Encryption / Decryption Tool v4

Sadece freeware (Ücretsiz) program paylaşımlarının yeraldığı alan
Kullanıcı avatarı
TRWE_2012
Exabyte4
Exabyte4
Teşekkür etti: 2429 kez

Re: Encryption / Decryption Tool v4

Mesaj gönderen TRWE_2012 »

Sonunda beklenen özellik geldi.Klasör şifreleme...

Şimdi bir sonra ki özelliği bekleyeceğim.GUI arayüzü üzerinden şifreleme/çözme/şifre değiştirme , v5 umarım bu özelliklerle gelir.
Kullanıcı avatarı
root@localhost
Gigabyte3
Gigabyte3
Teşekkür etti: 3902 kez

Mesaj gönderen root@localhost »

TRWE_2012 yazdı: 16 Oca 2025, 18:00 Sonunda beklenen özellik geldi.Klasör şifreleme...

Şimdi bir sonra ki özelliği bekleyeceğim.GUI arayüzü üzerinden şifreleme/çözme/şifre değiştirme , v5 umarım bu özelliklerle gelir.
Abi yaşıyor musun?

Hoşgeldin :P
Kullanıcı avatarı
TRWE_2012
Exabyte4
Exabyte4
Teşekkür etti: 2429 kez

Mesaj gönderen TRWE_2012 »

root@localhost yazdı: 16 Oca 2025, 19:40
TRWE_2012 yazdı: 16 Oca 2025, 18:00 Sonunda beklenen özellik geldi.Klasör şifreleme...

Abi yaşıyor musun?

Hoşgeldin :P
Evet, yaşamaktayım... :-D
Kullanıcı avatarı
burak35
Zettabyte3
Zettabyte3
Teşekkür etti: 10105 kez

Mesaj gönderen burak35 »

Klasör şifreleme çok işe yarar. Blogda klasör şifreleyen bi program vardı. Arayüzü Windows 7 deki Defender a benziyo yalnız :-D
Kullanıcı avatarı
esatiz
Gigabyte3
Gigabyte3
Teşekkür etti: 399 kez

Re: GERİ BİLDİRİMDİR.(İnşallah yapımcısı bu bildirimi görür)

Mesaj gönderen esatiz »

TRWE_2012 yazdı: 12 Haz 2024, 17:16 Yazılımı az önce denedim.Şahane birşey bu....

Ama....!!! (ama'sı da var)

Windows 11 >>>> Administrator hesabı üzerinde asla çalıştıramadım
.
.
.
Sadece CMD için değil, hazır gelen Administrator hesabındaki hiçbir şey "admin" yetkisi olmadan çalışmıyor artık. Yani manuel istemedikçe böyle. Herhalde yanlışlıkla yaptılar çünkü grup ilkesi düzenleyici ve MSDN Dökümanları tersini söylüyor DİYECEĞİM AMA sonda verdiğim microsoft linki win10 için geçerli. Hatta demişler ki
We're no longer updating this content regularly. Check the Microsoft Product Lifecycle for information about how this product, service, technology, or API is supported.
YANİ Win11 için default ayarları belgelememişler. Win11'de güvenlikle ilgili kısıtlamaları kullanıcıya söylemeden artırıyorlar anlaşılan.

Bu sorun geçenlerde karşıma çıktı, yani kullandığım programlarda normalde bir yerlerinde "ADMIN" yazardı ben de admin yetkilerinde çalıştırdığımı anlardım. Ama geçenlerde bir baktım o yazılar yok. Kullanacağım programına exesine sağ tıklayıp "Yönetici olarak çalıştır" demem gerekiyordu. Görev çubuğundakiler için de bütün kısayolların yönetici yetkileri seçeneğini seçmem gerekiyordu. Neyse. Bulduğum çözüm yerel grup ilkesi düzenleyiciden aradığım ayarı bulmaktı:

Resim
Açıkla sekmesi

Kullanıcı Hesabı Denetimi: Yerleşik Administrator hesabı için Yönetici Onay Modu kullan

Bu ilke ayarı, Yerleşik Administrator hesabının Yönetici Onay Modu davranışını denetler.

Seçenekler şunlardır:

• Etkin: Yerleşik Administrator hesabı Yönetici Onay Modu'nu kullanır. Varsayılan olarak, ayrıcalık yükseltmesi gerektiren her işlem, kullanıcıdan onay ister.

• Devre Dışı: (Varsayılan) Yerleşik Administrator hesabı tüm uygulamaları tam yönetim ayrıcalıklarıyla çalıştırır.
https://learn.microsoft.com/en-us/previ ... or-account