bu türkçe acaa gerçek yotubemi alternatfimi ben begendim gerçi tesekkürlerUnde® yazdı:youtube.dinamiturk.com
Youtube'a girebilmek için
- velociraptor
- Yottabyte4

- Teşekkür etti: 19101 kez
- uçs
- Petabyte3

Ben denedim..Giriyor.. :)velociraptor yazdı:birde üstteki programi deneyin (kendim denemedim)Kod: Tümünü seç
http://www.antisansur.com/
- uçs
- Petabyte3

Prog.ramı link ten indirip kurun.uçs yazdı:Ben denedim..Giriyor.. :)velociraptor yazdı:birde üstteki programi deneyin (kendim denemedim)Kod: Tümünü seç

Yuotube yazan yere tıklayın.

Karsınızda youtube..
- dnzbzkn
- Megabyte2

önceki verdigim yöntemle hata verenler birde bunu denesin;
sunu dene...
attrib -r -h -s C:\\WINDOWS\\system32\\drivers\\etc\\hosts -> ENTER
kaydettikten sonra tekrar dosyayı yazılıma karsı korumalı yapmak için;
Baslat->Çalıstır asagıda ki satırı kopyala yapıstır yapın ve enter a basın.
attrib +r +h +s C:\\WINDOWS\\system32\\drivers\\etc\\hosts ->ENTER
-----------------------------------------------------------------------------------
Notepad'e sag tıklayın, "Run as administrator" (Türkçesi "Yönetici olarak çalıstır" olabilir) seçenegini seçin. Sonra Notepad'in içinden File > Open (Dosya > Aç) diyerek bulun bu dosyayı. O zaman hata vermemesi lazım.
-----------------------------------------------------------------------------------
hosts dosyası, bir anahtar kelime veya alan için DNS aramasını devreden çıkartıyor, ve direkt olarak oradaki iliskili IP adresine yönlendiriyor.
Madem basladık yazmaya, Mac OS X için de yazalım:
Eger Smultron (ücretsiz) veya TextMate (ücretli) gibi bir metin editörünüz varsa, Finder'da Go > Go To Folder (Shift+Command+G)'yi tıklayın, çıkan pencerede "/etc" yazın. hosts dosyasını Smultron/TextMate'in üzerine sürükleyip bırakın, düzenlemelerden sonra "Save"e basın. Kullanıcıdan sifresini soracak, girin. İslem tamam.
Yok eger Smultron ya da TextMate yoksa, hosts dosyasını masaüstüne sürükleyin, gerekli düzenlemeyi sistemdeki TextEdit'le yapıp /etc'ye geri atın. sifreyi girdikten sonra islem tamamlanacak.
Üye;
Bugün Ubuntu ya da uygulayacagım fakat hosts un nerde oldugunu bilmiyorum. Linux ta da hosts dosyası /etc nin içinde mi?
Üye;
Orada olmalı. "sudo gedit /etc/hosts" isini görür.
Alıntıdır-İyiinsan,Soadmania,Ghostman'e tesekkürler.
sunu dene...
attrib -r -h -s C:\\WINDOWS\\system32\\drivers\\etc\\hosts -> ENTER
kaydettikten sonra tekrar dosyayı yazılıma karsı korumalı yapmak için;
Baslat->Çalıstır asagıda ki satırı kopyala yapıstır yapın ve enter a basın.
attrib +r +h +s C:\\WINDOWS\\system32\\drivers\\etc\\hosts ->ENTER
Notepad'e sag tıklayın, "Run as administrator" (Türkçesi "Yönetici olarak çalıstır" olabilir) seçenegini seçin. Sonra Notepad'in içinden File > Open (Dosya > Aç) diyerek bulun bu dosyayı. O zaman hata vermemesi lazım.
hosts dosyası, bir anahtar kelime veya alan için DNS aramasını devreden çıkartıyor, ve direkt olarak oradaki iliskili IP adresine yönlendiriyor.
Madem basladık yazmaya, Mac OS X için de yazalım:
Eger Smultron (ücretsiz) veya TextMate (ücretli) gibi bir metin editörünüz varsa, Finder'da Go > Go To Folder (Shift+Command+G)'yi tıklayın, çıkan pencerede "/etc" yazın. hosts dosyasını Smultron/TextMate'in üzerine sürükleyip bırakın, düzenlemelerden sonra "Save"e basın. Kullanıcıdan sifresini soracak, girin. İslem tamam.
Yok eger Smultron ya da TextMate yoksa, hosts dosyasını masaüstüne sürükleyin, gerekli düzenlemeyi sistemdeki TextEdit'le yapıp /etc'ye geri atın. sifreyi girdikten sonra islem tamamlanacak.
Üye;
Bugün Ubuntu ya da uygulayacagım fakat hosts un nerde oldugunu bilmiyorum. Linux ta da hosts dosyası /etc nin içinde mi?
Üye;
Orada olmalı. "sudo gedit /etc/hosts" isini görür.
Alıntıdır-İyiinsan,Soadmania,Ghostman'e tesekkürler.
- OneSelf
- Kilobyte1

