Sonunda beklenen özellik geldi.Klasör şifreleme...
Şimdi bir sonra ki özelliği bekleyeceğim.GUI arayüzü üzerinden şifreleme/çözme/şifre değiştirme , v5 umarım bu özelliklerle gelir.
Encryption / Decryption Tool v4
- root@localhost
- Gigabyte3

- Teşekkür etti: 3902 kez
Re: Encryption / Decryption Tool v4
Abi yaşıyor musun?TRWE_2012 yazdı: 16 Oca 2025, 18:00 Sonunda beklenen özellik geldi.Klasör şifreleme...
Şimdi bir sonra ki özelliği bekleyeceğim.GUI arayüzü üzerinden şifreleme/çözme/şifre değiştirme , v5 umarım bu özelliklerle gelir.
Hoşgeldin
- TRWE_2012
- Exabyte4

- Teşekkür etti: 2429 kez
Evet, yaşamaktayım...root@localhost yazdı: 16 Oca 2025, 19:40Abi yaşıyor musun?TRWE_2012 yazdı: 16 Oca 2025, 18:00 Sonunda beklenen özellik geldi.Klasör şifreleme...
Hoşgeldin![]()
- burak35
- Zettabyte3

- Teşekkür etti: 10105 kez
Klasör şifreleme çok işe yarar. Blogda klasör şifreleyen bi program vardı. Arayüzü Windows 7 deki Defender a benziyo yalnız 
- esatiz
- Gigabyte3

- Teşekkür etti: 399 kez
Re: GERİ BİLDİRİMDİR.(İnşallah yapımcısı bu bildirimi görür)
Sadece CMD için değil, hazır gelen Administrator hesabındaki hiçbir şey "admin" yetkisi olmadan çalışmıyor artık. Yani manuel istemedikçe böyle. Herhalde yanlışlıkla yaptılar çünkü grup ilkesi düzenleyici ve MSDN Dökümanları tersini söylüyor DİYECEĞİM AMA sonda verdiğim microsoft linki win10 için geçerli. Hatta demişler kiTRWE_2012 yazdı: 12 Haz 2024, 17:16 Yazılımı az önce denedim.Şahane birşey bu....
Ama....!!! (ama'sı da var)
Windows 11 >>>> Administrator hesabı üzerinde asla çalıştıramadım
.
.
.
YANİ Win11 için default ayarları belgelememişler. Win11'de güvenlikle ilgili kısıtlamaları kullanıcıya söylemeden artırıyorlar anlaşılan.We're no longer updating this content regularly. Check the Microsoft Product Lifecycle for information about how this product, service, technology, or API is supported.
Bu sorun geçenlerde karşıma çıktı, yani kullandığım programlarda normalde bir yerlerinde "ADMIN" yazardı ben de admin yetkilerinde çalıştırdığımı anlardım. Ama geçenlerde bir baktım o yazılar yok. Kullanacağım programına exesine sağ tıklayıp "Yönetici olarak çalıştır" demem gerekiyordu. Görev çubuğundakiler için de bütün kısayolların yönetici yetkileri seçeneğini seçmem gerekiyordu. Neyse. Bulduğum çözüm yerel grup ilkesi düzenleyiciden aradığım ayarı bulmaktı:

https://learn.microsoft.com/en-us/previ ... or-accountAçıkla sekmesi
Kullanıcı Hesabı Denetimi: Yerleşik Administrator hesabı için Yönetici Onay Modu kullan
Bu ilke ayarı, Yerleşik Administrator hesabının Yönetici Onay Modu davranışını denetler.
Seçenekler şunlardır:
• Etkin: Yerleşik Administrator hesabı Yönetici Onay Modu'nu kullanır. Varsayılan olarak, ayrıcalık yükseltmesi gerektiren her işlem, kullanıcıdan onay ister.
• Devre Dışı: (Varsayılan) Yerleşik Administrator hesabı tüm uygulamaları tam yönetim ayrıcalıklarıyla çalıştırır.