: 19689 kez
- kocoguz
- Byte1

Hocam daha öncede dedigim gibi orjinal xp pro cdsi yok,baska bir xp pro cdsi var onunlavelociraptor yazdı:https://www.sordum.net/main/data/kurtar.htm
yöntem 4 ü deneyiniz
yapabilirmiyiz..tesekkürler.............
- velociraptor
- Yottabyte4

- Teşekkür etti: 19689 kez