Hocam saolun cok iyi oldu :Dvelociraptor yazdı:birde üstteki programi deneyin (kendim denemedim)Kod: Tümünü seç
- Laneth
- Gigabyte1

Youtube Jacker [Sorunsuz-Programsız Youtuba Girme]

Arkadaslar uzun süredir Türkiye' den Erisim Yasagı olan Youtube Video paylasım sitesine giris yapabilmeniz için bu yamayı bir kez kurmanız yeterli olacaktır. Kurulum Makinenizde ki host dosyasına youtube ait olan 2859 tane ip yi kaydedip tam anlamıyla site erisimi saglanacaktır. Bilgisayarınıza ayrıca herhangi bir dosya kurulmayacak ve tam manasıyla güvenli bir sekilde makinenizi yormadan erisim saglayabileceksiniz.
Link:
:!: :!:
Her ihtimale karsı, "C:\WINDOWS\system32\drivers\etc" klasörünü yedeklemeniz yararlı olacaktır

Arkadaslar uzun süredir Türkiye' den Erisim Yasagı olan Youtube Video paylasım sitesine giris yapabilmeniz için bu yamayı bir kez kurmanız yeterli olacaktır. Kurulum Makinenizde ki host dosyasına youtube ait olan 2859 tane ip yi kaydedip tam anlamıyla site erisimi saglanacaktır. Bilgisayarınıza ayrıca herhangi bir dosya kurulmayacak ve tam manasıyla güvenli bir sekilde makinenizi yormadan erisim saglayabileceksiniz.
Link:
Kod: Tümünü seç
http://rapidshare.com/files/130854146/Youtube_Jacker_by_Ceyka.zipVista'da denedim ise yaradı ama baktıgımda host dosyasını komple silmisti, kaldırdım host dosyası gelmedi geri fakat nette sorun yok.
Kurdugunuzda youtube açılıyor.
HIPS yazılımım sadece host dosyası degisicek diye onay istedi.
AlıntıdırArkadasım host dosyası geri gelir. Eger host dosyasını silerseniz makine de internet sorunu olmaz zaten explorer ı açtıgınızda orada bir host dosyası yoksa default ayarlarda bir tane oraya atar system. Mesela ordaki host dosyasını silin arıdan explorer a bir sayfa acın ve hedef e bakın orada hemn bir host dosyası olustunu göreceksiniz Host dosyası sistem in atadıgı hem gizlidir hemse sistem tarafından saklanır Xp için gizli dosyaları göster demek yeterli degildir görmek için o yüzden mevcut host dosyasının silinmesi sorun degilldir. Zaten aynı dizin de Host.bak die default bir host yedegi oldugunu da görürsünüz her ihtimale karsı. HIPS içe system de boyle bir deisikligini sizin tarafınızdan yapıldıpını size onaylatmak içni devreye girmistir. Yoksa Bir trojan da bunu editleyip sizi istemediginiz sayfalara yönlendirebilir. iyi günler..
Her ihtimale karsı, "C:\WINDOWS\system32\drivers\etc" klasörünü yedeklemeniz yararlı olacaktır